http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, elokuuta 02, 2017

Naton kenraaleilla on nyt päällä ilmatilaloukkauskiima


Teksti: Teemu Vehkala

Naton kenraalit kärsivät tällä hetkellä hyvin voimakkaasta ilmatilaloukkauskiimasta, jonka keskelle Suomi on laitettu.

He jopa lähettivät äsken Suomen ilmatilaan kaksi Espanjan ilmavoimien hävittäjää "tunnistamaan Venäläiskoneita".

Kun nämä CIA:n lahjomat Naton huumekenraalit ovat valmiita viemään nyt Eurooppaa kohti idän ja lännen välistä konfliktia joka on suunniteltu etukäteen.

Nämä Naton kenraalien kutsumat espanjalaishävittäjät käskytettiin ilmaan Viron Ämarin lentotukikohdasta ja määrättiin tarkoituksellisesti Suomen ilmatilaan. Vaikka nyt valhemedia väittää, että ne ajautuivat vahingossa Suomen ilmatilaan.

Sen lisäksi että valhemedia kertoi näiden espanjalaiskoneiden olleen tunnistamassa venäläiskoneita, niin myös Naton kenraalit käskyttivät myös Suomen ilmavoimien Hornet koneen tunnistamaan muka venäläiskoneita Suomen ilmatilasta.

Espanjan ilmavoimien koneet ehtivät olla Suomen ilmatilassa n. 1 minuutin ajan.


Nato kiima yhä nousee ja pahenee

Tälle Nato-kiimalle ei näytä tulevan loppua, koska CIA:n lahjomat Naton huumekenraalit saavat niin paljon lahjuksia näistä hämäristä toimistaan.

Venäjä on esitettävä myös valhemediassa jatkuvasti sotavoimillaan pullistelevana sekä agressiivisena osapuolena, jotta tämä negatiivinen kuva saataisiin pinttymään Euroopan unionin maiden kansalaisten mieliin.

Tämän vuoksi myös Suomen Pravda (Helsingin Sanomat) sekä Yleisradio (YLE) puskevat yhä enemmän Venäjävastaista propagandaa eetteriin.

He saavat osittain tämän Venäjä vastaisen propagandatuuttinsa rahoituksesta CIA:lta, joka tapahtuu mm. näiden CIA:n alaisuudessa työskentelevien politrukki toimittajien toistuvalla lahjomisella.

Esimerkiksi Suomessa mm. Perussuomalaisten puolueen sisällä tämä Nato kiima saatiin pääosin aikaan tällä kulissien takaisella CIA:n lahjonnalla.

Perussuomalaisten edellinen puheenjohtaja Timo Soini käytti tästäkin lahjonnasta omaa termiään puhuessaan tuosta hillotolpasta.  

CIA:n lahjomat virkamiehet ovat ulkopoliittinen uhka Suomen demokratialle

Jos nyt mennään näihin kylmiin ja salattuihin faktoihin niin kaikki CIA:n lahjomat suomalaiset poliitikot ovat suora ulkopoliittinen uhka suomalaiselle demokratialle. Koska tällainen päätöksenteko ei kuulu aidon demokratian piiriin, että sotahullut pankkiirit lahjovat Suomen kansanedustajat kannattamaan Suomen Nato-jäsenyyttä ja vievän Suomea kohti Euroopan sekä Venäjän välille kaavailtua sotakonfliktia.

Sillä nämä kulissien takana vaikuttavat tyrannit haluaisivat tämän kaiken geopoliittisen vehkeilyn näyttävän syntyvän omalla voimalla. Mutta totuus on että tätä koko geopoliittista vääntöä ohjaillaan jatkuvasti Rockefeller Foundationin tasoisten huumepankkiirien johdolla. Joten silloin ei enää puhuta mistään yksittäisten valtioiden tai suurvaltojen välisestä poliittisesta kädenväännöstä. 


Suomen tulisi erota pikapuoliin EU:sta sekä palauttaa vanha rajavaltonta takaisin. Jonka jälkeen tämän maan itsenäisyys saadaan palautettua takaisin.

Vaikka tätä kansallista yksilönvapautta sekä suomalaista itsemääräämisoikeutta vihataan tämän oikeistolaisen ja vallanhimoisen sekä langenneen eliitin puolelta. Niin totuus on kyllä se, että Suomen todellinen kansan älymystö pystyy laittamaan tämän ylimielisten elitistien lauman kuriin halutessaan.

Sillä siihen ei tarvita kuin vain sinun sekä monen muun rohkean suomalaisen joukkovoima. Joka on sitä, että silloin uskallat käyttää tuota sananvapauttasi ja antaa sen kuulua mm. internetissä.

Juuri tätä internet verkon mahdollistamaa poliittista vaikutuskeinoa tämä korruptoitunut eliitti pelkää eniten. Minkä vuoksi he ovatkin viime vuosina hyvin epätoivoisesti yrittäneet hyökätä tämän internetin sosiaalisen median sekä muun informaatiovaikuttamisen kimppuun.

Ja kaikki tämä korruptoituneiden fasistien panikointi johtuu siitä, että he eivät kestä sitä kun tämä heidän korruptoitunut valtansa alkaa murenemaan heidän käsistään. 


Lähde: https://yle.fi/uutiset/3-9752457