http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, toukokuuta 17, 2006

Pentagon ja väitetty boeing 757

Pentagonin hallintorakennuksen reikä seinässä mistä väitettiin menevän American airlinesin boeing 757 suihkukoneen läpi. Sekin oli vielä kovin taikurimainen temppu että koneen siipiäkään ei löytynyt mistään vaikka koirien kanssa etsivät.


Nyt oli oikein uutisiin laitettu Pentagonista käsin uusi video jolla toivottiin salaliittoteorioiden loppuvan. Näytettiin pidempi pätkä videota turvakamerakuvasta joka aiemmin oltiin pimitetty kuvassa näkyy vain pieni pilkahdus valkoisesta kohteesta joka lentää Pentagonin seinään. Niin ja mistähän lähtien 757 suihkukonetta ollaan pystytty lentämään 4-5 m korkeudella maasta kuten tässä tapauksessa ?

Tämän väitettiin osuvan hallintorakennuksen seinään. Salaliittoteoriat taas väittävät että siihen ohjattiin miehittämätön vakoilukone jonka jälkeen Pentagonin sisältä räjäytettiin iso räjähde

Tässä on sitten sitä ns. laadukasta turvakamerakuvaa tuosta kohteesta

Pentagonissa pelätään asiaa jo niin paljon että täytyy oikein mediassa alkaa itkemään että älkää uskoko salaliittoteorioihin. On se kumma että asia näinkin paljon pelottaa vallanpitäjiä kulisseissa. Miksiköhän se pelottaa heitä... ? No tietenkin siksi ettei vaan totuus paljastuisi ennen pitkää.