http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, marraskuuta 10, 2019

Deutsche Bankin konkurssi alkoi nyt


Teksti: Teemu Vehkala

Euroopan suurimpiin pankkeihin kuuluva Deutsche Bankin (Saksan pankki) konkurssi on alkanut.

Kyseinen pankki on jo julistanut itsensä konkurssiin, mutta nämä julkisemmat uutiset säästetään myöhemmäksi, koska pankkialalla ei haluta koskaan aiheuttaa tietoista paniikkia, joka taas laukaisisi ns. talletuspaon.

Netissä spekuloidaan jo, että tämä tuleva talousromahdus tulisi näyttämään 1929 vuoden ja 2008 vuoden romahdusten osalta paljon suuremmalta.

Tämä siis tarkoittaa sitä, että kun Deutsche Bank alkoi vajoamaan, niin se on tämän Euroopan unionin euro-rahajärjestelmän suurin laiva, jonka upotessa se tulee myös upottamaan muut mukanaan.

Joten se tulee silloin myös vaikuttamaan osakemarkkinoihin negatiivisesti.



Mutta voin silti tässä paljastaa sen, että tässä ei ole kysymys mistään itsestään syntyneestä pankki ja talouskriisistä.

Vaan tämä on ihan itsensä "Mr. Burns" (Jacob de Rothschildin) pankkisuvun käsikirjoittamaa näytelmää, jolla he pumppaavat taas Euroopan pörssin osakkeet itselleen pilkkahinnalla. 

Mutta sitä ennen heidän on vielä kaadettava tämä Saksan ja Euroopan suurin Deutsche Bank.

Ja sekin käy heiltä hyvin helposti, koska Rothschildien pankkisuvulla on niin paljon talletuksia Deutsche Bankissa, että heidän tarvitsee vain tyhjentää kullastaan holvit, niin alkaa tapahtua ja nyt näemme seuraukset.


Miten kannattaa varautua 2019 talousromahdukseen ? 

Vaikka en ole mikään sijoitusneuvoja, niin hopea on aina älykäs sijoitus tällaisten talousromahdusten varalle, jota saa mm. ostettua TAVEX nimisestä jalometalliliikkeestä.

Hopean hinta tällä hetkellä (10.11.2019) on 0,513 euroa/gramma.