http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, heinäkuuta 25, 2023

Nyt YLE haukkui Sound of Freedom lapsikauppa elokuvan

 

Teksti: Teemu Vehkala

Erityisesti jenkeissä on viime aikoina suuret mediajätit haukkuneet tätä USA:ssa TOP2 katsotummaksi elokuvaksi kivunnutta kansainvälisestä lapsikaupasta kertovaa Sound of Freedom elokuvaa.

Mutta nyt tämän jenkeissä hitiksi nousseen elokuvan haukkui Suomen YLE ja vieläpä veronmaksajien rahoilla, kun YLE:n TV1 kanavan aamuohjelmaan oli kutsuttu elokuvaa haukkumaan kulttuurialan viestintäyrittäjä Suna Vuori, räppäri Paleface (Karri Miettinen) sekä muusikko Mikko Kosonen

Lähes jokainen heistä hoki papukaijan tavoin, kuinka äärioikeisto ja kuinka QAnon salaliittoteoreetikko näkee tässä elokuvassa jotain sellaista, mitä me emme näe ja tämähän on tietenkin tämä kansainvälisen tason lapsikauppa, jota YLE tässä näinkin raukkamaisesti suojelee, että se on valmis kutsumaan studioonsa näitä marionettejaan, jotka sitten ennaltasovitusti tulee haukkumaan lapsikauppaa käsittelevän elokuvan äärioikeistolaiseksi salaliittoteoriaksi. 

Vaikka tämä äärioikeistolaisuus leimakirves ja salaliittoteoria leimakirves tässä asiayhteydessä on jo melkoisen säälittävää, kun kyseessä on vieläpä meidän kaikkien verorahoilla pyörivä Yleisradio. Mutta tässäpäs nyt näette, että keiden puolia YLE ajaa ? 

Se ajaa näiden kansainvälistä lapsikauppaa harrastavien pedofiilien puolia, koska milläs te muuten selittäisitte tätä näin agressiivista hyökkäystä tätä kyseistä Sound of Freedom elokuvaa kohtaan ? 

Lapsikauppa (Eng. child trafficking) on tälläkin hetkellä vuosittain n. 150 miljardin dollarin bisnes maailmalla.

Vaikka YLE vielä joskus näyttää ihan dokumentteja lapsikaupasta, niin on suorastaan röyhkeää nähdä YLE nyt hyökkäämässä ja haukkumassa tätä lapsikaupasta kertovaa näyteltyä elokuvaa. 

Mutta tässä tullaankin siihen suureen uhkaan, kun kyseessä on menestynyt elokuva, joka jo nyt ylitti lipputuloissa 100 miljoonan dollarin rajan, vaikka elokuvan tuottamiseen meni vain vaivaiset 15 miljoonaa dollaria. 

Tämä kun tietää automaattisesti sitä, että tämä kansainvälinen lapsikauppa tietoisuus tulee räjähdysmäisesti nousemaan tämän elokuvan johdosta, niin syystäkös nämä lapsikauppaajat ovat paskoneet housuun yhdessä suuressa joukossa ja nyt näiden lapsikauppaa harrastavien organisaatioiden rahoilla he epätoivoisesti maksavat CNN:n kaltaiset mediatalot haukkumaan tämän elokuvan.


Mutta vaikka laittaisitte nyt googlen hakukoneeseen hakusanoiksi real child trafficking container, niin ette silti löydä juuri kuvia alaikäisistä lapsista näissä ihmissalakuljettajien konteissa. Mutta nuorista miehistä löytyy kyllä kontti kuvia.

Se johtuu siitä, koska tämä lapsien salakuljetusbisnes yritetään edelleen pitää niin salassa kuin vain mahdollista. Siksi nämä valtamedian toimittajat maksetaan suojelemaan tätä bisnestä.


YLE ja Helsingin-Sanomien toimitus saisi hävetä näiden temppujensa nähden, jossa he röyhkeästi asettuvat suojelemaan tätä kansainvälisen tason rikollisuutta nimeltä lapsiorjakauppa, jossa lapsia myydään mm. seksiorjiksi ympäri maailmaa. 


Afrikassa taas toki näitä koboltinkaivaja orjapalkansaajia löytyy jo suoraan, eikä heitä juuri tarvitse enää minnekään salakuljettaa.

Tällaisen koboltikaivaja lapsen päiväpalkka on n. 2.50 dollaria per päivä, joka sitten menee heidän äideilleen. Toihan olisi jo länsimaalaisesta 8 tunnin työpäivästä sellainen 0,31 sentin tuntipalkka.

Kännykkäyhtiöt kuitenkin puolustelevat tätä Afrikkalaista lapsityövoimaa, kuinka kilpailukykyistä ja käyttökelpoista se on, kun nuorimmat koboltinkaivajat ovat aina jopa 7-vuoden ikäisiä.