http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, toukokuuta 15, 2006

WTC-iskut on tabu lehdistölle

Syyskuun 11:nnen virallisen kertomuksen epäily on medialle tabu. Vartenotettavien henkilöiden ulostulot pyritään vaikenemaan kuoliaaksi. Näihin lukeutuu Bushin hallinnon työministeriön entinen pääekonomisti Morgan Reynolds, jonka artikkeli mainitsee.
Itsesensuuri on voimakasta myös Suomessa ja se koskee valtamedian lisäksi myös peruskriittisiä julkaisuja, kuten Helsigin-Sanomia, Iltalehteä, Iltasanomia sekä Amnestyn Suomen osaston jäsenlehteä, jossa aiheesta kirjoittaminen on kielletty.

Reuters on sanellut nämä säännöt ja kun katsotaan tarkemmin kuka omistaa reutersin niin Bildeberg salalaseura nostaa päänsä esiin. Amerikassa ollaan murhattu jo muutama 10 henkilöä joista suurin osa vaikutusvaltaisia toimittajia jotka olisivat halunneet julkaista totuutta koskevia artikkeleita koskien 11 päivän terrori-iskuja. Heti kun heidän aikeensa on haistanut CIA nii tappokäsky käy korkeammalta taholta ja Dark Agendan kaksoisagentit pääsevät suorittamaan itsemurhalavastuksen tai ajavat autolla yli kuoliaaksi kuten kävi tekniselle asiantuntijalle Brian Quickille joka uskalsi kommentoida 9/11 iskuissa käytetyiden lentokoineiden ohjausjäjestelmän toiminnan joka ei normaalisti anna suihkukoneen tehdä radikaaleja ohjausliikkeitä törmätessään isoon kohteeseen.

Toinen henkilö joka ammuttiin kotiinsa oli taas kuuluisa gonzo-journalisti Hunter S. Thompson. Dark Agendan kaksoisagentit ampuivat hänet suoraan hänen olohuoneeseensa viime vuoden Helmikuussa 2005. Hänen kirjoittamansa artikkeli WTC-tornien räjäytyksistä jäi julkaisematta jonka oli määrä tulla ulos New York Timesissa. Mutta todennäköisesti juttu oltaisiin jo hyllytetty muutenkin yleisen sensuurin vuoksi. Dark Agenda ei tottele kuin ylempiä käskyjä joita tulee ylemmän salaliittohallinnon taholta.

9/11 peittelyn valli alkaa jo murtua kun viimeksi pari kuukautta sitten näyttelijä Charlie Sheen astui julkisuuteen ja sanoi suoraan että hänen mielestään Yhdysvaltain hallitus on niiden iskujen takana. Amerikan uutispersoonille taas maksetaan siitä että pitäisivät turpansa kiinni.