http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, maaliskuuta 19, 2013

Britney Spearsin entinen lastenhoitaja; "Britneyllä on henkilökohtainen mielen manipuloija (eng. handler)"



Lourdes Torres toimi usemman vuoden Britney Spearsin henkilökohtaisena lastenhoitajana. Sinä aikana hän huomasi tämän popätähden mielen manipuloinnin, eli ohjelmoinnin jota Britneylle teki hänen managerinsa Sam Lutfi.

Torres oli todistajana Britneytä koskeavassa oikeudenkäynnissä, jossa hänen ex-manageri sekä händleri Sam Lufti vaati itselleen maksamattomia palkkoja. Todellisuudessa tässä kyllä löytyy taustalta vaikka mitä muuta.

Mutta siinä vaiheessa kun Britneyn entisen lastenhoitajan Torresin todistuslausunto päätyi julkisuuteen, teki Britneyn henkilökohtainen tiimi päätöksen, että poptähti ei saa enää tämän jälkeen pitää mitään yhteyttä Torresiin. Eli tässä näkyy se kuinka nämä mielenohjelmointiin liittyvät asiat pyritään salaamaan viimeiseen asti.

Tässä jo vuonna 2012 käydyssä oikeudenkäynnissä mm. Britney Spearsin äiti Lynne Spears todisti oikeudelle, että kuinka Lutfi oli ujuttanut huumeita Britneyn ruokaan.



Händleri (Eng. Handler) on siis tämä henkilö, joka on näiden mm. maailmanluokan poptähtien henkilökohtainen mielen ohjelmoija. Se on siis ns. manuaalinen versio tästä mielenohjelmoinnista ja kaikki nämä perustuvat jo II-maailmansodan jälkeisiin dr. Josef Mengelen tutkimuksiin, joita hän teki Yhdysvalloissa muutettua sinne toisen maailmansodan jälkeen. Siitä sai sitten alkunsa hyvin pian CIA:n Project Paperclip.

Tämä ohjelmointi mitä näihin popstaroihin kuten Britney Spearsiin on käytetty on nimeltään Monarch. Lisäksi on myös olemassa NEW WORLD ORDER ohjelmointia jne. Mutta kaikki tämä mielenohjelmointi perustuu mielen hajoittamiselle ja traumapohjaiselle ajatuksenhallinnalle. Eli siinä vaiheessa kun mielenhallinnan uhri sekä kohde saadaan mieleltään hajoitettua, niin tässä vaiheessa saadaan ns. altteri synnytettyä. Eli sivupersoona (eng. alter ego).



Lähde: http://vigilantcitizen.com/latestnews/britney-spears-former-nanny-to-testify-in-trial-about-how-the-singer-was-manipulated-by-handler/

http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2218704/Britney-Spears-ex-nanny-testify-Sam-Lutfi-trial-emotionally-manipulated-handlers.html

http://ylex.yle.fi/uutiset/popuutiset/spears-oikeudenkaynti-aiti-todisti-tyttarensa-huumaamisesta

http://www.huffingtonpost.com/2012/10/16/britney-spears-conservatorship-ex-nanny-testify-sam-lufti-singer-emotionally-manipulated_n_1969809.html