http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, helmikuuta 08, 2022

Kanadalainen mies varoittaa - Mielenosoittajien massapidätyksiin valmistaudutaan


Kanadalainen mies, joka väittää tietävänsä sisäpiirintietoa, sanoi että seuraava vaihe joka koittaa Kanadassa aivan kohta... Vielä ennen ensi perjantaita olisi mielenosoittajien massapidätykset.

Tämä on kuulemma suunniteltu jo ennalta ja sen tarkoituksena olisi juuri vangita se kansanoppositio. Kun tosiaan tässä näiden elitistien maailmanlaajuisessa salaisessa korona kässärissä on nyt menossa se vaihe, jossa kohtaa lukee se suunnitelma "pidätä oppositiojohtajat, aiheuta sotatila, aiheuta ruoka ja varastopula". Niin jopas sopii tuo globaali rekkaralli tuohon täysin kuin nenä päähän.

Mutta täytyy olla melkoinen idiootti, jos ei näe tuota, kuinka tämä CONVOY protesti pyörii nyt Suomessa tuon saman salaisen narratiivin kautta ja täällä Suomessa ollaan n. 14 vuorokautta, eli pari viikkoa Kanadaa jäljessä tuosta aikataulusta.

Nämä aktivistien pidätykset mitä hallitukset suunnittelevat maissaan johtuu siitä, että koska muuten tämä korona narratiivin kulissit kaatuisi, koska se suunnitema ei kestä minkäänlaista aitoa kansanoppositiota. Vaikka oikeasti nämä korona suunnitelmaa ajavat hallitukset ja BIG PHARMA lääkeyhtiöiden omistajat kuuluisivat vankilaan ja heille tulisi jokaiselle antaa vähintään elinkautinen vankeusrangaistus, koska kyseessä on maailmanlaajuinen kansanmurha. Sekä tämä brutaali hyvinvointiyhteiskunnan tuhohanke, jota ollaan nyt jo nämä miltei 2 vuotta käyty vain tämän koronaplandemian varjolla sekä tekosyyllä.

Nythän Suomen sosiaali- ja terveysministeriö (STM) lipsautti, että he eivät enää halua poistaa koronaa siltä yleisvaarallisten tautien listalta, koska muuten nämä täysin järjettömät rajoitteet poistuisivat, eikä niitä voitaisi enää jatkossa määrätä. Joten STM paljasti sen, että  se haluaa jatkossakin alistaa kansaa, vain koska kyse olikin vain kansan alistamisesta, sekä hyvinvointivaltion tuhoamisesta. Eikä ollutkaan mitään koronaa, koska se oli vaan pelkkä harhaute, jotta kansalaiset saataisiin sinne piikeille tappamaan hitaasti itsensä, jotta hallinto pääsisi näistä suurimmista hyödyttömistä suursyömäreistä, kuten eläkeläisistä sekä työttömistä eroon.

Eikä tarvitse olla mikään talousnero näkeäkseen sen, että jos vaikka joku eläkeläinen kuolee nyt näihin myrkkypiikkeihin, niin silloin luonnollisesti heidän eläkerahat omistavat taho kuten ILMARINEN, kuittaa heidän eläkkeet näihin veroparatiiseihin. 


Sen takia nämä ILMARISEN rikolliset ulkomaalaiset kumppanit kuten yhdysvaltalainen varainhoitoyhtiö BlackRock jauhaa nyt miljardeja nopeammin kuin koskaan ja syy on yksinomaan koronamyrkkypiikeissä, joka harventaa ihmiskuntaa nyt kuin niittokone.

Helsingin Sanomien kuolinilmoitussivut ovat kuulemma paisuneet viime aikoina kuin pullataikina. Mutta lehdet julistaa edelleen näitä valheitaan, että kuinka kuolintilastojen kasvun syytä ei vielä tiedetä.

Media toistaa edelleen näitä korona kässärin valheita, että kuolintilastot ovat kasvaneet, mutta syitä tähän ei tiedetä, vaikka syy siihen on koronarokotekuolemat, joiden FIMEA tilastot ovat huutaneet 2020 vuoden lopusta jo täyttä Hoosiannaa.

Mutta tämä globaali suunnitelmahan on sitten jossain vaiheessa ilmoittaa, että tämä oli tilastovirhe ja nyt teillä on jo yli miljoona suomalaista kuollut koroaan ja tästä sitten aiotaan syyttää rokottamattomia, koska he eivät ottaneet rokotetta. Vaikka syy oli juurikin toisinpäin, että vain nämä koronamyrkkypiikeillä käyneet kuolivat, koska kävivät myrkkypiikittämässä itsensä luullen, että he saisivat suojan sillä koronaa vastaan.

Mutta nyt nämä koronaplandemian kulissit ovat kaatumassa ja syystäkös nämä myrkkypiikittäjät ovat hädissään, kun Haagi vielä kutsuu heitä ja tuomiot tulevat olemaan vähintäänkin elinkautinen vankeusrangaistus. Joten turhaan sitten siellä Haagissa valittavat, että "me tottelimme vain käskyjä".

Nämä lääkeyhtiöt kuten Pfizer ovat tälläkin hetkellä maksaneet miljoonapalkkiot näille myrkkypiikittäjille, eli lääkäreille sekä heidän kätyrinsä sairaanhoitajat toimivat nyt Mengeleinä näissä eri sairaaloissa ja koronarokotuskeskuksissa. Voi vain kuvitella, että miten nämä tappajat nukkuvat yönsä.