http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, elokuuta 09, 2017

Sionistijärjestö ADL on tuhoamassa Youtuben


Teksti: Teemu Vehkala

Sionistinen anti-semitismijärjestö ADL (Anti-Defamation League) on tuhoamassa Googlen omistamaa Youtubea mielivaltaiseksi yltyneellä sensuurillaan.

Lukuisten mm. kansallismielisten aktivistien Youtube kanavia on jäädytetty ilman mitään pätevää syytä.Itse allekirjoittaneelta on viimeisen 5 vuoden sisällä jäädytetty jo 2 Youtube tiliä, joista kummankin videoiden katselukerrat ylittivät 2 miljoonaa katselukertaa. 

Nyt ADL on hyökkäämässä tämän viimeisenkin tilini kimppuun, jonne onnistuin varmuuskopioimaan edellisen tilin mukana menneet videot. 

Kansalaisaktivisti sekä mm. Suomi Ensin tapahtumia livenä kuvannut Olli Heikkilä kertoi jokin aika sitten, että hänen Youtube kanavansa jäädytettiin hetkeksi kun hän oli kritisoinut yhdessä stream lähetyksessä Tom of Finland elokuvaa.


ADL:n anti-semitismijärjestö on koko ajan ratsastanut juutalaisvastaisuudella jonka he kieltävät. Mutta sionismin vastustaminen ei ole juutalaisvastaista toimintaa, koska sionismi on pelkkä poliittinen ideologia joka on vielä valkoihoisia kohtaan hyvin rasistinen.

Todellisuudessa tämä ylimitoitettu ADL (Anti-Defamation League) pelaa vain internet-sensuuria ajavien monikansallisten yhtiöiden etuja. 

He yrittävät nyt tukkia Youtubessa kaikki valtaeliittiä kritisoivat suut ja tästä syystä ADL:lle on myönnetty monopolioikeudet Youtuben sensuroinnissa.

Mutta tämä tulee valitettavasti tulevaisuudessa johtamaan siihen, että koko Youtuben brändi hajoaa ja tilalle tulee jokin uusi ja parempi videoiden latauspalvelu.  

Mutta ei voisi silti olettaa että nämä Googlen nykyiset johtajat ovat niinkin tyhmiä, että kuvittelevat tämän kaiken ADL:n massasensuurin johtavan mihinkään tuloksellisesti hyvään.


Itse asiassa Googlen yritysjohto irtisanoi juuri äskettäin erään työntekijänsä, joka uskalsi kritisoida Googlen sisäisiä poliittisesti korrekteja suku ja rotukäytäntöjä.

Potkuista päätti vielä Googlen maahanmuutajataustainen toimitusjohtaja Sundar Pichai


Vaikka internetin vallankumous alkoi jo tiedonvälityksen vapauden johdosta jo ajat sitten, niin se on silti yhä kiihtyvällä tiedonvälityksen nopeutumisella saanut tälle sensuuria yrittävälle eliitille jo kuset kirjaimellisesti housuun.

Joten ei tässä ole siksi tiedon ja sananvapauden kannattajat hävinneet vielä erääkään, koska nämä kontrollifriikit liskot eivät tule internetin sensuurista saamaan koskaan sitä haluamaansa viimeisintä niskalenkkiä.Monilla on varmaan vieläkin muistissa kun senaattori Jay Rockefeller raivosi USA:n parlamentissa ettei Internettiä olisi koskaan tullut päästää kaupallisille markkinoille. Hän puhui tuolloin juuri tämän maailman valtakulisseissa piileskelevän korrutoituneen valtaeliitin suulla.

Totuus on näille valtaeliitin rikollisille myrkkyä, jonka vuoksi he yrittävät kaikilla keinoilla estää totuuden esillepääsyn. 

Mutta vaikka pimeys on heidän ainoa ase, niin valon voima on aina tuhat kertaa voimakkaampi ja he myös tietävät sen. Joten tämän takia tälle planeetalle myös hyvin kauan aikaa sitten lähetettiin tuo maan kohtalon varajoukkojen ryhmä, joista jokainen sielu valitsi tulla tänne vieraalle planeetalle vapaaehtoisesti auttamaan tämän planeetan kehitystä valon työntekijöinä.

Lähteet: http://magneettimedia.com/tyopaikkojen-kulttuurimarxistinen-mielipidevaino-kiristyy-nyt-asialla-google/