http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, helmikuuta 01, 2019

Röyhkeät vanhustenhoitoyhtiöt näyttävät tuhokapitalismin tulevaisuuden uhkakuvat jo tänään


Teksti: Teemu Vehkala

Nämä viime päivinä otsikoissa olleet röyhkeät monikansalliset vanhustenhoitoyhtiöt kuten Esperi Care jne. , näyttävät nyt sen kauhistuttavan tulevaisuuden minkälainen bisnesmalli tulee vielä tulevaisuudessa aina ruokakauppoihin. Kyllä siinä vaiheessa hymy hyytyy jokaiselta perusduunarilta, kun perunankin kilohinta alkaa lähennellä 100.00 €/kg.

Tämä Esperi Care kohuyhtiö laskuttaa pelkästä vanhainkotiensa vessapaperirullien vaihdosta 15.00 €/kerta.

Jos tulevaisuudessa yhteiskunnan palvelut ulkoistetaan ja annetaan näille monikansallisten veroparatiisiyhtiöiden sikailijoille, niin he tulevat tuhoamaan kaikki valtiot mennen tullen ja tähän ollaan jo pikavauhtia menossa.

Ensin yksityistetään vanhustenhuolto, sitten terveydenhuolto, sitten julkinen liikenne jne. 

Kaikkien näiden entisten julkisten palveluiden hinnat nousevat pilviin, kun ne ulkoistetaan monikansallisten veroparatiisihuijarien monopoleille. 

Mutta tässä yksityistämisrumbassa joka muistuttaa kuin Venäläistä rulettia on vain yksi paha seuraus, joka on ostovoiman heikkeneminen jossain vaiheessa. Sillä vaikka näitä julkisia palveluja rahoitetaankin edelleen veronmaksajien kukkaroista, niin jossain vaiheessa kun valtion palveluihin on päässyt riittävän monta monikansallista verenimijää, niin lopulta käy niin, että niiden veronmaksajien maksukyky loppuu. 

Tuossa vaiheessa valtio joutuu laskemaan palkkoja sekä nostamaan veroja ja joutuu myymään voittoa tuottavia valtionyhtiöitään näille samoille monikansallisille sijoitusyhtiöille, jota käy Suomessa juuri tälläkin hetkellä. 

Suomen valtion luottoluokitus heikkenee tässä samalla, kun myös maahan päästettiin viime vuonna peräti 79 401 maahanmuuttajaa. Valemedia YLE taas raportoi vain 2400 turvapaikanhakijasta.

Meidän suomalaisten olisi jo vihdoin tajuttava se, että nämä monikansalliset yhtiöt sekä pankit aikovat tuhota Suomen. 

He aikovat tuhota Ruotsin, Tanskan, Viron, Liettuan, Latvian, Puolan, Tsekin, Unkarin, Espanjan, Bulgarian jne. koko EU-maiden kansallisidentiteetin, jonka he yrittävät saada aikaan tällä haittamaahanmuutolla.

Tämä Eurooppalaisten kansallisidentiteettien heikennys ja valtioiden itsemääräämisoikeuden poisto on tämän pankkiirieliitin tavoite, jolla he pyrkivät estämään tämän globaalin ja fasistisen liittovaltiosuunnitelman poliittisen vastavoiman, joita heille tälläkin hetkellä edustavat nämä lukuisat vahvan kansallisidentiteetin maat kuten Unkari, Puola ja Tsekki.

Euroopan unioniin on tällä hetkellä jo suunnitteilla yhteinen armeija, jota tultaisiin sitten myös käyttämään näitä vahvan kansallisidentiteetin EU-maita vastaan murskaamaan heidän kansallisidentiteetti tämän EU-armeijan brutaaleilla keinoilla.

Jemenissä ja Saudi-Arabiassa tällainen valtion armeijan massamurhaaminen kansallisidentiteettien kukistamiseen on jo siellä arkipäivää, mutta Euroopan komissiolla on jo salainen suunnitelma tämän EU-armeijan aseistuksesta sekä joukkojen kokoamisesta, joka tullaan tekemään lähivuosina.

Suomen poliisin Karhun erikoisryhmä ollaan jo alustavasti valmisteltu osaksi näihin EU-armeijan joukkojenhallinta joukkoihin. 

Sisäministeriöstä kuitenkin väitettiin, etteivät he tiedä kuinka usein suomalaispoliisien erikoisryhmiä Euroopassa tarvitaan.

Toisaalta Yhdysvaltain tiedustelupalvelu CIA:lla on jo useiden vuosikymmenien kokemus vallankaappausten järjestämisestä ja on niitä toteuttanut menestyksekkäästi mm. Ukrainassa 2014 helmikuussa.

CIA:lla on hyvin todennäköisesti myös tällaiset Maidanin kaltaiset vallankaappausoperaatiot suunniteltu jo näihin EU:n vahvan kansallisidentiteetin maihin Puolaan ja Unkariin sekä Tsekkeihin.

Tuo vallankaappausoperaatio on sama mitä CIA käytti myös Romaniassa vuonna 1989 presidentti Nicolae Ceausescun kukistamiseen. CIA sai silloin lavastettua näyttämään, että presidentti Ceausescu olisi tilannut Romanian, Timisoarassa mielenosoittajien joukkomurhan. Mutta tuon verilöylyn takana olikin CIA. 

Tämä sitten johti siihen, että presidentti Ceausescu puolisoineen teloitettiin rynnäkkökivääreillä pikaisen sotilasoikeudenkäynnin jälkeen.

Ja kaikki sai alkunsa vain siitä, kun Ceausescu oli hallintokausillaan saanut Romanian valtiontalouden velattomaksi ja eikä enää suostunut ottamaan IMF:ltä lisää lainaa. 

Hän oli julistanut huhtikuussa 1989, kuinka Romania oli nyt velaton ja valtionlainansa maksanut maa ja tästä löytyy artikkeli aina Washington Postista asti. 

Mutta sitten alkoi tapahtumaan, kun CIA laittoi siellä ns. hihat heilumaan ja järjesti pienen vallankaappauksen sekä maan presidentin teloitusoperaation.

Voisi myös kuvitella, että mitähän näille Suomen valtionjohtajille tapahtuisi, jos täälläkin julistettaisiin vielä joku päivä, että Suomi on maksanut valtionvelkansa Euroopan keskuspankille ja on nyt velaton maa ?

Kun tämä valtionvelka on näiden yksityisomisteisten pankkien sekä ne omistavien maailman rikkaimpien pankkisukujen valtioiden alistuskeino, joilla heidän maailmanvalta-asemansa pysyy koko ajan dominoivassa asemassa.

Mutta todellisuudessa nämä yksityisomisteiset sijoitus- ja keskuspankit ovat koko tämän pallon talousjärjestelmässä loinen, joka elää isäntäeliössä. Kun taas se isäntäeliö on ollut koko ajan se köyhä veronmaksaja, jolta tämä loinen imee verta ja saa puristettua heiltä kaikki hikipisarat, joita nämä isäntäeliöt (veronmaksajat) joutuvat raatamaan täällä näille loisille. 

Mutta jos katsomme tätä nykyistä menoa, niin tuhokapitalismin roottoreiden teho sen kuin kasvaa ja veronmaksajien ahtopaine alkaa käydä jo hyvin raskaaksi, kun palkkoja alennetaan ja länsimaalainen työttömien orjareservit vapautetaan hiljalleen näille länsimaalaisille työmarkkinoille tuhoamaan mediaanitulojärjestelmät.Kaikki te jotka olette tutkineet tätä rikollista pankkijärjestelmää, niin tiedätte että tämä koko rahajärjestelmä perustuu maailman suurimpaan pyramidihuijaukseen, jonka takana ovat rikolliset sijoituspankit.

Tämä rikollinen ponzihuijaus ei ole kovinkaan vaikea tutkia, että kuinka kaikki liikkeellä oleva raha luodaan näissä rikollisissa sijoituspankeissa, josta kautta tämä lainaan sidottu raha lasketaan liikkeelle näihin tavallisiin pankkeihin.

Mutta joten kun kaikki liikkeellä oleva raha luodaan vain velasta, niin tämä lisää yhä enemmän niukkuutta tähän maailman talousjärjestelmään ja siksi kulutusyhteiskunnassa tähdätään kulutuksen lisääntymiseen sekä yhtiöt keskittyvät voittojen maksimointiin.

Mutta mitä enemmän tämä tuhokapitalistinen roottori vahvistuu, niin vahvistuu myös tästä ahtopaineesta seurannut massatyöttömyys ja köyhyyden räjähtävä lisääntyminen.

Asia on niinkin yksinkertainen selittää, että esim. tämä kohuyhtiö Esperi Caren jokainen Suomesta veronkierrolla riistetty euro on jonkun toisen lautaselta pois. 

Koska tämä veroparatiisitalletuksilla rikastuva monikansallinen sijoitusyhtiö pumppaa Suomesta useita kymmeniä miljoonia euroja ulos, eikä maksa penniäkään veroja Suomeen yhtenäkään vuonna ja kikkailee korkokikkailulla verot, joita ei sen jälkeen tarvitse heidän mukaan enää maksaa.

Mutta tällainen rikas Kokoomuslainen on aivopesty jo Kokoomusnuorissa uskomaan tuohon kapitalistiseen ajatteluun, että jos minä rikastun Suomessa konsernin johdossa, niin jokainen minun tienaamani miljoona hyödyttää myös kaikkia muita Suomalaisia. 

Rikas Kokoomuslainen siis uskoo, että jos hänenkin naapurissaan asuu joku työtön Matti Meikäläinen, niin hänkin hyötyy tästä heidän menestyksestään siinä samalla, jos tämä Kokoomuksen puoluekirjalla monikansallisen hoivayhtiön hallintoon ylentynyt hoivajohtaja tienaa useita miljoonia euroja tuolla monikansallisten yhtiöiden veronkierrolla.

Mutta totuus on se, että mitä enemmän Suomessa kierretään veroja näiden monikansallisten yhtiöiden toimesta, niin niiden seuraukset ovat Suomen valtiolle todella tuhoisat ja saavat aikaan suunnatonta massatyöttömyyttä, ostovoiman heikkenemistä ja tämä on se ns. kestävyysvaje, jota nämä valtioneuvoston sekä eduskunnan muutamat poliitikot toistelevat kuin jotain kapulakielimantraa. 

He kuin luulevat, että Suomen kansa olisi niinkin tyhmää, etteivät he tiedä miten tämä mädäntynyt valtionhallinto ja Suomen Pankin rapautunut rahajärjestelmä oikeasti toimii.

Kun tämä perusduunari on edelleen aivopesty tähän samaan harhakuvaan, että raha kasvaa puussa ja on otettavissa sieltä alas kovalla työllä.

Joo kyllähän raha on paperia ja paperi valmistetaan puusta, mutta pankkijärjetelmät eivät toimi puussa.

Sillä nämä rikolliset pankkijärjestelmät toimivat salaisen maailmanhallinnon (ns. Deep State) oikeana kätenä, joilla he ryöstävät valtioita toisensa jälkeen. 

Heidän päätavoitteensa on saada kaikki tämän pallon luonnonvarat vain heidän monopoliyhtiöidensä haltuun ja siksi he eivät salli lainkaan kilpailijoita näille apajoille. 

Itsenäiset valtiot tämä eliitti näkee heidän vihollisinaan, koska silloin valtiot taas kykenisivät kilpailemaan taloudellisesti heidän kanssaan ja silloin taas näiden maiden taloudellinen kyykyttäminen ei onnistuisi, koska valtiot täytyisi tuota ennen velkaannuttaa.

Suomen poliittisen järjestelmän takana on jo yli satoja vuosia vaikuttanut koko ajan tämä rikkaiden fasistisukujen eliitti, joka järjesti myös Suomen talvisodankin. 

Joten kun tässä maassa on näitä mm. suomenruotsalaisia sukuja, joiden historia on käytännössä tahrittu suomalaisten sotilaiden verellä, niin tällaisesta kansanhistoriasta ei vieläkään puhuta missään.

Tämä suomenruotsalainen eliitti yritti estää Suomen itsenäistymisen ja palkkasi Saksan jääkärit omaksi yksityiseksi armeijakseen/suojeluskunnakseen, minkä vuoksi nuo Saksan jääkärit ylipäänsä tänne silloin sisällissota-aikoina tulivat. 

Kenraali Ludendorff piti vielä oman voitonparaatinsa viikkoa ennen Mannerheimin voitonparaatia Helsingissä. Mutta tämäkin onnistuttiin pyyhkimään Suomen ns. kouluhistorian kirjoista.

Mutta sitten Saksa hävisi I-maailmansodan ja tämä silloisen Kokoomuspuolueen edeltäjän sekä näiden rikkaiden suomenruotsalaisten fasistisukujen tavoite Saksalaisesta kuninkaasta Suomessa peruuntui ja tästä nämä suomenruotsalaiset rikkaat fasistisuvut katkeroituivat useiksi vuosikymmeniksi. 

Nyt kuitenkin tilanne on toinen, koska nämä samat rikkaat fasistisuvut hallitsevat Suomen eduskuntaa ja lobbaavat täällä kaikki lait.

Jos ihmettelet, että miksi Suomi on niin köyhä maa, niin katsoppas näitä rikkaiden fasistisukujen vuosittaista veronkiertoa joka on jo yli 40 miljardia euroa vuosittain, minkä määrän he vievät pääomaa Suomesta veroparatiiseihin sekä ulkomaalaisille yksityisille tileilleen.

He hyötyvät suomalaisten lisääntyvästä köyhyydestä, koska mitä enemmän tämä Suomen köyhyys lisääntyy, niin sitä enemmän nämä rikkaat fasistisuvut onnistuvat tuhoamaan tätä valtiota lisää ja heidän suunnitelmansa on tuhota Suomen talous ja saada tänne aikaan massiivisen suuri työttömyys, jotta suomalaisia päätyisi sinne hirteen kuten 90-luvulla silloisista lamavelallisista yli 11 000 suomalaista teki itsemurhan.

Koiviston konklaavi oli Suomen kansanmurha, jota ei edelleenkään yksikään viranomainen Suomessa suostu tutkimaan, koska nuo dokumentit on julistettu salaisiksi Presidentti Mauno Koiviston pyynnöstä.

Vaikka Presidentti Koivisto nyt vaihtoikin muutama vuosi sitten ns. hiippakuntaa, niin edelleen näistä konklaavihuijareista elossa on moni kuten Suomen silloisen korkeimman oikeuden presidentti. 

Suomen pankeille täytyi silloin saada ennen vuoteen 1995 mennessä yli 58 prosentin vakavaraisuus ja se toteutettiin lopulta rikollisin keinoin ryöstämällä tuo omaisuus silloisilta yrittäjiltä, kun pankit vaativat heiltä jopa miljoonalainat takaisin yhdessä yössä ja jos ei ollut rahaa, niin pankit ulosmittasivat omakotitalot, autot, veneet jne. Veivät loput tuhkatkin pesästä.

Ja kaikki tämä täytyi tehdä siksi, että koska muuten Suomi ei olisi päässyt mukaan Euroopan unioniin, koska pankkien vakavaraisuus ei olisi ollut riittävän korkea. 

Eli jos meillä on ollut tällaisia rikollisia Suomen valtion johdossa, niin eiköhän tälle asialle olisi jo vihdoin aika tehdä jotain. Mutta mitäs teet asialle, kun Yhdysvaltain tiedustelupalvelu CIA:lla on jo luvassa värisuora näille Perussuomalaisten sinisten valtuustoryhmän loikkareille. 

Kaikki tulevien eduskuntavaalien äänet tullaan laskemaan juuri kuten CIA ne haluaa laskea ja Sinisten valtuustoryhmän ministerit tulevat siksi pääsemään eduskuntaan uudelleen. Vaikka tämä Sinisten puolustusministeri leveili jo Facebookissa, kuinka hänelle olisi jo luvattu paikka korkeammalta oksalta.

Jussi Niinistö kun on kumartanut jo riittävän tarpeeksi Yhdysvaltoihin päin, niin hänelle olisi jo nyt poliittinen pyöröovi pois Suomen eduskunnasta johonkin korkeampipalkkaiseen hommaan tod. ulkomailla.

Kuitenkin kaikista brutaalein asia tässä on se, että tulevat eduskuntavaalit eivät muuta Suomen tilannetta mihinkään suuntaan, koska oli vaalivoittaja sitten Keskusta, Demarit tai Kokoomus, niin tämä sama show jatkuu edelleen ja Suomen valtion tuhoaminen jatkuu entiseen malliin.

Opposition puolella Perussuomalaiset, Vasemmisto ja Vihreät pyörivät niin ikään myös CIA:n rahoilla, joka tekee myös vasemmistosta silloin valevasemmiston jne.

Tällä Suomen sisällissodan järjestäneellä suomenruotsalaisella eliitillä oli tuolloin sisällissodan jälkeen suunnitelmana, että heille tulisi Suomen eduskuntaan oma ylähuone, jonne pääsisi vain näiden suomenruotsalaisten eliittisukujen aateliset. No nyt heillä on tällainen oma ylähuone, mutta se on naamioitu näiden suuryhtiöiden kuten KONE taakse jne. Mieti nyt, että miksi muuten tämän KONE-hissiyhtiön pääjohtajat kuten Matti Alahuhta ovat lähes aina lampanneet näissä salaisissa Bilderberg-kokouksissa ?  

Raha liikkuu ja sitä käytetään Suomen poliittisen järjestelmän ohjaukseen verhojen takaa ja jos tässä edelleen pieni veronmaksaja kuvittelee, että hänellä on tuo valta päättää tämän maan asioista sillä, että hän saa kirjoittaa vielä lyijykynällä ehdokkaansa numeron lappuun kerran neljäs vuosi, niin silloin he eivät kyllä ymmärrä juuri yhtään siitä, että miten tämä demokraattinen valtionvalta oikein todellisuudessa toimii, kun ylimpänä juomanlaskijana toimii muuan USA:n tiedustelupalvelu jenkkikonsultteineen.

Suomen hallitushan tosiaan pestasi jo vuonna 2010 amerikkalaiskonsulttiyhtiön laatimaan Suomen hallitusohjelma.

Tuo kyseinen Mc Kinsey Company on 83 vuotta sitten Chicagossa perustettu konsulttiyhtiö, joka lukeutuu maailmalla johtaviin yrityksiin, joita ollaan käytetty lukuisten valtioiden alasajoon, joka todistaa myös viitteitä siihen, että tämä kyseinen konsulttiyhtiö on CIA:n laskuun toimiva bulvaaniyhtiö.

Kyseisellä yhtiöllä on ollut toimintaa Helsingissä jo vuodesta 1988 lähtien ja sillä on nykyisin täällä n. 50 työntekijää, joista suurin osa toimii samalla CIA:n palveluksessa.

Toki heidän työnsä liittyy konsultointiin, mutta se mitä he täällä Suomessa konsultoivat liittyy kuitenkin heidän todellisen työnantajansa CIA:n salaisiin toimeksiantoihin, joita käytetään tämän Suomen valtion talousjärjetelmän alasajoon, sekä näiden lukuisten röyhkeiden ja ahneiden monikansallisten yhtiöiden raivaamiseen Suomen markkinoille.