http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, lokakuuta 15, 2007

Uusi terrori-isku luvassa lähiaikoina ?



En nyt halua taaskaan leikkiä mitään ennustajaa mutta tulevalla viikolla Yhdysvalloissa alkaa maan suurimmat sotaharjoitukset mitä aikoihin on nähty. Pienenä muistutuksena vaan että 11.9.2001 Amerikassa oli meneillään suuret sotaharjoitukset ja kyseisenä 9/11 terrori-iskujen aamuna harjoiteltiin terrorismin vastaista torjuntaa johon liittyivät kaapatut lentokoneet.

Niin ja mitenkäs oli Lontoossa 7.7.2005 ja sielläkin tiedustelupalvelu oli juuri turma-aamuna ns. sattumalta harjoitelemassa pommisimulaatiota jossa pommit räjähtäisivät junissa ja busseissa. Kun ne oikeasti räjähtivät juuri samalla hetkellä oikeasti ja syylliseksi lavastettiin tavalliset ulkomaalaisperäiset Britannian kansalaiset.

Tuleva terrori-isku tapahtuessaan tulisi tuomaan poikkeustilan (martial law) voimaan koko Yhdysvalloissa. Todennäköisesti myös mielenosoitukset tullaan sen jälkeen kieltämään ettei vaan mikään isonveljen ryhmälle vaarallinen joukko kuten 9/11 truth movement pääse järjestämään julkisia mielenilmauksiaan kaduille ja levittämään sanaa siitä että 9/11 oli sisäpiirin teko (9/11 WAS INSIDE JOB).