http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, tammikuuta 24, 2008

Talouden alasajo käynnissäMeneillään on talouden alasajo Amerikassa kun yksityisomisteisen maailmanpankin omistajat hidastavat dollarin painatusta. Näin saadaan maailmanpankista riippuvaiset pienemmät pankit konkurssiin, esim. Citygroupille on käymässä näin ja kun suunnitelma saadaan toteutettua (talous alas). Esitetään dollarin tilalle uusi valuutta (Amero) ja pakkoliitetään Amerikka, Kanadan ja Meksikon kanssa yhteen, jolloin lakkautetaan koko Yhdysvallat.Vielä tänään tälle väitteelle Yhdysvaltojen, Kanadan ja Meksikon pakkoliittämisestä nauretaan mutta tulevaisuudessa siitä tulee täyttä todellisuutta. Kun samalla keinotekoisen isoveljen luoman terrorismin vastaisen sodan nojalla lakkautetaan ja ollaan jo lakkautettu lukuisia kansalaisten perusoikeuksia.

Koko maailmantalous perustuu täydelle kansalaisten huijaamiselle ja maailmanpankin yksityisomisteiset tahot (isoveli) haluavat että tämän valheen taika ei murru ja sen vuoksi ihmiset ollaan pystytty ainakin tähän mennessä globaalisti pitämään unessa mm. jatkuvan viihteen ja kuluttamiseen perustuvien ärsykkeiden voimalla.

Tosin aiheesta ollaan jo tehty lukuisia dokumenttielokuvia joita isoveljen määräyksestä CIA on yrittänyt epätoivoisesti sensuroida niitä internetistä. Kun nämä sensuroinnit eivät ole tuottaneet isoveli yhteisölle haluttua tyydytystä niin viimeisenä oljenkortena he ovat parhaillaan istuttamassa myös EU:ssa
isovelin tahtoa ajavia lakeja joihin kuuluu mm. internet sensurointi, teleurkinta ja sähköinen äänestäminen osana.