http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, heinäkuuta 09, 2005

911 blogger 5 tuntia keskustelua5 tuntia kestänyt radiokeskustelu jossa olivat mukana Morgan Reynolds, Peter Lance, Mike Levine, David Ray Griffin ja Alex Jones

Helppo pistää merkille miten käyttäytyy näillä pysteillä palkittu toimittaja
Peter Lance:

PLANNED PARENTHOOD AWARD. Abortion Clinic violence. NIGHTLINE.

NATIONAL HEADLINER AWARD Deadly Chemicals; Deadly Oil. Investigative Reporting. ABC NEWS 20/20;

EMMY NOMININATION. Formaldehyde: The Danger Within. Investigative Reporting ABC NEWS 20/20.

EMMY NOMINATION. The Providers. Investigative Reporting. ABC NEWS 20/20.

EMMY. Unnecessary Surgery. Investigative Reporting. ABC NEWS 20/20.

EMMY. Arson & Profit. Investigative Reporting ABC NEWS 20/20.

EMMY. National Station Award. The Willowbrook Case: The People vs. The State of N.Y. WABC-TV.

SCRIPPS HOWARD PRIZE. Willowbrook.

SAN FRANCISCO STATE BROADCAST AWARD. Willowbrook.

OHIO STATE AWARD. Willowbrook.

EMMY. NEW YORK AREA: Willowbrook.

GABRIEL AWARD. Willowbrook.

ROBERT F. KENNEDY JOURNALISM AWARD. Willowbrook.

EMMY. NEW YORK AREA: The Great American Land Hustle. WNET-TV.

SEVELLON BROWN AWARD. Newport's Backyard. Four-part investigative series.
NEWPORT DAILY NEWS. New England Associated Press Managing Editor's Assoc.


Herra ei suostu ohjelmassa puhumaan kuin virallisen tarinan puolesta. CIA osaa voidella tuollaiset toimittajat rahalla ja sen jälkeen näillä journalisteilla ei ole mitään asiaa puhua minkään salaliiton mahdollisuudesta. Kukaan reutersin piiriin kuuluva journalisti ei saa esitää minkäänlaisia salaliittoteorioita koskevia asioita. Tällainen artikla ulottuu aivan Iltalehteen ja Ilta-Sanomiin asti.

11.9.2004 Helsingin vanhalla ylioppilastalolla järjestetty 9/11 yleisötilaisuus toi paikalle STT:n toimittajan... Jälkipyykki oli seuraavanlaista:

Lainaan Olli Tammilehdon ryhmällemme keskiviikkona 15.9. lähettämää viestiä, kun tällä ei ole sen lainaamista vastaan mitään.


"Soitin tänään STT:n toimittajalle, joka oli tilaisuudessamme. Juttelin sen jälkeen myös STT:n päätoimittajan Atte Jääskeläisen kanssa. Selvisi, että toimittaja oli tehnyt jutun, mutta ulkomaan "deskiltä" se oli lähetetty Jääskeläiselle, joka oli estänyt sen levittämisen. Jääskeläisen mukaan jutussa oli eettinen ongelma: siinä esitettiin päättelyketju, joka johti Bushin syyttämiseen. Tällaista ei voi esittää ilman vankkoja perusteita, joita jutussa ei ollut. Kun kerroin hänelle, että mehän vain osoitimme virallisen tarinan paikkansapitämättömyyden, hän tulkitsi puheeni heti Bushin syyttämiseksi. Kun kysyin millaisia perusteita sitten on Osaman ja 19 rosvon syyttämiseen, hän sanoi, ettei halua mennä tuohon keskusteluun.

Alex Jones on Teksasilainen radio-journalisti joka puhuu pelkästään NWO:ta koskevista asioista. 9/11 aktivisteista fanaattisimmat erottuvat siinä että he eivät epäile vaan he tietävät. Muille tämä on tietenkin perätöntä informaatiota koska tavallisen pulliaisen aivot eivät kykene käsittämään jotain niin suurta ja mahdotonta kuten globaali eliitti ja maailman suurin salaliitto. Hörhöjähän näiden pitää olla jotka tällaisiin uskovat ja kun eivät tuttavatkaan usko niin en minäkään tahdo olla hörhö. Yleisin uskomus lienee juuri tällainen. On vielä käsittämätöntä että niiden joiden mielestä salaliitto on potaskaa eivät voi sietää kyseisiä väitteitä. Heidän mielestä kyseiset väitteet ovat törkeitä. Reaktio on siis samanlainen kuin itse George W. Bushilla joka 2004 sanoi YK:n puheessaan että meidän tulisi olla kuuntelematta hävyttömiä salaliittoteorioita koskien syyskuun 11 päivän terrori-iskuja jotka esittävät että syylliset olisivat jotkut muut tahot kuin oikeat terroristit.

Jos kerta al-qaida on suuri ja mahtava terroristi järjestö niin miksei se sitten tapa näitä suurimpia idiootteja kuten George W. Bush. Tai toisin päin Osama Bin Laden on CIA:n vanha tuttu jonka kanssa vaihdetaan vain kuulumisia. Ei voi muuta sanoa kuin että kyllä ihmisiä on helppo kusta silmään ja sen on kyllä the power elite tiennyt jo 1776-luvulta lähtien.


Niin ja näyttää siltä että muutamien muusikoiden.netin käyttäjienkin on pakko tunkea itsensä tänne asti. Jos ette kestä lukea näitä "hävyttömiä" tosi asioita niin kannattaa kyllä pikemminkin harkita lääkitystä. Tottakai luulette että minä tässä lääkitystä tarvitsen.

If you can't hadle the truth read reuters news from the world sponsored by the Bildeberg group (witch is a part of Illuminati).