http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, lokakuuta 19, 2013

Poliisi: Autojen satelliittiseuranta voisi auttaa rikosten selvittämisessäPoliisitarkastaja Heikki Ihalainen poliisihallituksesta kertoo, että autojen satelliittiseurannalla voisi olla hyötyä rikosten selvittämisestä.

Jorma Ollilan vetämä autojen satelliittivalvonta-työryhmä on parhaillaan juonittelemassa henkilöautojen satelliittiseurantahanketta loppuun ja ensimmäiset mustat laatikot tulevat henkilöautoihin jo vuonna 2014.Tämä poliisin kertoma väite autojen satelliittiseurannan tarpeellisuudesta on puhdasta propagandaa ja sillä nyt vain yritetään saada väestön suosiota tälle autojen satelliittiseuranta hankkeelle.

Mutta mitä suomen kansalaiset siitä tykkäävät kun joutuvat tuon satelliittiseurannan lisäksi maksamaan pelkästä henkilöautolla ajamisestaan n. 6,3 senttiä/km. Jotta näistäkin satelliittiseurantaveroista kerätyt rahat päästäisiin ryöväämään veroparatiiseihin.


Lähde: http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/poliisi-autojen-satelliittiseuranta-voisi-auttaa-rikostutkinnassa/2013/10/1820217