http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, marraskuuta 12, 2019

Millä postin lakon saisi peruuntumaan ?


Kun tämä Posti Group yhtiön hallitus on niin rahan ahnetta porukkaa, niin kun siellä on vain 7 hallituksen jäsentä, joille kaikki kaikessa ovat vuosittaiset palkkiot ja miljoonaoptiot. 

Niin mitäs jos me suomalaiset järjestettäisiin näille seitsemälle postin hallituksen jäsenelle sellainen pieni kansalaiskeräys.



Suomessa kun on 5,4 miljoonaa asukasta, että jos maksaisimme kansalaiskeräyksellä näille seitsemälle Postin hallituksen jäsenelle miljoona euroa osinkosikailurahaa, joilla sitten voivat hallituksen jäsenet lennellä milloin Jenkkeihin tai Thaimaahan yritysmatkalle lomailemaan. Niin se ei olisi enää näiden Postin työntekijöiden palkoista pois, jotka alentaisivat heidän elintasoaan.

Tämä kustantaisi jokaiselle suomalaiselle vain 1,29 € per nuppi.       (7 000 000 EUR / 5 400 000 asukasta = 1,29 €) 

Kätevää eikö...

Kun nämä Posti Groupin hallituksen jäsenien vuosipalkat ovat vielä alle miljoonan monella, että tuohan on vielä pientä toimeentulotukeen verrattavaa pientä palkkatuloa heille.

Koska ei sitä miljoonien euroilla Posti Group hallituksen sikailua ole pakko hoitaa kapitalismin keinoilla repimällä ne työntekijöiden palkoista pois.