http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, marraskuuta 15, 2018

Supo saattaa kohta tutkia 11 kansanedustajan taustat perin pohjin


Teemu Vehkala

Tiedustelulaista vauhtia saanut Supo aikoo tutkia kohta 11 kansanedustajan taustat perin pohjin.

Kyseessä on eduskuntaan tulevan uuden tiedusteluvaliokunnan jäsenten turvallisuusselvitykset.

Jos nyt mennään itse asiaan, niin Supo penkoo kansanedustajien menneisyydestä kaiken ns. paskan, jota voitaisiin käyttää myös myöhemmin heitä vastaan aseena. Tällainen menettely ja käytäntö on myös tuttua valemedian julkisuuspiireissä. 

Joutuuhan myös jokainen salaiseen Bilderberg-kokoukseen ensimmäistä kertaa osallistuvat tekemään itsestään ns. minielämänkerran, jota aivan samalla tavalla Bilderberg-seura käyttää mahdollisena kiristyskeinona näitä salaisiin kokouksiin osallistuvia jäseniään vastaan tarvittaessa, jos he alkavat laulamaan kyseisten salaisten kokousten asioista julkisuudessa.

Nämä Supon ns. turvallisuusselvitykset ovat todellisuudessa asioita joilla selvitetään mm. se, että mitä kyseinen henkilö tietää ja onko näillä henkilöillä ns. vaarallisia yhteyksiä esimerkiksi Suomen äärioikeistoon tai toisinajattelijoihin. 

Sillä kaikki tällaiset Suomen valtion sisäiset dissidentti-yhteydet katsotaan Supolla äärimmäisen vaaralliseksi toiminnaksi, joka sitten saa hyvin helposti aikaan näiden henkilöiden pääsyn ns. mustalle listalle, jolloin heidän työllistymisensä tässä maassa tulee olemaan äärimmäisen vaikeaa.

Supoahan ei taas kiinnosta tämän Suomen korruptoituneen eliitin kytkökset mm. veroparatiiseihin. Sillä myös Tasavallan Presidentti Sauli Niinistön nimi komeilee näissä kohutuissa Panaman papereissa. Alexander Stubb halusi kieltää niiden paperien julkaisun sen vuoksi, koska myös hänen nimensä komeilee niissä.

Tällainen valtiollinen eriarvoisuus, että korruptoitunut eliitti saa porsastella veroparatiiseissa ja tavallinen kansa pidetään köyhyydessä ei ole millään tavalla aitoa demokratiaa, vaan se on rikollista valtiomuotoa ja plutokratiaa, jossa kaikki valta keskitetään vain pienen eliitin käsiin ja heidän joukossaan luonnollisesti on lukuisia psykopaatteja, joilta puuttuu empatiakyky kokonaan. 

Joten tästä syystä mm. Kokoomus, SDP, RKP, Keskusta puolueet eivät jaa sympatiaa suomalaisille köyhille, koska he eivät siihen oikeasti kykene ollenkaan.

Suojelupoliisi on tämän maan sisällä pelkkä korruptoitunut poliisiyksikkö jonka tehtävänä ei ole ensisijaisesti suojella Suomen kansalaisia, vaan heidän tehtävänään on suojella tätä Suomen läpimätää ja korruptoitunutta eliittiä sekä peitellä mm. heidän virkarikoksiaan. 

Mutta asiasta tekee kimurantin se, että koska tätä maata käytännössä johtaa rikollisliiga, niin kun virkamiehissä koko poliisijohtoa myöten on herrat kusessa. Niin salaseura-tason poliittinen johtosirkus käsittää myös vapaamuurarien sisäiset valtataistelut ja siellä aina jos joku kärähtää ns. jostain mm. virkarikoksesta, niin ns. paska valuu aina alaspäin. 

Vapaamuurariloosit ovat jo yksinään tässä maassa sellainen yhteiskunnallinen mädännyttäjä, joka on tuhonnut tämän maan jo ajat sitten rikki sekä hajoittanut mm. yksityisyrittäjien kilpailun näillä HYVÄ VELI-sopimuksilla. 

Mutta kun asia nyt on niin, että Helsingin kaupunginjohtajankin valitsee todellisuudessa Helsingin suurloosin vapaamuurarien saunaseura, joten repikääs siitä sitten demokratiaa.

Joten nämä Elinkeinon Keskusliiton (EK) johtoonkin nousevat mulkut ovat aina saman vapaamuurarien saunaseuran jäseniä.¨

Vapaamuurarit saavat mm. tontteja pilkkahintaan vapaamuurariveljiltään. 

He pääsevät aina työelämässä suoraan johtajiksi, koska vapaamuurariveljet on velvoitettu auttamaan heitä aina näin.

Vapaamuurarit ovat kaikki yli 32-asteen vapaamuurareina satanisteja ja harjoittavat looseissa okkultistisia rituaalimenoja. Joten tämähän tarkoittaa silloin sitä, että satanistit johtavat Suomea ja eipä ihme miksi tällä maalla menee niin huonosti.


Lähde: https://www.is.fi/politiikka/art-2000005899720.html