http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, joulukuuta 02, 2018

Tiesitkö, että Yhdysvaltain suurlähetystöllä on käytössä vakoiludrone, jota lennätetään Helsingin yllä


Toimittaja: Teemu Vehkala

Kuulin jo n. kuukausi sitten eräältä tutulta, että Yhdysvaltain suurlähetystöllä olisi käytössä tällainen polttomoottorikäyttöinen lentopetrolia käyttävä vakoiludrone.

No eipä mennyt aikaakaan kun viime viikolla olin keskiviikkona käymässä Sompasaaressa ja jo sinne menomatkalla kiinnitin huomiota omituiseen lentävään kohteeseen, josta kuitenkin lähti ääntä mutta lentomelu oli paljon pienempi kuin esim. helikopterissa.

Huomasin jossain vaiheessa, ettei se voinut edes olla lentokone, koska se teki niin nopeita käännöksiä. 

Mutta siinä vaiheessa kun tämä tuntematon lentävä kohde oli tehnyt jo kolmannen kierroksen Sompasaaren yläpuolella, niin muistin tämän erään tutun kertoneen tästä Yhdysvaltain kaivopuistossa sijaitsevan suurlähetystön vakoiludronesta. 



Siinä vaiheessa päätin kuvata tästä keskiviikkoiltaisesta vakoiludronen tiedustelulennosta kännykkäkameravideon, jonka nyt laitoin nettiin kaikkien nähtäville.



Tämä vakoiludrone pyöri tuolla alueella useita tunteja.




Yhdysvaltojen suurlähetystö on toiminut koko historiansa ajan Helsingissä CIA:n vakoilun pääkeskuksena, mutta vuonna 2013 he laajensivat tilojaan sekä toimintaansa rakentamalla tämän ns. innovaatiokeskuksen, jonka avajaisia vietettiin 26.2.2013.


Suomen julkisessa mediassa näistä isompikokoisemmista droneista ollaan harvoin kirjoitettu mitään, mutta vuonna 2017 Helsingin Sanomat kertoi HSY:n lennättäneen tällaista suuremman kokoista dronea Helsingin mäkelänkadun autojen yläpuolella ja kertoivat sen mitanneen ilmanlaatua.



Kuitenkin nyt on selvä vetää viiva tähän, ettei tästä USA:n suurlähetystön vakoiludroneilla ole mitään tekemistä näiden Verkkokauppa.com leludronejen kanssa.

Sillä tämä heidän USA:n suurlähetystön ja CIA:n käyttämä vakoiludrone kulkee lentopetrolilla ja sillä voidaan lennellä useita tunteja. Kun taas nämä verkkokauppojen leludronet ovat niin heikkoja, ettei niiden litium akulla lentele kuin muutaman alle puolituntia. Vaikka hinta myös ratkaisee sen, että miten helppo niillä yleensäkään on lennellä.

Ja toinen on sitten tämä ohjattavuus... Sillä tämä USA:n suurlähetystön käyttämä vakoiludrone toimii kameralla ja sitä lennetään tietokoneen ruudulta kuten näitä USA:n armeijan droneja.

Tässä USA:n suurlähetystön käyttämässä vakoiludronessa on laite, joka tunnistaa mm. Wifi-yhteyksillä ympärillä olevien kännyköiden dataa ja poimii sitä vakoilutarkoituksiin.



Mutta tiesitkö sitä, että Helsingissä on kolmessa paikassa droneille lentokielto. Sellainen sijaitsee mm. Helsingin Kruunuhaassa, Meilahdessa ja Munkkiniemessä, joissa sijaitsee valtion kannalta tärkeitä kohteita, kuten presidentinlinna sekä pääministerin virka-asunto.

USA:n suurlähetystö on viime vuosina syyllistynyt useasti Suomen ulkopoliittisiin asioihin sekaantumiseen, kun se mm. lupasi vuonna 2006 Kokoomukselle vievänsä heidät vaalivoittajaksi, jos Kokoomus vie Suomen Natoon.

Miten ensinnäkään USA:n suurlähetystöllä on valtuuksia sekaantua Suomen hallinnon vaaleihin ja manipuloida äänestystuloksia CIA:n intressien mukaisesti.

Tätä kuitenkin CIA tekee myös muuallakin Euroopassa kuten teki Ranskan presidentinvaaleissa väärentämällä Rothschildien suosikin Emmanuel Macronin voittajaksi. Kun Marine Le Pen olisi taas ollut liian vastahakoinen presidentti sopeutumaan näiden rikollisten pankkiirien poliittiseen kuriin.

Jos nyt kuitenkin vielä mennään tähän itse asiaan, eli tähän USA:n suurlähetystön harjoittamaan vakoiludrone ja vakoilutoimintaan, niin jonkun tarpeeksi rohkean kansanedustajan täytyisi eduskunnassa laatia tästä eduskunnassa kirjallinen kysmys, johon tämän USA:n suurlähetystön on myös vastattava. 

Koska tässä isokokoisten CIA:n vakoiludronejen lennätyksessä Helsingissä ei ole nyt kysymys mistään leijojen lennättämisestä Helsingin yllä.

Kun nämä samat USA:n suurlähetystössä operoivat CIA:n bulvaanit patistavat ja vaativat Suomea liittymään Natoon ja tarkkailevat jatkuvasti Suomen Nato-mieltymyksiä.

Suomen kansalaiset eivät halua edelleenkään Natoon, mutta taas nämä USA:n hallinnon sotarikolliset ja sotilastiedustelu ei kunnioita paskan vertaa mitä suomalaiset ajattelevat.

Heidän mielessään on vain tämä Venäjälle tunkeutuminen sotilaallisesti, joka tehtäisiin taas jossain sopivalla hetkellä ns. viimeiseen suomalaiseen asti.

Mutta kaikki tämä Venäjälle päin pullistelu ja demonisointi johtuu siitä, että koska Venäjän keskuspankki ei ole ollut koko Putinin valtakauden ajan 2000-luvulta lähtien enää Rothschildien pankkisuvun hallinnassa.

Tämän johdosta Venäjän palkkataso ja elintaso on parantunut koko tämän 18 vuotisen ajan jaksona sekä valtionvelka pienentynyt huomattavasti. 

Mutta jos taas Venäjälle oltaisiin saatu tämä rikollisten pankkiirien bulvaanina käytetty oligarkki Boris Berezovski, niin silloin Venäjän taloustilanne olisi miltei sama kuin heikoimpina kommunistisina aikoina, jolloin ruokakauppaan joutui viemään melkein muovikassillisen ruplia ruokaostosten tekoon.

Nämä maailman rikkaimpien pankkisukujen rikollishaarat haluavat vain takaisin itselleen hallinnan Venäjän keskuspankista, jotta pystyisivät sen kautta taas saattamaan Venäjän valtion kohti suurta velkavankeutta, jonka avulla sitten nämä samat rikollispankkisuvut pumppaisivat Venäjän voittoa tekevät valtionyhtiöt itselleen. 

Eli siis tätä aivan samaa, jota Suomi on joutunut koko viime vuodet kokemaan. Koska Suomi on koko tämän EU-historiansa aikana vuodesta 1995 lähtien joutunut velkaantumaan näille pankkisukujen rikollissuvuille, koska luovutti monopolioikeutensa painaa omaa rahaa.