http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, tammikuuta 06, 2009

Henry Kissinger Israelin ja Gazan tilanteesta; Nyt on tilaisuus luoda uusi maailmanjärjestys

Siinä se tuli itse pahimman luokan illuminatin Siionistiroiston suusta.
Nämä eliittiroistot näkevät nyt suuren tilaisuutensa tulleen kun Israel on tarkoituksella aloittanut sotatoimet Gazassa ja sen toivotaan johtavan suurempaan sotaan johon toivotaan liittyvän muiden lähi-idän maiden lisäksi myös Venäjän koska siinä olisi suurvalta tukemassa lähi-idän maita. Sitten USA:n ja Venäjän välinen sota olisikin valmis ja ydinpommit lentelisivät pitkin Amerikkaa ja tätä kaikki illuminatin jengi on alusta asti toivonut koska muuten ei voida luoda uutta maailmanjärjestystä.


USA:ssa harjoiteltiin jo San Fransiscossa tulevaa poliisivaltion kurinpitomenetelmiä kun 22-vuotias mies ammuttiin juna-aseman laiturille. Tapauksesta jäi kahden ihmisen kuvaama kännykkäkamerataltiointi. Todennäköisesti tämäkään poliisimurhaaja ei tule saamaan mitään syytettä ja näitä vastaavanlaisia tapauksia on ennenkin USA:n Natsivaltioissa sattunut. Kuvanauha ei sovi katsottavaksi herkimmille katsojille.

On sinänsä sääli että suurin osa ihmisistä on edelleen sitä mieltä että Obama on ihmisten puolella ja on kansan mies mutta kaikkia heitä on kusetettu uskomaan että uusi presidentti korjaisi maailmantilanteen. Ei pidä paikkaansa sillä kaikki USA:n presidentin ovat olleet illuminatin sätkynukkeja ja jos nämä sätkynuket pistävät vastaan ja aikovat olla kansan puolella kuten Abraham Lincoln tai John F. Kennedy niin maailmanhallituksen roistot lähettävät salamurhaajat perään.

Abraham Lincoln ammuttiin sen vuoksi koska hän lakkautti yksityisomisteisen maailmanpankin ja perusti tilalle uuden korruptoimattoman version siitä. Mutta vuonna 1913 illuminatin rosvot perustivat tilalle vieläkin tehokkaamman rahankusetuslaitoksen (Federal Reserve).

John F. Kennedy murhattiin koska hän oli operaatio northwoodia vastaan, siis tätä Kuuban invaasiota koskevaa salaliittoa jossa oltaisiin räjäytetty USA:n lipun alla purjehtinut matkustaja-alus Kuuban aluevesillä ja syytetty siitä Kuubaa ja lähetetty sen jälkee USA:n armeija Kuubaan.

Kuuba on kuitenkin osoittautunut erittäin vaikeaksi paikaksi USA:n invaasiolle kun sikojenlahdenkin maihinnousu epäonnistui. Ottaen vielä huomioon että USA:n armeijan invaasiot toteutetaan aina vain sen johdosta että kyseisten maiden johtajia ei olla onnistuttu lahjomaan talouspalkkamurhaajan toimesta ja hänen salamurhayritykset ovat epäonnistuneet. Panaman presidentti tapettiin 1980 lavastetulla lento-onnettomuudella.