http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, helmikuuta 04, 2019

USA:n armeijan helikopterit nähtiin lentämässä Kolumbiassa kohti Venezuelan rajaaFacebookissa kiertää nyt video, joka on kuvattu Kolumbiassa, jossa näkyy kuinka USA:n armeijan helikopterit lentävät kohti Venezuelan rajaa.Tässä ei tarvitse olla edes ennustaja, että näkee tämän asian kuinka Venezuelan presidentti Nicolas Maduron päänahka aiotaan käydä hakemassa sieltä kuten he tekivät Libyan Muammar Gaddafille 2011.

Gaddafi otettiin tuolloin kiinni ensin paikallisten kapinallisten toimesta ja kidutettiin, jonka jälkeen hänet teloitettiin. Tämän jälkeen hänen ruumistaan vielä vedettiin ja kuljetettiin pitkin katuja.  Luultavasti nuo USA:n armeijan helikopterit kuuluvat CIA:n alaisuudessa toimiville salaisille Special Activities Division (SAD) erikoisjoukoille.

Jos heillä on nyt Venezuelassa salainen tehtävä käynnissä, niin se on vain ja ainoastaan presidentti Maduron tappaminen.Vaikka nyt Maduro syyttääkin USA:n presidentti Donald Trumppia hänen salamurhasuunnitelmista, niin Trump ei ole näitä tilannut, vaan toimeksiannot ovat tulleet CIA:lta. 

Maduron mukaan Kolumbian mafiaa on yritelty suostutella hoitamaan homma.

Uutistoimisto Reuters paljasti, että nyt kuulemma Venäjän valtioon kytköksissä olevia Wagner-palkkasotilaita olisi lennätetty Maduron turvaksi Venezuelaan.

Mutta Trumpin kansainvälisen turvallisuuden neuvonantaja John Bolton taisi lipsauttaa tämän mikä selittää nuo USA:n armeijan Venezuelaan päin lentäneet sotilashelikopterit. Sillä Bolton näytti julkisuuteen äskettäin järjestetyssä lehdistötilaisuudessa muistiota, jossa luki "5000 sotilasta Kolumbiaan".

Kun tämä USA:n sotilashelikopterien havainto tehtiin juuri Kolumbiassa. Joten nyt ei ole kyseessä iskusta Kolumbiaan, vaan tässä on kyseessä iskusta Venezuelaan aikeina saada hengiltä maan presidentti Maduro.

Presidentti Maduro taas kertoi suoraan, että he (USA) haluavat öljymme, koska meillä on maailman suurimma öljyvarat.

Maduro jatkoi: "He pitävät meitä takapihanaan. Mutta me sanomme, että me emme ole kenenkään takapiha vaan itsenäinen tasavalta".