http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, elokuuta 20, 2006

Tulevat vuodet

Seuraavina vuosina ensin Amerikassa otetaan voimaan sotalaki joka murentaa kansalaisten perustuslailliset oikeudet maantasalle ja jos Lähi-idässä aloitetaan suuri sota joka saattaa laajentua Etelä-eurooppaan laajenee tuo sotalaki myös moniin EU-maihin. Tämän jälkeen ns. gestapo-tyylinen siviili-ihmisten vahtaaminen alkaa myös Euroopassa. Kuka nyt tuollaisessa George Orwell 1984 tyylisessä poliisivaltiossa haluaa asua kysyn vaan ? Mutta näin ne maailman salaisenhallituksen (illuminati) herrat haluavat koska me ihmiset olemme heille täydellisiä orjia ja mitä enemmän me uskomme heidän meille tarjoamaan propagandaan niin sitä enemmän olemme heidän salaliittonsa vankeja. Ehkä suurin propagandan levityslähde on sanomalehdet ja televisio. Sen kautta ollaan viimeiset 100-vuotta onnistuttu aivopesemään ihmisiä salakavalan tehokkaasti.

George Orwell tiesi propagandasta sen takia koska hän työskenteli II maailmansodan aikana Britannian yleisradioyhtiössä BBC:ssä propagandatehtävissä. Varsinaisen läpimurtonsa kirjailijana hän teki vasta sodan jälkeen romaaneillaan Eläinten vallankumous ja Vuonna 1984. Jälkimmäinen romaani ei ole mikään fiktiivinen teos vaan sen sisältö on valitettavasti hyvät ihmiset täyttä todellisuutta ja sen teoksen mukainen poliisivaltio missä hallitus kohtelee kansalaisia täydellisinä orjina ei ole enää kaukana. Kyllähän tällainen teksti saattaa pelottaa jos näistä asioista ei tiedä mitään. Miltä kuullostaa sellainen asia että tuo pieni eliitti palvoo luciferiä omissa riiteissään ja seremonioissaan salaisissa kabineteissa. Eli he ovat ns. saatananpalvojia mutta eivät mikä tahansa roolipelikerho joka kokoontuu joka Sunnuntai viettämään aikaa keskenään. Maailmaa hallitseva eliitti on aina vuodesta 1777-asti onnistunut haalimaan kokoon suunnattoman vallan itselleen jonka ansiosta he pystyvät hallitsemaan kaikkea maailmassa. Ehkä suurin rikos mitä he ovat tehneet meidän ihmisten ihmisyyttä vastaan on jokaisen ihmisen itsemääräämisoikeuden naamioiminen ns. demokratiaan, diktatuuriin tai kommunismiin perustuvan yhteiskuntajärjestelmän alle. Jos alkaa vähän tutkia näitä asioita niin huomaammekin että perkele vieköön nämä samat paskiaiset ovatkin luoneet kaikki nuo yhteiskuntajärjestelmät. Kommunismi on kyllä jo näyttänyt että totalitarismi sen piirissä toimii murhaavasti. Amerikasta he eivät kuitenkaan onnistuneet saamaan Natsi-Saksan kaltaista yhteiskuntajärjestelmää aikaan mutta Saksassahan tämä tehosi murhaavasti ja kaiken tuon II-maailmansodan käsikirjoituksesta vastasi illuminati kuten kaikkien muidenkin suurten sotien ja vallankumoustenkin.

Mutta mikä on heidän luomien sotien tarkoitus ?

Niiden tarkoitus on hallita ihmismassoja pelolla ja luoda ensin ongelma, sen jälkeen ongelmaan täytyy keksiä joku ratkaisu ja lopuksi reaktio:

Tunnettu tiedotusalan asiantuntija Joseph Göbbels sanoo propagandasta- mitkä ovat propagandan "kultaiset säännöt":


1. Valhetta täytyy toisella uudestaan ja uudestaan toistetusta valheesta tulee totta

2. Jos haluat kertoa valheen, kerro iso, se uskotaan helpommin

3. Propaganda tulee mitoittaa tyhmimmän kadunmiehen käsityskyvyn mukaan