http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, lokakuuta 14, 2007

Terrorismi mediassa


Terrorismia hyödynnetään mediassa minkä keretään ja sitä myös levitetään Hollywoodissa tuotetuissa elokuvissa. Pääasia on vain että Islamilaiset ja Arabit esitetään terroristien roolissa vaikka todellisuudessa salainen hallitus (Illuminati/CFR) lavastaa ne tämän uskonnollisen ryhmän tekemäksi terrorismiksi.


Irakissa työskentelee Yhdysvaltain armeijan lisäksi lukuisia tiedustelupalvelun henkilöitä jotka asentavat autopommeja kaduille jotka sitten surmaavat useita siviilejä päivässä. Sitten raportoidaan Pentagonista että Shiiamuslimit ovat räjäyttäneet autopommin jossa kuoli 14-200 ihmistä. Kyse on päivittäisestä propagandasta ja isoveljen luoman valheellisen terrorismin vastaisen sodan psykologisesta pelottelusta. Tehokkaampaa se tietysti on silloin kun pommiattentaatti suoritetaan Yhdysvalloissa esim. 9/11

On silti ollut hämmästyttävää nähdä että hollywood skeidan joukossa on myös sellaisia elokuvia jossa kerrotaan juuri tästä Yhdysvaltain hallituksen organisoimasta terrorismista ja sellainen Renny Harlinin vuonna 1996 ohjaama "Long Kiss Goodnight" on.Missä päähenkilönä näytellyt Geena Davis saa kuulla olleensa entinen FBI:n agentti ja että oli työskennellyt ennen terrorismioperaatiossa, missä lavastettiin Arabimies asentamaan pakettiautoon pommi World Trade Centeriin vuonna 1993. Näin oikeasti tapahtuikin vuonna 1993 mutta pakettiauto ajettiin liian huonoon kohtaan ja näin world trade center ei tullutkaan alas, vaan pommi tappoikin vain 43 ihmistä. Arabimies sai syytteen salaliitosta ja isoveli joka oli kaiken takana jäi luonnollisesti syytteittä.
Myöhemmin vuonna 1995 tiedustelupalvelu CIA ja FBI järjestivät seuraavan false-flag operaation jossa ent. USA:n armeijan sotilas Timothy McVeigh lavastettiin syylliseksi Oklahoman virastotalon pommi-iskuun. Oikeasti räjähteitä asennettiin tuutin täydeltä koko virastotaloa myöten ja väitettiin että rakennuksessa oli vain yksi McVeightin ajama pakettiauto johon suuri pommi oli sijoitettu. Mutta suorassa televisiolähetyksessä uutisreportterit kertoivat lukuisista muista räjähdyksistä rakennuksessa.


Vuonna 1998 CIA sai isoveljeltä (illuminati) määräyksen lavastaa Keniassa ja Nairobissa terrori-iskut Osama Bin Ladenin tekemäksi. Iskuissa kuoli yli 200 ihmistä. Tämä isku toi bin Ladenin länsimaiden tietoisuuteen. Varsinaisesti lehtien etusivuille bin Laden nousi syyskuun 11. päivän iskuissa 2001.
Niin ja vuonna 1997 markkinoille tuli "Wag The Dog" niminen elokuva joka kertoo siitä kuinka pari viikkoa ennen vaaleja jää istuva presidentti kiinni nuoren tytön seksuaalisesta ahdistelusta, ja jottei tapahtuma vaikeuttaisi miehen pääsyä toiselle virkakaudelle, täytyy kansalaisten katseet suunnata johonkin muuhun. Apuun kutsutaan poliittisten peitetarinoiden mestari, Conrad Brean (Robert De Niro, Mafiaveljet), joka keksiikin oivan tarinan. Suunnitelmansa toteuttamiseksi hän tarvitsee elokuvatuottaja Stanley R. Motssin (Dustin Hoffman, Sademies, Yksinoikeudella) apua. Yhdessä he toteuttavat Yhdysvaltojen sodan Albaniaa vastaan. Pian keksitty sota on kaikkien lehtien etusivuilla skandaalin painuessa unholaan. Mutta kestääkö suunnitelma loppuun asti?


Ehkä kuitenkin mielenkiintoisin yhteensattuma on x-filesin luojan Chris Carterin käsikirjoittama spin-off sarja "Lone Gunmen" jota esitettiin vuonna 2001 vain yhden tuotantokauden verran ja syy sarjan loppumiseen oli, että Fox-kanava ei tykännyt sarjasta koska se kertoi liikaa totuuksia.

Kun sarjan pilottijaksossa Bruce Harwoodin esittämän Lone Gumen ryhmän päähenkilön faija on entinen eläkkeelle jäänyt CIA:n agentti ja hänet yritetään salamurhata. Hän selviytyy kuitenkin hallituksen agenttien murhayrityksestä hengissä ja kertoo pojalleen että Yhdysvaltain hallitus aikoo kaapata American Airlines lentoyhtiön 757-boeing lentokoneen tänä iltana New Yorkissa ja lavastaa Islamilaisten terroristien tekemän terrori-iskun. Mutta sitten isä ja poika hetken keskusteltuaan asiasta päättävät kuitenkin nousta tuohon samaan koneeseen selvittämään asiaa tarkemmin muiden Lone Gunmen ryhmän kanssa jotka hakkeroivat sisään kyseisen lennon/lentokoneen tutkajärjestelmään. Sitten selviää että tuota boeing 757-jumbojettiä ollaan kauko-ohjaamassa kohti New Yorkin Manhattania ja päätepysäkkinä/maalina toimii World Trade Center. Mutta hallituksen lavastettu terrori-isku epäonnistuu kun Lone Gunmenin hakkerit murtavat lentokoneen kauko-ohjauksen juuri ennen koneen iskeytymistä World Trade Centeriin.

Kyseinen pilottijakso esitettin Amerikassa 4. Maaliskuuta vuonna 2000.