http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, joulukuuta 16, 2017

Sauli Niinistöllä on CIA:n tuki presidentinvaalikampanjalleenTeksti: Teemu Vehkala

Vain muutama päivä sitten käydyssä julkisessa presidenttiehdokkaiden YLE:n vaalipaneelissa presidenttiehdokas Paavo Väyrynen laittoi Sauli Niinistön selkä seinää vasten toteamalla Niinistön olleen vastuussa kun Suomi liitettiin euroon vasten perustuslakia.

Tästä ei ehtinyt enää kulua edes vuorokautta kunnes Suomen korruptoituneessa mediassa otettiin esille tuore kohu Helsingin Sanomien julkaisemasta jutusta, jossa käsiteltiin Tikkakoskella sijaitsevan armeijan vakoilukeskuksen toimia tiedustelulain osalta.

Mutta nyt tämä juttu liitettiin presidentti Niinistöön, joka nyt paheksuu tätä vuotoa. 

Eli aivan kuin tällä vakoilukeskus kohulla nyt ja Niinistön ulostulolla yritetään peitellä tämän eilisen vaalitentin tapahtumaa, jolloin Väyrynen niittasi Niinistön tuolla EU valtionpetos asialla.


Sauli Niinistö on koko presidentinvaalien ajan peitellyt omaa Nato kantaansa. Koska hän tietää että enemmistö suomalaisista ei kannata Suomen NATO-jäsenyyttä, jota taas Niinistö itse kannattaa. Mutta tämän vuoksi Niinistö joutuu tämän vuoksi valehtelemaan koko ajan omaa NATO kantaansa.

Sauli Niinistön edellinen valinta Suomen presidentiksi vuonna 2012 oli jo tuolloin Yhdysvaltain tiedustelupalvelu CIA:n aikaansaannos. Koska Tieto Oyj (ent. Tietoenator) väärensi äänet.

Tämä Niinistön valinta Suomen presidentiksi liittyi tähän Kokoomuksen ja USA:n suurlähetystön väliseen salaiseen vuonna 2006 käytyyn sähköpostien vaihtoon, jolloin USA:n suurlähetystö lupasi nostaa Kokoomuksen Suomessa johtoon, jos Kokoomus lupasi sitä vastaan viedä Suomen Natoon.

Kuinka voisi siis CIA:lla olla mahdollisuus valita Suomen suurin puolue, jos kerta kansa sen äänestää ? 

Mutta kun nämä vaalit ovat jokainen kerta olleet väärennetyt vaalit, koska Suomen ääntenlaskusta vastaava Tieto Oyj yhtiö on ollut CIA:n kontrolloitavissa. 

Tämän vuoksi mm. laajaa huume ja asekauppaa harrastava sijoituspankki Goldman Sachs omisti tuosta Tieto Oyj:n yhtiöstä 2010 vuonna vielä n. 10 % osuuden.

Sauli Niinistö kelpuutettiin jo vuonna 2012 Suomen presidentiksi CIA:n hyväksynnällä, koska hän on vielä itse lähtöisin fasistisuvusta.

Joten juuri tällaiset voimakkaan oikeistolliset sekä fasistiset arvot omaavat henkilöt ovat mitä parhaita sätkynukkeja Suomen kaltaisten valtioiden tuleviksi johtajiksi. Koska heitä on myös CIA:n helppo ohjailla ja komentaa.

Syy tähän USA:n tiedustelupalvelu CIA:n voimakkaaseen läsnäoloon näissäkin Suomen presidentinvaaleissa liittyy lähes yksinomaan Natoon. Koska nimenomaan Suomen liittäminen Natoon isäntämaasopimuksella 1.9.2014 oli jo tuolloin CIA:n avustuksella tehty sotilasvallankaappaus Suomessa.


Sauli Niinistö pitäisi vielä valtakunnanoikeuteen eduskunnan harhauttamisesta euron osalta

Sauli Niinistö toimiessaan vuonna 1998 valtionvarainministerinä sekä Suomen perustuslakivaliokunnan puheenjohtajana harhautti pääministeri Paavo Lipposen kanssa eduskuntaa Suomen euro sopimuksessa (EMU-sopimus).

Niinistö valehteli tuolloin julkisesti ettei tämä tuolloin 90-luvulla tehty sopimus vielä tarkottaisi markasta luopumista. 

Mutta EMU-sopimus nimenomaan tarkoitti sitä, että Suomi sitoutui lopulta luopumaan omasta rahastaan markasta. 

Lopulta Suomen euroon liittymisestä ei tehty eduskunnan edellyttämää kansanäänestystä, joten näin ollen tämä Suomen nykyinen europohjainen järjestelmähän ei silloin ole edes täysin lainvoimainen.

Joten tämä kummilaksensa raskaaksi laittanut varatuomari ei todellakaan ole Suomelle eduksi, jos hänet valitaan jälleen Tieto Oyj:n CIA- vaalivilpillä tulevalle kaudelle Suomen presidentiksi.

Sillä Suomi tarvitsee nyt sellaisen presidentin joka aidosti välittää Suomen tulevaisuudesta ja Sauli Niinistö ei kuulu näihin vaihtoehtoihin. Sillä tämä psykopaattien aika Suomen valtion johtotehtävissä saisi olla jo ohi. 

Koska nämä vallanhimoiset psykopaatit vaarantavat aina Suomen ulkopoliittiset suhteet sekä sisäisen turvallisuuden liittoutumalla Naton sekä Saksan sekä USA:n armeijan sotilasjohdon kanssa. Koska näillä sotilastahoilla on jo tuo sodan kiilto silmissä Venäjää vastaan. Kun näitä konflikteja rahoittavat pankkirit odottavat jo kieli pitkällä tällaisesta Eurooppalaisesta suursodasta saatavia miljardivoittoja.


Lähteet: https://finnsanity.blogspot.fi/2017/12/asiakirjavuoto-ja-niinistojen-vaalipeli.html 

https://www.msn.com/fi-fi/uutiset/kotimaa/sauli-niinistö-asiakirjavuodosta-”kriittistä-turvallisuutemme-kannalta-–-voi-aiheuttaa-vakavia-vaurioita”/ar-BBGNOrI?ocid=sf

https://fi.wikipedia.org/wiki/Suomen_ja_Naton_isäntämaasopimus

http://seppohautaaho.puheenvuoro.uusisuomi.fi/147807-sauli-niinisto-65-v-tassa-muistutus-kansan-harhauttamisesta