http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, heinäkuuta 08, 2005

Illuminati puhu jälleenTänään aamulla sai kuulla uutitista että Lontoossa oli tapahtunut räjähdysten sarja. Ensin väitettiin räjähdysten johtuvan viasta metrotunnelissa. Minä tiesin heti mistä oli kyse ?

Englannissa toimiva salainen tiedustelupalvelu MI5 oli saanut käskyn Illuminatin johdolta asentaa pommit 7.7.2005 päivälle kolmeen maanalaiseen metroon sekä yhteen bussiin. Iskut oli tarkoitus toteuttaa keskellä aamupäivää Lontoon ydinkeskustassa. Vastuun iskuita ottaisi tälläkin kertaa Al-Quaida kuten aikaisemminkin. Mutta tekijöinä häärivät kuitenkin sama salainen maailmanhallitus. Itse pääministeri Tony Blair oli jo edellisenä päivänä ollut Edinburghin G8 kokouksessa. George W. Bush ja Blair olivat aikaisemmin kokoontuneet Illuminatin trilatelar comissionin kera suunnittelemaan että nyt suoritetaan taas yhdet terrori-iskut ja seuraavaksi voidaankin jo aloittaa Iraniin hyökkääminen.

Näiden terrori-iskujen päämotiivi on vain ja ainoastaan pelko. Koska pelolla voidaan hallita suuria ihmismassoja. Paras propaganda-ase on että järjestetään tämän tyylinen terrori-isku ja ilmoitetaan tekijäksi Al-Quaidan solu niin kaikki luulevat että nämä ovat terroristeja jotka ovat ne tehneet. Viisaammat kuitenkin tajuavat sen että terroristeja on olemassa mutta he ovat valtion terroristeja jotka hallitsevat maailmaa. Ääri-islamilaiset marginaalijoukot Hamas jne. Heistä ei ole minkäänlaista vaaraa poliittisesti millekään maalle maailmassa. He ovat vain pieni klimppi Israelissa ja toimivat täysin itsenäisesti kun taas Illuminatin eliitti hallitsee maailmaa kaikilla tahoilla. He hallitsevat öljybisneksen, asebisneksen sekä huumebisneksen. Amerikan 2000 ja 2004 järjestetyt presidentinvaalit rahoitettiin suurimmaksi osaksi huumerahoilla. Huumekauppaa tietysti organisoi CIA.

Lontoossa olisi tänään jo täytynyt viisaimpien pistää muutaman tuhannen joukon mielenosoitus kadulle välittömästi näiden terrori-iskujen jälkeen. Sillä totuusaktivisteja on nykyään useita tuhansia. He eivät vain järjestä mielenilmauksia tarpeaksi usein. New-Yorkissa on 9/11 totuusliike kuten Suomessakin. Siellä järjestetään mielenilmaus joka lauantai. Ihmiset on saatava ruohonjuuritasolta hogaamaan se tosiasia että terrorisminvastainen sota on mitä myrkyllisintä propagandaa mitä uutiset voivat meille syöttää. Kun tämän tajuaa niin ei tarvitse välittää uutisten valheista tai pelätä terroristeja. Suomessa en uskoisi vastaavanalaista tapahtuvan tulevien mm-kisojen alla. Eihän Kreikassakaan posautettu yhtään bussia tai metroa viime olympialaisten aikaan.

Tony Blair ja muut huippumaiden johtajat ovat oikeasti pahimman luokan roistoja. Tätä totuutta uskalsi avoimesti julistaa muuan Vedalainen hindugugu A.C. Bhaktivedanta Swami Prabhupada. Suomessakin ylimmät poliitikot ja suurien yritysten johtajat tietävät tämän Lontoon iskun oikeat tekijät koska ovat itse mukana joko Bildebergissä tai sitten Illuminatissa. Tulevaisuudessa tulemme vieläkin näkemään entistäkin enemmän vastaavanlaisia lavastettuja terrori-iskuja. Kuitenkin vieläkin suurempaa tuhoa tulee aiheuttamaan luonnonkatastrofit. Amerikassa Los Angelesin päällä oleva San Andreas vajoaa muutaman vuoden päästä meren alle ja koko Hollywood vajoaa meren syvyyksiin. Sen jälkeen voisi sanoa että hollywood ja Los Angeles is a deep blue sea. Se muuten ei ole mitään leikkiä se kun siinä rytäkässä tulee kuolemaan miltei miljoonia Amerikkalaisia. Eliittiä ei kiinnosta mikään muu kuin näiden luonnontuhojen salailu ja maailmanvalta sekä heidän oma pelastuminen. Tänään 38 siviiliä murhattiin Lontoossa ja vain tämän eliitin vallan tähden. Onko tämä todellakin siviiliuhrien arvoista ?