http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, tammikuuta 29, 2008

Aivopesu (Mind & Control)Monikaan ihminen ei ole tullut ajatelleeksi sitä kuinka paljon päivittäiset viestimet (tv, radio, sanomalehdet, uutiset, juorulehdet jne.) muokkaavat meidän kaikkien käyttäytymistä ja olemusta. Kun ne todellisuudessa tehoavat tappavasti jokaisen ihmisen mieleen ja näin ollen jokainen meistä on aivopesty ja myös on jonkun mind control ohjelmoinnin uhreja. Media taas toimii joukkohypnoosin lailla yksittäisten ihmisten mieliin. Hollywood näyttelijät toimivat mm. tupakkatehtaiden mannekiineina saaden nuoria ihmisiä polttamaan tupakkaa. Sekä musiikkiteollisuus leimaa nuoria pukeutumaan samalla tavalla kuin pop tähdet ja jokainen aivopesuohjelma noudattaa omaa kaavaansa.
Yksi tällaisista aivopesu/mind control keskuksista oli New Yorkin Montaukissa jossa tehtiin lukuisia mind control kokeita 70 ja 80-luvulla. Kunnes Montauk projekti loppui vuonna 1983.


Eräs Montaukista selvinnyt henkilö on Amerikkalainen Stewart Swerdlow. Hänet siepattiin Montauk projektiin koehenkilöksi vasten tahtoaan 70-luvulla ja hänen näköaistinsa mm. poistettiin noina vuosina ja hänet altistettiin monen tyyppiselle kidutukselle. Näissä Montauk keskuksissa suoritetuissa kokeissa kuoli useita koehenkilöitä ja vain harvat selvisivät niistä hengissä. Näissä hallituksen salaisissa kokeissa oli myös osallisena reptiliaani rotuun kuuluvia humanoideja. Seuraavat youtube videopätkät ovat Amerikan suosituimmasta yö-talkshow ohjelmasta Coast to Coast AM, jossa Swerdlow oli vieraana ja juonajana toimi George Noory.