http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, marraskuuta 23, 2017

Uuden suomen blogisti suljetulle osastolle poliittisista syistä


Toimittaja: Teemu Vehkala

Uuden Suomen bloggaajanakin tunnettu Juha Hämäläinen sai äskettäin puhelun toiselta Uuden Suomen blogialustalla tunnetulta henkilöltä Markku Laitiselta.

Laitinen kertoi kuinka oli jo viime kesänä joutunut Suomen poliisin tarkkailtavaksi ja meni lopulta 13.11.2017 tekemään tapauksesta rikosilmoituksen Pasilan poliisitalolle. Mutta poliisi ei suostunut edes lopulta antamaan kopiota tästä rikosilmoituksesta vaikka laki näin määrää. 

Mutta vain pari päivää myöhemmin torstaina Laitisen ovikello soi n. klo 17.00 ja ovella olivat sairaanhoitohenkilökunta seuranaan poliisi, jotka pakottivat häntä lähtemään Malmin sairaalaan psykiatriseen päivystykseen.

Laitisella ei ollut minkäänlaista aiempaa historiaa mielenterveyspalveluista, joten hänen mielestään tämä toimenpide oli suorastaan hävytön.

Mutta Laitinen lopulta kuljetettiin ambulanssilla Malmin sairaalan päivystykseen, josta hänet määrättiin psykiatrin toimesta välittömästi Auroran psykiatriselle osastolle tahdossa riippumattomaan pakkohoitoon. 

Laitinen on koko viime päivät yrittänyt saada tehtyä kantelua tapauksestaan, mutta kukaan viranomainen ei kuitenkaan suostu sitä käsittelemään.

Laitiselle on jo määrätty hyvin vahvat lääkkeet jotka ovat;  Temesta 1mg, Zyprexa 10mg, Deprakine 200mg jatkuvasti ja tarpeen mukaan on sallittu käytettäväksi lisäksi: Flavamed 30mg, Temesta 1mg, Diapam 2mg, Cisordinol-Acutardia 50 mgSerenase 2mg ja Panacod 500mg.


Kuka antoi toimeksiannon Markku Laitisen toimittamiseksi pakkohoitoon ?

Suomessa poliittisten toisinajattelijoiden vainoamisesta vastaa mm. Suojelupoliisin lisäksi poliisihallitus. Mutta poliisihallitus toimii tällä hetkellä myös tämän paljon mediassa kohutun turvallisuuskomitean alaisuudessa. 

Eli juuri tämän Suomen turvallisuuskomitean, jonka nimilistaa ei suostuta antamaan julkisuuteen. Koska sieltä löytyy mm. vielä istuvan Presidentti Sauli Niinistönkin nimi. 

EU maiden toisinajattelijoista on jo useita vuosia pidetty salaista tietokantaa Euroopan poliisin (Europol) toimesta. Perussuomalaisten kansanedustaja Olli Immonen kirjoitti tästä jo vuonna 2010 uuden suomen blogiinsa.

Laitinen ei tällä hetkellä usko, että hänen julkiset kirjoituksensa kuitenkaan olisi syynä tapahtuneisiin. Koska hän oli vähän aikaa sitten toimittanut tuoreen kirjansa luettavaksi kaikille tämän hetkisille kansanedustajille, joka käsittelee suomalaista poliisirikollisuutta.

Toisinajattelijoille mätkäistään usein paranoidinen psykoosi diagnoosi ilman mitään pohjaa

Näille EU maiden toisinajattelijoille jotka lopulta joutuvat nettikirjoittelunsa tai toimintansa vuoksi suljetulle osastolle pakkohoitoon mätkäistään usein paranoidisen psykoosin diagnoosi, jotta heidän kaikki sanomansa voitaisiin leimata vain hullun puheiksi.

Kun itse allekirjoittanut joutui tuolloin helmikuussa 2011 Viking XPRS aluksella työskennellessä akuutin huumauksen kohteeksi, niin tähän oli myös seurauksena se, että lääkäri laittoi papereihin paranoidinen psykoosi. 

Mutta lopulta kun tuosta tod. synteettisestä tutkimuskemikaalista olevat myrkytysoireet loppuivat n. kolmannen vuorokauden jälkeen. Niin tuossa vaiheessa olitkin jo enää suljetulla osastolla pakkohoidossa ja sinulle toisteltiin jatkuvasti että sinä olit hoidossa vain mielenvikaisuuden vuoksi, josta sinulla kuitenkaan ei ollut lainkaan aiempaa historiaa mielenterveyspalveluista.

Näin tehtiin aikanaan myös toisinajattelijoille Neuvostoliitossa. Mutta näyttävästi EU on ottanut jo ajat sitten nämä samat konstit käyttöönsä. Nyt kun tällä hetkellä nuo Aurorassa Laitista hoitavat lääkärit luulevat että tämä potilas on täysin vainoharhainen ja kuuluu pitkään pakkohoitoon. Niin jos vaikka pelkästään luemme tämän Laitisen yhden blogikirjoituksen "Tiedustelulaille ei ole oikeutusta", joka käsittelee kohuttua tiedustelulakia.

Niin jo siitä käy ilmi, että tämä Laitinen ei vaikuta millään tavalla mielisairaalta, vaan on ottanut näihin yhteiskunnallisesti arkoihin asioihin kuten tiedustelulakiin kantaa internetissä bloggaamalla. Mutta toimitti myös suomalaista poliisirikollisuutta käsittelevän kirjansa jokaiselle nykyiselle kansanedustajalle.

Onko tämä sitten jo niin suuri riski tälle nykyiselle mädänneelle hallinnolle, että kyseinen henkilö on toimitettava välittömästi tahdosta riippumattomaan pakkohoitoon ja leimattava täysin peruusteettomilla diagnooseilla hulluksi.

Mutta meillä on kuitenkin laaja suomalaisten kansalaisista koostuvien aktivistien verkosto, joka ei horju. Koska jos yhtä vastaan hyökätään, niin siitä syntyy vain satapäin lisää näitä oikeudenpuolesta taistelevia yksilöitä, jotka ovat uhraamaan kaikkensa tämän maan menetetyn itsenäisyyden sekä itsemääräämisoikeuden eteen.

Joka tapauksessa tämä tapaus jo osoittaa sen, että miten raukkamainen teko tämä oli näiltä Suomen nykyisen mädänneen hallinnon virkamiehiltä. Koska he todellakin pelkäävät meitä suomalaisia kansalaisaktivisteja niin paljon, että yrittävät käyttää meidän vaientamiseemme vaikka mitä konsteja. Heillä on vielä yhteyksiä aina Saksan armeijaan asti, jossa myös toimii näitä likaisia yksiköitä. Ketkä mm. yrittivät ajaa allekirjoittaneen ylitse jenkkimaasturilla 2012 maaliskuussa. 

Vaikka nämä kusipäät luulevat etteivät he koskaan jää kiinni näistä teoistaan, niin ikävä kyllä he ovat väärässä. Koska näitä sotarikollisia ja niljakkeita varten on olemassa mm. Haagin kansainvälinen sotarikostuomioistuin. 

Samoin kuin myös tämä Presidentti Sauli Niinistö voidaan vielä viedä valtakunnanoikeuteen tästä Suomen eurottamisesta, koska hän oli sen takana toimiessaan tuolloin tämän maan valtionvarainministerinä.

Nämä kyseiset roistot eivät kävele meidän yhdenkään suomalaisten toisinajattelijoiden ylitse. Koska meidän verkostomme on näitä roistoja vahvempi.

Je suis Markku Laitinen


Lähteet: http://janispetrus.puheenvuoro.uusisuomi.fi/246469-kansalaisaktivistit-pakkohoitoon

https://vastavalkea.fi/2017/11/23/je-suis-markku-laitinen/

http://ukkram09.puheenvuoro.uusisuomi.fi/kayttaja/ukkram09