http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, lokakuuta 21, 2013

Suomen 7-9 luokkalaisten tyttöjen pakkorokotukset osa maailmaneliitin pakkosterilointi-ohjelmaaSuomessa on aloitettu 7-9 luokkalaisten tyttöjen pakkorokotukset HPV kohdunkaulansyöpää ehkäisevillä rokotteilla.


Kuitenkin totuus näistä pakkorokotuksista ei ole kohdunkaulansyövän ehkäisy, vaan se on nuoremman naisväestön (7-9 luokkalaiset) pakkosterilaatio.

Rokotusasiantuntija jo sanoi tässä hiljattain, että kaikki tytöt rokotetaan suomessa vanhemmilta lupaa kysymättä.

Japanissa näiden HPV-rokotteiden pakkorokotukset aloitettiin jo aiemmin ja siellä ne ovat jo tutkitusti aiheuttaneet hedelmättömyyttä, pitkäaikaista kivuntunnetta ja nyt japanin hallitus haluaa lakkauttaa koko HPV-rokoteohjelman.

YK agenda 21 käsittää depopulaatio ja väestön pakkosterilisaatio-ohjelman ja tämä nyt käynnissä oleva suomen 7-9 luokkalaisten tyttöjen pakkorokotusohjelma on osa tätä.

Eli sitten kun tämä väestönosa on pakkosteriloitu näillä HPV-rokotteilla niin ne eivät pääse enää lisääntymään. Sillä maailman salaisen valtaeliitin ja YK:n agenda 21 depopulaatiohankkeesen kuuluu kaikkien perheinstituutioiden hajottaminen, koska ne eivät edesauta uuden maailmanjärjestyksen toteutumista. Joten pakkosterilointi on yksi keino estää väestöä lisääntymästä.

Kuitenkin jos nyt esimerkiksi tekee laskutoimituksen, että jos illuminatin ajatushautomot ovat mm. suunnitelleet eliminoivansa 4 miljardia ihmistä vuoteen 2050 mennessä. Niin sehän tekisi jakolaskutoimituksena yli 300 000/päivä. Että kovin kiire tulee eliitillä tässä hankkeessa.

Lähteet: http://www.naturalnews.com/041099_Gardasil_side_effect_Japan_infertility.html

http://www.magneettimedia.com/hpv-rokotukset-aiheuttavat-japanissa-hedelmattomyytta/

http://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/258274-laakari-%E2%80%9Domia-tyttariani-en-rokottaisi%E2%80%9D-%E2%80%93-nain-thl-vastaa-hpv-kohuun