http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, lokakuuta 22, 2007

Eliitillä on hallussaan vakoilijasirkkoja


Maailmaa hallitsevalla eliitillä (illuminati) on hallussaan sudenkorentorobotteja. Nämä vakoiluhyönteiset eivät ole eläviä mutta ne ovat mekaanisia ja näiden sudenkorentorobottien sisällä on pienet sisäänrakennetut kamerat joista esim. mielenosoituksia pystytään valvomaan suoraan Pentagonista, siellä sijaitsevan Homeland Securityn päämajasta.

Washington DC:ssä kohistaan nyt näistä sudenkorentoroboteista. Useat henkilöt näkivät niitä sodanvastaisessa mielenosoituksessa Lafayette-torilla viime kuussa, kirjoittaa Washington Post.

"Ne näyttivät vähän sudenkorennoilta tai pieniltä helikoptereilta. Mutta ne eivät olleet eläviä ötököitä," kuvailee eräs mielenosoitukseen osallistunut opiskelija.

Yksikään virasto tai laitos ei tunnusta vakoojasudenkorentoja omikseen, vaikka monet myöntävät kehittävänsä sellaisia. Meneillään on lukuisia liittovaltion rahoittamia projekteja, joissa mekaanisia mehiläisiä ja muita lentäviä minikoneita kehitellään. Päämääränä on ennen kaikkea lentävien seurantalaitteiden synnyttäminen.

CIA kehitti jo 1970-luvulla kaikessa salaisuudessa urpiaisurkkijan, mutta luopui sen käytöstä koska se ei selvinnyt sivutuulesta. 30 vuodessa on tapahtunut paljon teknistä kehitystä. Washington Postin mukaan Pentagonin asiakirjoissa listataan satakunta erilaista lentävää robottia. Niiden koko vaihtelee linnun ja pienen lentokoneen välillä.



Lähde: Digitoday.fi