http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, maaliskuuta 28, 2013

Long Play (LP) avasi maanlaajuisen mustamaalauskampanjan Suomen tunnetuimpia toisinajattelijatahoja vastaanSain tässä tämän vuoden alussa haastattelupyynnön eräältä freelancetoimittajalta joka kertoi olevansa Long Play (LP) nimisen tulevan vaihtoehtomediapalvelun toimittaja. Kiinnostukseni heräsi heti, että kuinka nyt valtamedian piirissä yritetän pistää kasaan vaihtoehtomediaa.

Kysyin samantien sähköpostitse tältä toimittaja Ilkka Pernulta, että mikä on tämän LP:n motiivi nyt tehdä juttu samaan aikaan Verkkomediasta, Magneettimedista, Verkkomedian päätoimittaja Janus Putkosesta, Verkkomedian blogisti Riikka Söyringistä sekä blogisti Teemu Vehkalasta ja sain vastaukseksi ympäripyöreän vastauksen;

"kaikki vaihtoehtomediaan kirjoittavat on nykyään niputettu
salaliittoteoria-käsitteen alle. Se on sääli. Siksi ihmiset eivät
oikeastaan edes ymmärrä, mistä on kysymys. Minusta on sekä teidän että
lukijoiden kannalta tärkeää, että pystyisin avaamaan
vaihtoehtomedioiden logiikkaa. Monille nimittäin se ei avaudu. Ja
olisi tärkeää että tekin pääsette ääneen."

Pian selvisi, että kaikki tämän Long Playn tulevat artikkelit olisivat maksullisia ja n. 3. 90 € per artikkeli ja tätä sitten mainostettiin tutkivalla laatujournalismilla.

Mutta jos nyt ylipäänsä käytetään ns. tervettä järkeä niin maksulliset artikkelit eivät johdu siitä, että tämä LP:n pulju on niin köyhä, että se tarvitsee kulujen maksamiseen taloudellista avustusta. Sillä kun kyseessä on aivan selvä Helsingin-Sanomien alulle panema mediatoimitus, niin sitä rahaa kyllä tulisi myös sieltä. Joten maksullisten artikkelien motiivi on oletettavasti aivan eri.

Joten tulin tällaiseen johtopäätelmään, että LP:n artikkelien on tarkoitus olla maksullisia sen vuoksi, että vain harva niitä päätyy lukemaan. Sillä kun kuitenkin valtamedia hoitaa sen lopullisen Long Playn artikkelien tiedottamisen ja näissä jo tähän mennessä toteutuneissa mediauutisoinneissa motiivi on ollut artikkeleissa esiintyvien henkilöiden tai tahojen diskreditointi, eli uskottavuuden heikentäminen. Joten tässähän se nyt tuli aika pähkinänkuoressa.Jos kerta vielä itse pääartikkelin nimestä "Totuuksien Tavaratalo" voisi jo päätellä, että kaikki keskittyisi tämän Ylivieskalaisen tavarataloyrittäjä J. Kärkkäisen omistaman ja julkaiseman Magneettimedia-lehden diskreditointiin. Mutta se ei todellakaan pitänyt paikkansa kun tuon artikkelin luin kokonaan.

Sillä tiesin jo ennalta silloin tämän vuoden alussa, että tämä kyseinen LP keskittyisi nyt mustamaalaamaan keskitetysti kaikkia tämän maan tunnetuimpia toisinajattelijoita. Joten kun artikkelissa J. Kärkkäisen jälkeen siirrytään Verkkomedian päätoimittaja Janus Putkoseen ja sen jälkeen vielä Teksasilainen salaliittotalkshown juontaja Alex Jones mainitaan ja vielä verkkomedian blogisti Riikka Söyring. Niin näin laaja keskitetty huomio useaan toisinajattelijaan samassa artikkelissa kertoo jo koko totuden, että mitä tällä Long Playn julkaisulla oikein haetaan nyt julkisesti.

Eli sillä juuri pyritäänkin leimaamaan kaikki nämä nimeltä mainitut ja haastatellut henkilöt salaliittoteoreetikoiksi. Eli tarkoitus on heidän julkisen uskottavuuden diskreditointi totuuden sijasta.

Artikkeli keskittyi Magneettimedian kohdalla kritisoimaan sen harjoittamaa rokotekriittisyyttä, kun se mm. 2009 vuonna varoitti lehdessään ihmisiä ottamasta sikainfluenssarokotuksia. Mitenkähän siinä sitten kävi kun narkolepsia-epidemia puhkesi ja se liitettiin näihin sikainfluenssarokotuksiin. Tämän jälkeen hiljenikin hetkeksi tämä taho joka pyrki kaikin keinoin uhittelemaan ja mustamaalaamaan kaikkia rokotekriittisiä keskustelijoita. Kun internetissä toimiva rokotus.info ry palkittiin vielä 2009 Skepsis ry:n huuhaa-palkinnolla.No sitten omien kontaktieni kautta päästiin selville, että kuka on tämän Long Playn päätoimittaja ja yllätys yllätys Johanna Vehkoo, eli tämä sama naistutkija ja kirjailija joka parivuotta sitten teilasi tilatusti Verkkomedian YLE:n Ajankohtaisen Kakkosen jaksossa Verkkomedia vs Erkkomedia. 

Siinä hän haukkui Verkkomedia.org toimintaa halventavilla olkinukkevertauksilla kuten "sisältää paljon viitteitä salaliittoteorioista". Mutta kuitenkaan pyrkimättä mitenkään perustelemaan näiden salaliittoteorioiden paikkansapitävyyttä, koska tuo salaliittoteoria sanalla on tarkoitus sivuttaa kaikki asialliset argumentit pois pelistä ja sen myös mainitsin tuossa Long Playn toimittajalle annetussa haastattelussani ja siinä artikkelissa kirjoitettiin sitten näin: "Vehkala on ilmiselvä salaliittoteoreetikko, tosin hän ei itse pidä siitä sanasta. Hän määrittelee itsensä toisinajattelijaksi ".

Itse koko juttu julkaistiin LP:ssä nimellä "Totuuksien Tavaratalo", jossa lähinnä suurin mustamaalaus kohdistettiin tavarataloyrittäjä J. Kärkkäisen perustaman Magneettimedian-lehden sisältöön. 


Itse artikkeli jossa tämän blogin ylläpitäjä mainitaan on lainattuna tässä lähes kokonaisuudessaan.

SUOMALAISTEN SALALIITTOPIIRIEN toinen keulahahmo on Teemu Vehkala, 31-vuotias helsinkiläinen muusikko. Hän kirjoittaa blogia nimieltä Havaintoja Uudesta Maailmanjärjestyksestä. Blogilla on Vehkalan mukaan 200 000 kävijää kuukaudessa . 

Vehkalakin uskoo, että 11. päivän terrori-iskut olivat lavastettuja hyökkäyksiä. 

"Eivät muslimit olleet toiminnassa, vaan se oli täysi hallittu valtion terroriteko. Sitä oli suunniteltu 20-vuotta etukäteen", hän sanoo puhelimessa.

Facebook-sivuillaan Vehkala määrittelee itsensä tutkivaksi journalistiksi. Tammikuussa hän aloitti oman nettiradiokanavan nimeltä Radio NWO-Havaintoja. Blogia hän on pitänyt vuodesta 2005. "Vakioseuraajina on maan eturivin poliitikkoja". Keitä? "En voi nimeltä mainita".

Vehkala kirjoittaa muun muassa ufoista, vapaamuurareista, länsimaisen valtaeliitin korruptiosta ja lääketeollisuuden mafiasta eli Big Pharmasta. Viime kuukausian hän on käsitellyt paljon Yhdysvaltojen asepolitiikkaa. Tekstejä yhdistää yksi teema: Barack Obama, Yhdysvaltain hallitus ja CIA vaientavat kaikki, jotka vastustavat maan aselakien tiukennusta. Hän pitää lavastettuna hyökkäyksenä jopa Connecticutin Sandy Hookin kouluammuskelua, jossa kuoli 20 lasta.

Vehkala on ilmiselvä salaliittoteoreetikko, tosin hän ei itse pidä siitä sanasta.Hän määrittelee itsensä toisinajattelijaksi. "Koko salaliitto-sana on valtaeliitin luoma olkinukke, jolla on tarkoitus sivuttaa kaikki kriittisten ajattelijoiden argumentit ja uskottavuus". Vehkala väittää, että helmikuussa 2011 hänet yritettiin myrkyttää kirjoitustensa vuoksi. Hän työskenteli tuollloin tanssibändin rumpalina Ruotsin-laivalla. Yhden keikan jälkeen hän jäi juomaan kahvia Viking Linen ravintolaan. Pian hän alkoi voida huonosti. Hän sylkäisi käteensä ja  näki syljen menevän kädestä läpi. Hän arveli, että kahviin oli pantu jotain LSD:n kaltaista huumetta.

Vehkala meni laivan infotiskille kertomaan huumaamisepäilyistään. Laivapoliisi ohjasi sekavanoloisen miehen putkaan. Siellä lääkäri totesi Vehkalan tilan: paranoidinen psykoosi.

Aamulla Vehkala vietiin satamasta Hämeenlinnan keskussairaalan psykiatriselle osastolle. Hän vietti sairaalassa yhteensä neljä kuukautta. Vehkala arvelee, että aroista aiheista kertova bloggaaja haluttiin vaijentaa ja leimata hulluksi. Hän uskoo, että tapaus oli "suurvalloista junailtu". Miksi hänet haluttiin vaijentaa juuri laivalla ? Vehkalalla on tästä teoria. "Viking XPRS purjehtii Ruotsin lipun alaisuudessa, joten silloin pätevät Ruotsin lait". En pidä juuri sattumana sitä, että huumaaminen suoritettiin juuri kyseisen reitin alla."

Tämän jälkeen sitten puhelin mykistyy ja Vehkalaan ei saa enää yhteyttä. Saan viestin Vehkalalta, että "Nyt taidettiin astua liian suurille varpaille". Hän ei halua enää jatkaa haastattelua.

Myöhemmin facebookissa selviää, että puhelinverkot olivat katki Elisan ja Saunalahden verkoissa koko maassa.

Mutta tätä ei enää artikkelissa mainittu, että luulin vain tuona hetkenä että linjat pistettiin taktisesti poikki juuri tuona hetkenä.

Painotettakoon vielä se, että tämän blogin kirjoittaja sai vielä tuon laivalla suoritetun akuutin huumepsykoosin johdosta pysyvän työporttikiellon jatkossa kaikille Viking-Linen aluksille ja tätä porttikieltoa ei perusteltu yhtiöltä millään tavalla. Tunnen meinaan itse muusikoita jotka ovat kännipäissään tapelleet laivasoittoreissuillaan ja joutuneet putkaan, mutta edelleen saavat jatkaa ammattinsa harjoittamista. Mutta jos olet netissä tunnettu toisinajattelija, niin työllistyminen yritetään estää hinnalla millä hyvänsä.Nyt sitten kuten arvata saattaa, niin valtamedian koneisto pistetään höyryttämään näiden tässä LP:n julkaisussa mustamaalattujen tahojen niskaan ja ensimmäinen uutinen johon törmäsin ensimmäisenä oli ESS-lehden juttu Magneettimediasta. Jossa lähteenä käytettiin tätä LP:n tuoretta teilausartikkelia ja mikä nerokkainta on se, että itse artikkeli on maksullinen. Jotta massat eivät sitä edes käy lukemassa.

Kun tavarataloyrittäjä J. Kärkkäinen ei sitten suostunut haastattelupyyntöön. Niin Long Playn toimittaja ajoi vartavasten Ylivieskaan asti ja meni paikalliseen Kärkkäisen tavarataloon kyttäämään, että milloinka J. Kärkkäinen tulee asioimaan siellä ja sitten kun J. Kärkkäinen oli tunnistettu niin iskettiin iholle.

YLIVIESKASSA JOULUKUINEN PÄIVÄ on kääntymässä illaksi ja long playn toimittaja kyttää, että milloin J. Kärkkäinen tulee esiin.

Luontaistuoteosaston kirjahyllyn edessä seisoo tuttu hahmo. Juha Kärkkäisen tunnistaa heti, vaikka ainoa julkisuudessa ollut kuva on vuosikymmenen takaa Kalevan nettiuutisesta. Fjällrävenin paita ja ruskeat tennarit tekevät hänestä nuorekkaan näköisen. 

Kärkkäinen asettaa selailemansa kirjan takaisin hyllyyn ja nappaa kylmäkaapista purkillisen otsonoituja oliiviöljykapseleita. Hän pudottaa kapselipurkin ostoskärryihin Wilfa-merkkisen ilmankuivaimen viereen. Hän kävelee irtokarkkiosastolle ja heittää suuhunsa yhden karamellin. Kassalla hän sanoo jotain kassaneidille, mikä saa tämän nauramaan. Ulko-ovilla miehen saa pysäytetyksi. Anteeksi oletko sinä Juha Kärkkäinen ? 

"Olen kuka kysyy?"

Lempeiltä kasvoilta häviää ilo. Suupielet kiristyvät. Tuimasta katseesta näkee, ettei hän haluaisi vastata yhteenkään kysymykseen. 

"No kysy", hän sanoo ja lähtee kävelemään parkkipaikkaa kohti. 

Miksi julkaiset Magneettimediassa rokotuskriittistä materiaalia ?

"Miksi en"? Jos kantaa kansalaisvastuunsa, se on selvä"

Miksi ajattelet että kolesterolilääkkeet ovat pahaksi?

"Ne ovat myrkkyä. Se on selvä. Kaikki perustelut löytyvät artikkeleista", 

Kärkkäinen sanoo samalla kun heittää ilmankuivaimen Volkswagen Transporterin tavaratilaan.

"Miten kommentoit Magneettimedian linjaa, esimerkiksi lehden juutalaisvastaisia kirjoituksia?" Nyt hän ei enää vastaa. 

"Teidän paskajutut tiedetään", Kärkkäinen tuhahtaa. Hän istuu autoonsa, sulkee oven ja ajaa pois.


Koko ESS:n juttu tässä lainattuna:

"Tavarataloketju Kärkkäisen julkaisu kylvää epäluuloa Pohjois-Pohjanmaalla. Rokotusten ottaminen ja lääkkeiden syöminen ovat vähentyneet alueella, kirjoittaa verkkojulkaisu Long Play.
Long Play arvioi, että asiaan ovat vaikuttaneet ilmaisjakelulehti Magneettimedian kirjoitukset rokotusten sekä syöpä- ja kolesterolilääkkeiden haitallisuudesta.

Verkkojulkaisun haastattelema lääkäri sanoo Magneettimedian olevan alueellinen häirikkö, joka on tehnyt ihmiset epävarmoiksi.

Magneettimedian kustantaja on tavarataloketju J. Kärkkäisen perustaja Juha Kärkkäinen. Lehti ilmestyy muun muassa Ylivieskassa, Oulussa, Iissä ja Lahdessa.

STT:n tavoittama Juha Kärkkäinen on sitä mieltä, että syöpälääkkeet ja kolesterolilääkkeet ovat haitallisia. Hänen mielestään rokotteista ei ole mitään hyötyä.

- Nämä asiat voin päätoimittajana allekirjoittaa, Kärkkäinen sanoi.

Mihin väitteenne perustuu?

- Tietämykseen, joka on kehkeytynyt matkan varrella.

Kärkkäisen mukaan lehden artikkeleita ovat kirjoittaneet professorit ja tohtorit.

Magneettimedia julkaisee ammattilaisten kirjoituksia, jotka jostain syystä eivät ole päässeet suuren yleisön tietoisuuteen.

Magneettimedia on julkaissut useita valtamediasta poikkeavia kirjoituksia. Lehti on esimerkiksi vihjannut Norjan joukkosurman olevan lavastettu.

Lehden juutalaisia koskevat kirjoitukset ovat esillä valtakunnansyyttäjänvirastossa. Valtionsyyttäjä kertoo STT:lle, että pääsiäisen jälkeen päätetään, nostetaanko kirjoituksista syytettä kansanryhmää vastaan kiihottamisesta.

Juha Kärkkäinen, onko teillä jotain juutalaisia vastaan?

- Ei ole mitään vastaan.

Minkälainen käsitys teillä on juutalaisista?

- En ala tähän keskusteluun, ne eivät kuulu enää tähän asiaan.

Etelä-Suomen Sanomat kertoi toissaviikolla Magneettimedian jutusta, jossa arvioitiin Ylen olevan juutalaisten vallassa ja Hitlerin olleen rauhan mies.

Long Playn juttu Totuuksien tavaratalo."


Lähetin sitten lopulta tälle Ilkka Pernulle tällaisen sähköpostiviestin 9. tammikuuta 2013

"Joo olen kyllä kuitenkin nyt tullut siihen tulokseen, että huomattuani pienen tutkimisen jälkeen LP:n taustat, että siellä on selkeät motiivit päästä kaatamaan maamme ainoa vaihtoehtomedia. Niin eettisiin syihin vedoten en suostu tämän haastattelun julkaisuun. 

Koska tämä Johanna Vehkoo laukoi jo 2011 vuonna täyslaidallisen Verkkomedian niskaan suoraan televisiossa. Joten minunkin luottamukseni koko LP:tä ja SanomaWSOY:tä kohtaan mureni tässä samalla.

Mutta kuitenkin onnea LP:n toimintaan. Toivottavasti saavat tuon pystyyn kun sitähän jo käsittääkseni kuuleman mukaan yritettiin saada käyntiin pari vuotta sitten tuloksetta."

Vastauksena tuli sitten ympäripyöreätä tekstiä jossa yritetiin viimeiseen asti kumota väitteet, että Helsingin-Sanomilla ei olisi mitään tekemistä Long Playn kanssa. Vaikka Helsingin-Sanomat jo ehti mainostaa isoon ääneen Long Playn palvelua ja Pekka Himasen tutkimukseen keskittynyt artikkeli sai laajasti huomiota valtamediassa.

Nyt sitten jäämme odottamaan, että mitä mahdollisesti Helsingin-Sanomat tästä kyseisestä artikkelista kertoo vai kertooko ollenkaan. Mutta kuten itse pääartikkelissa huomio oli keskitetty J. Kärkkäisen julkaisemaa Magneettimediaa vastaan. Koska valtamedian omistusportaassa on lähes täysin sionistinen ilmapiiri ja he eivät pidä siitä jos jossain asetetaan sionisteja huonoon valoon.

Päivitys. Nyt J.Kärkkäisen julkaiseman Magneettimedia-lehden mustamaalaukseen ovat jo tarttuneet ESS, KalevaKeskiPohjanmaam Aamulehti sekä YLE  Joista kaikki käyttivät lähteenä tätä samaa Long Playn julkaisemaan artikkelia.


          Toimittaja Ilkka Pernu           

Tämän kyseisen Long Playn artikkelin kirjoittanut toimittaja Ilkka Pernu kertoi sähköpostin välityksellä, että kaikki vaihtoehtomediaan kirjoittavat on niputettu salaliittoteoria-käsitteen alle. 

No tämän jutun luettuaan huomaa, että tämän koko artikkelin oli tarkoitus niputtaa jokainen artikkelissa mainittu vieläkin tiiviimmin tuon salaliittoteoria-käsitteen alle.

Esim. tuo, että tämänkin blogin kirjoittajan kerrottiin olevan salaliittopiireissä suosittu tekijä. 

Missä ihmeen salaliittopiireissä ?

Salaliitto on valtaeliitin muodostama salainen hallinto ja sillä ei ole mitään tekemistä meidän kriittisesti ajattelevien kansalaisten kanssa. Mutta valtaeliitti ja heidän kontrolloimansa valtamedia on kautta aikain pyrkinyt leimaamaan sitten tämän porukan, joka tietää että tuolla jossain toimii kokonainen globaali salaliitto ja salainen maailmanhallitus. Niin tämä porukka täytyykin mustamaalata salaliittoteoreetikoiksi. Jotta taas valtaväestön puolelta saadaan heihin allerginen reaktio ja näin sitten globaali salaliitto ja salainen maailmanhallinto pysyy edelleen valtaväestöltä salassa.

On sitten kovin irvokasta, että tämä Long Play on nyt yksinoikeudella ilmoittanut olevansa tämän maan ainoa vaihtoehtomedia. Vaikka se ei ole lähelläkään sitä selvine HS-kytköksineen. Mutta antaa läntisen mediaeliitin kusta omille kengilleen. Sillä sen he kyllä ansaitsevatkin tällaisella suunnitelmallisella toisinajattelijoiden diskreditointi-journalismillaan.Lähteet: http://longplay.fi/totuuksien_tavaratalo/

http://www.kaleva.fi/uutiset/pohjois-suomi/long-play-magneettimedia-lisannyt-laakekielteisyytta-juha-karkkainen-pitaa-rokotteita-hyodyttomina/625594/

http://www.kp24.fi/uutiset/teemat/1480/332738/Long-Play-ruotii-uudessa-julkaisussaan-J.-K%C3%A4rkk%C3%A4isen-Magneettimedia-lehte%C3%A4

http://www.aamulehti.fi/Kotimaa/1194804039888/artikkeli/long+play+ilmaisjakelulehden+terveysjutut+saaneet+kaupungin+asukkaat+pelokkaiksi.html

http://yle.fi/uutiset/magneettimedian_rokotusvastainen_kirjoittelu_puhuttaa/6558072