http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, elokuuta 19, 2009

Viljapeltokuvio hämmästyttää Hollannissa

Tämä halkaisijaltaan 530 x 450 metriä suuri viljapeltokuvio hämmästyttää Hollannissa ja joku taho kertoo tehneensä sen 52 ihmisen avulla. On tietysti selvääkin selvempää että aina jotkut ovat valmiita ottamaan kunnian näistä viljapeltokuvioista itselleen ja haluavat sen kautta julkisuutta itselleen. Skeptikkojärjestöillä on kyllä kuitenkin hyvin useasti sormensa pelissä näiden viljapeltokuvioiden teilaamisten kanssa, missä niiden tekijäkandidaateille ollaan maksettu pimeästi siitä että ovat ottaneet kunnian niistä itselleen.

Viljapeltokuvioissa kuitenkin alla oleva kuvio joka ilmestyi Englannissa 15. päivä elokuuta Hamshireläiselle pellolle vuonna 2002. Näkyy siinä olevan humanoidin vieressä pyöreänmuotoinen binäärikoodeja sisältävä symboli. Skeptikonkin on enää vaikeampi lähteä selittämään että joku kymmenien ihmisten joukko on senkin tehnyt keskellä yötä lautojen ja narujen kanssa tai tokihan skeptikko pystyy senkin uskomaan koska ufo-kielteisyys kuuluu kaikkien aitojen skeptikoiden repertuaariin.Jos lähdetään tarkemmin puimaan sitä että kuka näitä viljapeltokuvioita tekee ja miksi. Sekä mikä on niiden motiivi niin useimpien tietojen mukaan niiden takana on yksi useampikin humanoidirotu joka haluaa niiden avulla pikku hiljaa herätellä ihmisiä tietoiseksi maailman tämänhetkisestä tilasta.

Tämä hollantiin ilmestynyt kuvio on Zetatalkin kanavoitujen viestien mukaan varoitus hollannin kansalle tulevien vuosien aikana tapahtuvista vesituhoista ja kun nousuvesi aikaansaa napasiirtymän jälkeen suunnattomat tuhot hollannissa. Olisi hollannin kansan aika ikään kuin lentää pois siipiensä varassa ennen kuin on liian myöhäistä.Kun taas tuos humanoidikuvio on taas vähän monimutkaisempi selittää ja siinähän selvästi on harmaata rotua oleva humanoidi kuvassa ja eräs tällainen rotu työskentelee edelleen yhdysvaltojen salaiselle hallitukselle ja sieppaa USA:n armeijan kanssa ihmisiä omiin kokeisiinsa. Eräs näistä ilkeämielisistä roduista on Archon joiden tunnusmerkit ovat ulkoisesti hyvin samanlainen kuin Stargate scifisarjasta tuttujen Asgardien. Mutta archoneilla on valkoinen iho.

Kuvassa Stargate sarjasta tuttu Asgard rodun humanoidi

Archonien humanoidirotu on keskittynyt USA:n armeijan kanssa sieppaamaan ihmisiä mm. vietäväksi yhdysvaltoihin useisiin salaisiin keskuksiin joissa näitä siepattuja ihmisiä pidetään lähes koe-eläiminä. New Yorkin Montauk-saarella sijaitsee yksi tällainen armeijan omistama maanalainen tukikohta. Oregonissa sijaitsee myös eräs tukikohta.


Kuvassa Montauk tukikohta

Mutta tässä aiheessa mennään astetta syvemmälle heti sen jälkeen kun aletaan tutkimaan sieppaajien resursseja jotka eivät ulotu pelkästään tähän maailmaan. Koska henkimaailman puolella on myös oma pimeää puolta edustava jaosto, joka toimii puolittain yhdessä tämän toisen puolen kanssa. Joten näin ollen lukuisia ufo-abduktioita ollaan suoritettu puoliksi astraalitasoa hyväksikäyttäen kuten hyvin monet ufosiepatut ovat sanoneet; että abduktiokokemus on puoliksi psykoottinen kokemus.

Archonin rotu on myös erittäin oikukas ja häjyluonteinen koska jos heihin saa yhteyden vaikka henkimaailman kautta esim. meedion välityksellä niin he esittävät aina olevansa harmittomia ja ettei heitä kuuluisi pelätä. Siltikin täytyy tehdä selväksi se että heidän kanssaan ei tule pelata sekuntiakaan koska tämä rotu tanssii USA:n armeijan ja salaisen maailmanhallituksen pillin mukaan. Eli ovat käytännössä uuden maailmanjärjestyksen toteuttamiseen keskittyneitä kätyreitä. Jollain taholla voidaan puhua myös luciferisteista koska illuminatin porukka on saatananpalvojia koko sakki. Niin heidän avaruudesta tulleet apulaiset eivät ole kauas siitä puusta pudonneet. Aivan kuten missä luciferilla on henkimaailmassa omat edustajansa ja tukijat on niitä myös täällä maan päällä mm. erittäin korkeissa viroissa. Muistakaamme myös että jopa tämänkin maan ministereistä hyvin moni korkea-arvoinen vapaamuurari on vannonut valansa luciferille omassa paikallisessa suurloosissa. Joten ei jätä paljon arvailuille varaa mistä siinä korkea-arvoisessa vapaamuurari touhussa on pidemmälti kyse.