http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, heinäkuuta 22, 2009

Salainen maailmanhallitus tehostaa sikainfluenssapelottelua maailmallaTänään ilta-lehti raportoi jo, että sikainfluenssa tartuntoja on kohta jo yli 400 000 ja lääkärit kertovat että kyseessä on uusi tauti johon ei ole vastustuskykyä. Kyse on tarkemmin Pentagonissa kaavaillusta psykologisesta pelottelukaavasta jota nyt viljellään kaikkiin eri maailmanosiin ja saadaan näin ihmiset valmistettua kalliille sikainfluenssarokotteille, joilla lääkeyhtiöt käärivät tuhannet miljardit taskuunsa.Yhdysvalloissa rokotevalmistajat ovat jo saaneet immuniteetin oikeudenkäyntejä vastaan. Eli heitä ei voi haastaa oikeuteen, jos rokotteessa ilmenee jotain mätää. Syy asetukseen on varsin selvä. Viimeksi, kun sikainfluenssarokote otettiin Yhdysvalloissa käyttöön vuonna 1976, rokote aiheutti tuhansille ihmisille haittavaikutuksia ja tappoi ainakin 25 ihmistä. Yhdysvallat käyttää nyt 884 miljoonaa dollaria lisää H1N1-rokotteiden valmistusaineiden hankintaan.

On kyllä selvää että baxterin kaltaista ihmisten joukkomurhaamista rokotteilla saatetaan yrittää taas jälleen näillä sikainfluenssa rokotteilla. Baxter rokoteskandaalissa yritettiin käyttää lintuinfluenssaa hyväksi, mutta lintuinfluenssasta ei maailmaneliitti saanut koskaan yhtä tehokasta pelonlietsontaa aikaiseksi kuin nyt sikainfluenssalla.dr Bill Deaglen mukaan tämä sikainfluenssa pelleily menee Yhdysvalloissa jo vuoden sisällä niin pitkälle että armeijan sotilaat tulevat väkisin ihmisten koteihin pakkorokottamaan ihmiset ja heidän lapsensa ja varsinkin asehullussa amerikassa tämä tietää sitä, että monissa asunnoissa aletaan käymään tulitaisteluita siitä kun yksityishenkilöt yrittävät suojella itseään ja lapsiaan isoveli eliitin yrittäessä myrkyttää heitä kuoliaaksi näillä rokotteilla.

Bill Deagle on myös puhunut siitä kuinka salainen maailmaneliitti on kuumeisesti suunnitellut ydinaseiskuja yhdysvaltoihin, jotta saisi siellä poikkeustilan päälle ja Deagle on kertonut että viime syksyn talouskriisi oli tämän operaation ensimmäinen vaihe. Toinen vaihe on tämä sikainfluenssalla pelottelu, sekä ihmisten massarokotus ja tappaminen viruksilla. Mutta kolmas tulisi olemaan sitten tämä ydinaseisku useisiin suuriin kaupunkeigin yhdysvalloissa.

Lisäksi tietenkin illuminatin porukalla on ässänä hihassa tämä lavastettu alien invaasio, joka aiotaan myös toteuttaa sopivalla ajalla. Jonka jälkeen saadaan sitten tämä eliitin itsensä lavastama terrorismin vastainen sota aivan uudelle tasolle. Kun pelotellaan että avaruudesta tulee vihollinen humanoidirotu, joka haluaa valloittaa tämän planeetan itselleen. Toki kyseinen skenaariohan ei ole kaukana todellisuudesta jos katsoo näiden aikanaan tänne yli 60 000 v. tulleiden humanoidirodun tekosia.

Mutta tätä alien agendaa on hyvin vaikea lähteä tavallisen kadunmiehen puimaan. Samoin myös sanoo David Icke uusimmassa haastattelussaan tästä reptiliaanihumanoidi aiheesta. Missä hyvin useasti ei käsitetä sitä, että tämä salainen maailmaneliitti yhdessä näiden reptiliaaniperäisten avustajiensa kanssa pystyvät ylläpitämään valtaansa näkymättömästi. Koska heidän valtansa jaottuu myös henkimaailman puolelle ja sitä puolta ei tavalliset kadunmiehet näe ympärillään.Kyseisen David Icken haastattelu löytyy tästä.