http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, helmikuuta 24, 2022

Kässärissä vaihtui vaihe - Nyt vuorossa "AIHEUTA SOTATILA".

 

Globalistien käsikirjoituksessa on nyt vaihtunut uusi vaihe, jossa on se kohta, jossa lukee se, että "AIHEUTA SOTATILA".

Sotatilanhan tarkoituksena on nyt Euroopassakin viedä kaikki huomio pois rokotehaitoista, joita on nyt tullut paljon.

Tilastokeskuskin joutui nyt näyttämään sen, että Suomessa on pelkästään tammikuun 2022 aikana kuollut peräti n. 500 ihmistä enenmmän kuin vuosi sitten.

Tilanne Ukrainassahan sai alkunsa siitä, kun Ukrainan armeija ampui ensin muutama päivä sitten useita kertoja tykillä Donestkin ja Luganskin kaupunkiin näiden rajoilta, joilla sitten provosoitiin Venäjä mukaan sotatoimiin.

Eli kyseessä oli eräänlaiset Mainilan laukaukset. Mutta länsimedia taas uutisoi tuon niin, että "Venäjä valmistautuu tekemään false-flag iskun Ukrainan rajoilla."

Siellä tämä käännetään aina toisinpäin. Mutta täytyy muistaa, että myös Vladimir Putin kuuluu Sveitsin Talousfoorumin Klaus Schwabin Young global leaders ohjelmaan.

Jolloin tämä koko mielikuva siitä, että kuinka Venäjä taistelisi Putinin kanssa New World Order maailmanjärjestystä vastaan vesittyy jo tässä täysin.

Joten viimeistään näinä Ukrainan sodan aikoina nämä Venäjää mielistelevät desantit alkavat paljastumaan joukolla ja heitä myös yhdistää se, että heidän rahoitus tulee miltei aina Moskovasta.