http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, heinäkuuta 06, 2023

EU-komissio teki juuri 325 miljoonan rokotteen kaupat - Oliko tämä samalla marburgrokote kauppa ?


EU:n komissio teki nyt kesäkuussa n. 325 miljoonan rokotteen kaupat rokotteen valmistamiseksi tulevan terveysuhan varalta, josta se ilmoitti 23.6.2023

Tämän kyseisen rokotteen valmistamiseksi on määrätty vuosi aikaa ja kyseinen sopimus tulisi kattamaan mRNA-, vektori- sekä proteiinipohjaiset rokotteet, eikä se liity kuulemma EU:n ja rokotevalmistejien kuten Pfizer nykyisiin koronarokotesopimuksiin.



Näin ollen kyse saattaa todellakin olla marburg rokotteesta, joka on käytännössä risiini nimisen myrkyn myrkkypiikki, johon jo Bill Gates on säätiöineen tunkenut rahojaan kiinni.

Näin voimme siis jo nyt lähteä ennustelemaan tämän marburgvirus plandemian avajaispäivämääriä, jos tuon rokotteen kehittämiseen on määrätty n. 23.06.2023 aikaa se vuosi. 

Vuosi on kulunut siitä päivämäärästä 23.06.2024

Kuitenkin oma intuitioni heittää veikkauksen, että tämä marburgvirus plandemia julistettaisiin vasta 2025 keväällä joskus tod. maaliskuussa. Mutta sitten myöhemmin näemme, että mikä ajankohta siihen osui.

Toki on myös olemassa sellainenkin vaihtoehto, että riittävä määrä ihmisiä heräisi joukolla, jotta tämä koronan kaltainen kusetuskampanja menisi marburgin osalta jo varhaisessa vaiheessa jäihin, koska aivan selväähän on, että jos se ei saisi riittävästi ihmisissä pelon avulla kannatusta, niin silloin se tulee menemään puihin.


Marburgvirus plandemia

Tästä Marburgvirus plandemiasta aiotaan tehdä koronan kaltainen massiivinen pelottelukampanja, jota on jo nyt näinä vuosina ilmoitettu mediassa marburgin olevan hengenvaarallinen verenvuotokuume jne.

Mutta aivan kuten sen koronaviruksenkin kohdalla kyseessä oli pelkkää pelottelua, kun sitä itse virusta ei näkynyt kuin vain näiden koronavirusta pelkäävien ihmisten päässä, eli mielikuvituksessa.

Joten aivan samalla tavalla tätä tappavaa marburgvirusta kaikkine kauhuskenaarioineen tulee näkymään vain näissä feikki uutiskuvissa, joissa taas on näitä täysin valkoisiin pukeutuneissa ihmisissä, jotka muka suojautuvat siltä pelotellulta virukselta.

Faktaa on taas se, että nämä risiinimyrkkyrokotteet valmistetaan nyt vain maailman väestön harvennusta varten, eikä mitään marburgvirussuojaa varten. Joten jälleen tyhmiä vedätetään kuten vedätettiin jo tämän koronankin osalta.

WHO haluaisi samalla kaapata valtioiden ohi vallan ja alkaa pakottamaan eri maiden ihmisiä useilla kiristyskeinoilla rokotuksille. Siksi he tätä pandemiasopimusta hierovat edelleen.

Tämä alkuvuodesta Espanjassa muka tavattu tappava marburgvirus osoittautuikin täysin vääräksi tiedoksi.


Sitten kun jos tämä marburgvirus sekoilu alkaa, niin silloin on syytä jälleen pitää kiinni ihmisoikeuksistaan, koska niitä yritetään viedä vieläkin enemmän pois, mitä koronatoimien aikoihin jo vietiin pois.

Euroopan keskuspankilla on jo nyt ilmoitettu, että he siirtyisivät lähivuosina digitaaliseen euroon. 

Tämä on suora ensiaskel käteisen lakkautukselle, jonka on määrä tulla voimaan viimeistään 2030-luvulle tultaessa. 

Lähteet: https://naapuriseura.fi/eu-komissio-on-tehnyt-uudet-rokotekaupat/

https://rumble.com/vnq1wb-plandemian-suunnitelma-seuraavaksi-tappava-marburg-pandemia.html

https://rumble.com/vnrntj-plandemian-suunnitelma-marburg-pandemia-osa-2.html