http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, elokuuta 26, 2006

9/11 in memoriam

Kohtahan on kulunut jo 5-vuotta siitä päivästä milloin maailman pysähtyi ja tuon koko operaation oli suunnitellut kuka muu kuin salainen maailman hallitus joka mediassa tunnetaan enemmänkin Bushin hallituksella. Jos et usko että Pentagonista lähetetään 100 % skeidaa Reutersin tietotoimistolle niin lue vaikka tämä llta-Sanomien juttu Bushin hallituksesta joka löytyy tuollaisen linkin alta: http://www.iltasanomat.fi/uutiset/ulkomaat/uutinen.asp?id=1180788

Onko se pelottavaa että kansalaiset ovat tuon hallituksen orjia koska meitä ohjaillaan sieltä käsin kuin sätkynukkeja ja pääasia vaan että järjestelmä toimii. Lisää leipää ja sirkushuveja kansalle niin ei kukaan huomaa tuon globaalin-itsepetoksen mukaansa tuomaa mätäpaisetta, paitsi että nykyään jo suurijoukko ihmisiä ruohonjuuritasolla tietää samoista asioista. Jos joku heistä vain yksin astuu julkisuuteen ja alkaa puhumaan näistä asioista niin tottakai hänet halutaan leimata paranoidiseksi ja muuten hulluksi.


9/11 terrori-iskujen vahtimestaria yritettiin voidella rahalla (miljoonilla dollareilla) siitä että hän ei mainitsisi pitämissään puheissaan WTC-rakennuksissa kuuluneista räjähdyksistä mutta William Rodriguez valitsi totuuden. Monet kuitenkin kumartaisivat rahalle tuossa suhteessa.