http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, marraskuuta 22, 2017

Martti Ahtisaari vaatii EU:lta toimenpiteitä Puolaa ja Unkaria vastaan


Suomen Presidenttinä 1994-2000 kaudella toiminut Martti Ahtisaari vaatii EU:lta tiukempia toimenpiteitä Puolaa ja Unkaria vastaan pakolaispolitiikan takia. Koska Puola sekä Unkari ovat edelleen uhmanneet EU:n säätämiä pakolaislakeja. 

Koska nämä kaksi maata Puola ja Unkari eivät edelleenkään suostu avaamaan rajojaan Afrikan sekä lähi-idän pakolaistulvalle. 

EU:n pakolaisongelma on sionistisen valtaeliitin työn tulos eikä mikään itsestään syntynyt ongelma 

Vaikka valemedioissa ollaan tähän asti annettu tästä EU:n sisäisestä pakolaisongelmasta sellainen kuva, että se olisi täysin itsestään syntynyt niin tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa. Sillä tämä Eurooppalaisten kansallisidentiteettien tuhoamishanke lyötiin jo alulle 1920-luvulla Kreivi Coudenhoven toimesta.Kreivi Richard Coudenhove-Kalergi suunnitteli kuinka kaukaisen tulevaisuuden ihminen olisi enää sekaroituinen. 

Ideana oli saada tuhottua kaikki Euroopan kansallisuudet jotta lopulta syntyisi helpommin hallittava homo multiculturus rotu, joka ei tiedä enää mistä on kotoisin. 

Kaikki tämä suunnitelma on edelleen toiminnassa EU:n sisällä ja juuri tämän Kreivi Coudenhoven suunnitelman takia 2015 vuonna Suomikin avasi rajansa yli 35 000 pakolaiselle ja lähi-idän sotarikolliselle.

Kreivi Coudenhove piti itseään juutalaisena sionistina lähes yli-ihmisenä, jolla oli muun eurooppalaisen rodun edessä heikompi asema. 

Tämä perinnölliseen aristokratiaan perustuva hyvin rotu-oppimainen käsitys juutalaisuudesta on peräisin kasaarien vaikutuksesta sionismiin. Koska nämä kasaarithan eivät alunperin olleet edes juutalaisia, vaan kääntyivät juutalaisiksi vasta n. 700-luvulla.

Se on merkillistä että miksi juuri näillä tietyillä aškenasijuutalaisilla virkamiehillä on tapana alkaa kukkoilemaan ja ylentää itsensä heti jumalasta seuraavaksi vaikka he ovat juuriltaan pelkkä turkinsukuinen kasaari heimon puolipaimentolaiskansa.


Mistä johtuu kasaarien ja aškenasijuutalaisen eliitin suunnaton ylimielisyys ? 

Uudessa Testamentissa puhuttiin jo saatanan synagoogasta, jolla tarkoitetaan tätä suunnattoman ylimielistä ja arkitodellisuudesta vieraantunutta juutalaisheimoja jotka pitävät itseään yli-ihmisinä. 

Mutta koska tämä okkultinen valtaeliitti on luonut sionismin ja tehnyt siitä vielä täysin poliittisen suuntauksen. Niin tämänlainen okkultinen ja poliittinen oppi ei ole enää mistään luojasta peräisin. Joten silloin kyse on satanistisesta harhaopista.

Kabbala ei juurikaan paljon eroa näistä muista juutalaisten okkultistisista liikkeistä. Vaikka kabbalaa voisi enemmänkin sanoa juutalaiseksi versioksi skientologiasta, koska siellä kelpaa eniten niiden varakkaiden usikon harjoittajien rahat.Rothschild pankkisuvun 1700-luvulla toiminut pankkiiri Mooses Amschel Bauer laittoi toimistonsa sisäänkäyntioven yläpuolelle punaisen kuusikannan, joka päätyi sitten lopulta myös Israelin lippuun.

Mutta tällä Israelin lippuun päätyneellä heksagrammilla on paljon salatummat esoteeriset taustat. 

Numerologisesti jo näistä kahdesta päällekäin olevasta kolmiosta tulee (3+3=6)

Roomalaisessa mytologiassa Kronos on Saturnuksen kurssissa ja se on kuudes planeetta.

Okkultistiseksi luvuksi mielletty 666 taas on pedon luku. Mutta se on myös ihmisen luku, jonka Johannes sai löydettyä gematrian avulla.

Sillä kreikaksi sana ihminen on anthropos (ἄνθρωπος) ja jos se translitteroidaan vastaaviksi heprean kielen kirjaimiksi ja asetellaan numeroiksi, tuloksena on 666.

Kun taas jumalan lukuna pidetään numeroa 7 ja 777 luku symboloi Pyhää kolminaisuutta. 


Lähteet: https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005458803.html

http://magneettimedia.com/kreivi-kalergin-suunnitelma-eurooppalaisten-tuhoamiseksi/

https://fi.wikipedia.org/wiki/Kasaarit

https://www.netikka.net/mpeltonen/babylon1.htm

https://www.linnunrata.org/rothschild-dynastia/historia.php

http://www.thejesusalien.com/the-true-meaning-of-the-666-hexagram-cronus-satan-paganism-david-666/