http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, lokakuuta 15, 2007

Uusi terrori-isku luvassa lähiaikoina ?En nyt halua taaskaan leikkiä mitään ennustajaa mutta tulevalla viikolla Yhdysvalloissa alkaa maan suurimmat sotaharjoitukset mitä aikoihin on nähty. Pienenä muistutuksena vaan että 11.9.2001 Amerikassa oli meneillään suuret sotaharjoitukset ja kyseisenä 9/11 terrori-iskujen aamuna harjoiteltiin terrorismin vastaista torjuntaa johon liittyivät kaapatut lentokoneet.

Niin ja mitenkäs oli Lontoossa 7.7.2005 ja sielläkin tiedustelupalvelu oli juuri turma-aamuna ns. sattumalta harjoitelemassa pommisimulaatiota jossa pommit räjähtäisivät junissa ja busseissa. Kun ne oikeasti räjähtivät juuri samalla hetkellä oikeasti ja syylliseksi lavastettiin tavalliset ulkomaalaisperäiset Britannian kansalaiset.

Tuleva terrori-isku tapahtuessaan tulisi tuomaan poikkeustilan (martial law) voimaan koko Yhdysvalloissa. Todennäköisesti myös mielenosoitukset tullaan sen jälkeen kieltämään ettei vaan mikään isonveljen ryhmälle vaarallinen joukko kuten 9/11 truth movement pääse järjestämään julkisia mielenilmauksiaan kaduille ja levittämään sanaa siitä että 9/11 oli sisäpiirin teko (9/11 WAS INSIDE JOB).