http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, toukokuuta 07, 2006

Kirjoituksistani jne.

Olen kuullut kahdelta taholta että monet lähipiirini ihmiset käyvät täällä joskus lukemassa kirjoituksiani ja osa heistä ei sulata joitain asioita tai kohtia mitä täällä kerron. Minun puolestani jokainen uskoo mihin uskoo kunhan ei rupea muille tuputtamaan siihen mihin uskoo. Nykypäivänä näyttää olevan sosiaalinen ja internet verkostoituminen jo sillä tasolla että "jokainen sinun tuttusi tuntee ainakin yhden ihmisen joka tietää jotain sinusta ja tämä tietää sitä että ei pidä käyttäytyä niin että se herättäisi pahaa verta muissa" tämä oli suora lainaus Risto Linturin (Risto Lintyri Oy) vuoden 2000 pitämästään puheesta.

Edelleenkin kantani esim. 9/11 terrori-iskujen tekijästä ei muutu ja sitä että CIA toimi noiden terrori-iskujen teknisenä toteuttajana ei ole minun keksimä juttu. Median kautta ihmisiä on helppo kusettaa sekä viilata linssiin ja sama kansalaisten kusettamisleikki jatkuu edelleen mm. tekemällä Hollywoodin Illuminatin Juutalaisten elokuvatuottajien rahoilla 9.11 päivän lennosta 77 elokuva joka pohjautuu fiktiivisiin tarinoihin "what really happened". Nuo Juutalaiset illuminatin jäsenenä olevat elokuvatuottajat eivät suostuisi miljooniaan luovuttamaan johonkin salaliittoteoriaan tukeutuvaan elokuvaan. Tämän vuoksi kaikki dokumentit mitä tähän mennessä on tehty koskien 9/11 oikeita tapahtumia ei olla nähty eikä tullakaan näkemään valkokankaalla vielä vuosikymmeniin ennen kuin totuus koko salailusta on tullut julki.

Amerikassa poliittisista vaikuttajista muut eivät suutaan uskalla avata edes Irakia koskevissa asioissa tarkemmin kuin CIA:n entiset johtajat. Amerikan puolustusministeri Donald Rumsfeldiä onkin harvat uskaliaat toimittajat päässeet jo grillaamaan. Kuten seuraavassa viedopätkässä jossa CIA:n ent. johtaja Ray McGovern esittää tiukkoja kysymyksiä puolustusministeri Rumsfeldille valheista Irakin sodan perusteluissa. Kesken kaiken McGovernia ollaan jo poistamassa salista, kun Rumsfeld estää sen ja McGovernin kuullaan sanovan "this is America". Erittäin mielenkiintoinen video. Surkeaa etteivät toimittajat milloinkaan esitä vastaavia kysymyksiä, vaan tyytyvät olemaan vallan sylikoiria.