http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, helmikuuta 19, 2005

N.E.S.A.R.A.

NESARA – Laki kansantalouden turvasta ja uudistuksesta

NESARA ja uudet vaurausohjelmat

V Ä L I T T Ö M Ä S T I Parantaa SINUN ELÄMÄÄSI!


N.E.S.A.R.A. aloittaa RAUHAN VÄLITTÖMÄSTI ja


  1. Luottokorttivelkojen, asuntolainojen ja muiden pankkivelkojen anteeksianto korvauksena pankkien ja hallituksen tekemistä petoksista;
  2. Lopettaa Veroviraston; luo kiinteän myyntiveron uusille, ei- välttämättömille hyödykkeille tuloksi valtiolle;
  3. Aloittaa Valtiovarainministeriön pankkijärjestelmän, johon yhdistyvät Suomen Pankki ja uudet arvometallit, jotka toimivat järjestelmän kantana;
  4. Palauttaa Perustuslain voimaan;
  5. Vaatii nykyisen hallinnon irtisanoutumisen, hallinnon korvaa Perustuslain mukaisesti hyväksyttävä tilapäinen NESARA -presidentti ja varapresidentti kunnes uudet vaalit pidetään 120 vuorokauden sisällä;
  6. Vaatii tilapäisen presidentin julistavan ”Rauhan”, joka tekee mahdolliseksi sen, että kansainväliset pankkiuudistukset sujuvat helposti; lopettaa Yhdysvaltain vihamieliset sotatoimet välittömästi – ja paljon muita parannuksia.

Nesaran taustalla on ollut alusta saaka St. Germaine niminen ylösnoussut mestari. Ylösnoussut mestari on sielu jonka karman kiertokulku on tullut päätökseen ja galaktinen hetki tulee päättyneiden inkarnaatioiden jälkeen liittyä ylösnousseiden mestareiden joukkoon. Näitä ylösnousseita mestareita on seitsemällä eri tasolla. Seitsemännen tason henkinen ylösnoussutmestarin on St. Germaine. Hän on ottanut tehtäväkseen nesaran julkituomisen ja siihen on liittynyt paljon aikaa ja vaivaa.

N.E.S.A.R.A. tullessaan tuo suunnattomia määriä vaurautta maailman kaikille ihmisille. Kansantaloudellisesti tämä tulee poistamaan köyhyyden kokonaan. Samalla jokaiselle ihmisille myös länsimaalaisille tullaan antamaan isoja rahavaroja jokapäiväisiin tarpeisiin asuntoon, ruokaan jne. Näitä kutsutaan nimellä vauraudenjako-ohjelmat. Niistä tullaan pitämään erittäin tarkkaa silmää ettei niiden tuotot virtaa minnekään väärälle kädelle. Sillä byrokratian ja kapitalistin maailmassa ei voi olla samanaikaisesti nesaran kaltaista talousjärjestelmää koska tuotot virtaisivat silloin vääriin käsiin.

Jokaisesta miljonääri

Lähes uskomattomalta tuntuva väite on, että maailmassa on niin paljon rahaa, että viimeisen 30 vuoden aikana kaikki olisivat voineet olla miljonäärejä, jos se raha olisi jakautunut likimainkaan tasaisesti. Tämä mittavien rahavarojen pimitys on ollut mahdollista käyttämällä kahta eri kirjanpitoa: julkista ja yksityistä, jossa ovat olleet kirjattuina kaikki rahansiirrot yms.

Näitä varoja pitävät pääosin hallussaan pienestä eliitistä koostuva salaliitto. Suurimmat henkilöt näistä yksityishenkilöistä ovat juutalaisia tai ajavat juutalaisten etuja. Power elite joukosta käytetään globaalisti nimeä illuminati mutta tämä joukko ei halua nimeään julkisuuteen ja käyttää myös salaista toimintanimeä Dark Agenda. Englannin kuningatar Elisabeth kuuluu Illuminatiin yhtenä osana ja Englannin sekä useiden muiden Euroopan kuningashuoneiden ylimmät edustajat ovat sidottuja sen toimintaan.

Illuminatin tavoite on yhdistää maapallosta yhteinen globaali poliisivaltio jossa jokainen alistetaan mikrosiruilla ja kaikkea hallitsee yksi pieni salaliitto. Uusi maailmanjärjestys on tämän projektin nimi ja sen mainitsivat avoimesti puheissaan vanhempi Bush omalla presidenttikaudellaan. George W. Bushin nyk. käyttämät terroriti nimikkeet ovat osa heidän uusinta trendiään ajaa terrorismin vastaista sotaa jonka varjossa halutaan Illuminatille enemmän valtaa. Menestyksekkäiden Illuminatin tekemien 911 terrori-iskujen jälkeen pullataikina alkoi kohoamaan liiankin paljon ja tästä syystäIilluminati on salamurhannut kymmenittäin tärkeitä todistajia jotka olivat tulossa julkisuuteen todistamalla 9/11 iskujen totuuden.

Esim. Oklahoman virastotalon pommi-isku jossa kuoli useita satoja oli CIA:n avulla tehty massiivioperaatio jonka päätekijäksi väitettiin Timothy McVeighiä jolla ei ollut iskun kanssa muuta osaa kuin hämäys. 911 terrori-iskujen kaikki 19 väitettyä kaapparia ovat yli puolet edelleen elossa mutta jokainen heistä pelkää henkensä edestä. Heistä jokainen sai CIA:lta miljoonan dollarin lahjuksen siitä että he näyttelisivät oman roolinsa 9.11.2001. Illuminatin sisäpiirissä keksityt naurettavat lavastukset muistuttavat jonkun idiootin keksimiltä kun Madridissa 2004 juniin tehtyjen terrori-iskujen jälkeen kerrottiin että hylätty pakettiauto löytyi Madridin valtatieltä ja tuon pakettiauton sisällä oli kuulemma pyhä koraani ja tämän pitäisi kaikkien uskoa että se oli Al-Qaeda taas ?

Terrorismi on itseasiassa pohjimmiltaan vallan käyttöä ja jos katsotaan syventävässä mielessä niin näillä todellisilla itsemurhapommittajilla ei sitä maailmanvaltaa löydy kuin vehnänjyvän verran kun vastaavasti näillä juutalaisperäisillä salaliittojehuilla on koko maailman viljasadot hallussaan. Rahan valta haisee kaikkialle ja se näkyy esim. Venäjällä jossa Illuminatin juutlaiset yksityis-sijoittajat ovat ostaneet koko Venäjän sisäisen televisiokanavan itselleen hallinnoidakseen sen maan sisäistä globaalisaation kasvua.

Venezuelassa tämä yksityistäminen näkyy kaikkein huvittavimmalla ja ikävimmällä tavalla kun sielä ovat Amerikkalaiset yksityistäneet sen maan juomaveden ja veloittavat siitä maksua maailman köyhimpiin maihin kuuluvan Venezuelan asukkailta. Ilmankos siellä on kansa noussut suureen kapinaan.

Amerikassa kuulemma kaikki mitataan dollareilla eli rahalla. Kuulin tämän eräältä muusikolta kun hän kertoi viime-kesänä olleensa vuonna 1999 New-Yorkissa Berkley school of musicissa opiskelemassa sen 1999 kesän. Berkley school of musicissa on kuulemma sisällä kaikenlaisia soittoniekkoja joiden useiden vanhemat ovat maksaneet heidät sinne opiskelemaan. Taso esim. verrattuna Sibelius Akatemian Jazz-Osaston koulutukseen on huima. Amerikassa tuo rahan valta ja kaikkien julkisten palvelujen hinnoittelu haisee ja pitkälle. Kaikenlisäksi siellä on todella paljon sellaista työtätekevää köyhällistöä jotka elävät käytännössä kädestä suuhun tehden jopa 12 tuntisia työpäiviä jossain sylttytehtaalla 4,5 dollaria/tunti. Tähän palkkamalliin ollaan Suomessakin menossa kovaa vauhtia ja tästä kaikesta saamme kittää maailmamme orjallistajaa Illuminatia. Itse olen kieltäytynyt kuulumasta näihin tiedostamattomiin Illuminatin vedättämiin lammaslaumoihin jo vuosia sitten joihin teoriassa jokainen globaalia salaliittoa ei tunteva ihminen valitettavasti kuuluu.

Tämän nesaran kohta saapuva muutos tulee tapahtumaan nopeasti ja se on shokki koska siihen liittyy erittäin suuri muutos niin henkisesti kuin fyysisesti.

Galaktinen liitto tulee silloin tekemään ensimmäisen yhteydenoton maan asukkaisiin. Samalla ylösnousseet mestarit joutuvat julkistamaan N.E.S.A.R.A. lain maailmanlaajuisesti. Tämä saattaa kuullostaa joltain new-age lahkomaiselta ennustukselta mutta voin kertoa että tällä asialla ei ole mitään tekemistä new-agen tai minkään lahkon kanssa. Galaktinen liitto on aika arka asia koska siitä puhuva joutuu helposti naurunalaiseksi koska monikaan ei edelleenkään usko ufoihin ja avaruuden ulkopuoliseen elämään.

Uskovaiset leimaavat humanoidit luciferin kautta tuleviksi paholaisen läheteiksi jne. Osa kristinuskovista ei usko niihin ollenkaan kuten suurin osa ihmisistä. Suurin tiedostomattomuuden aiheuttaja on salaliitto joka on myös salannut ufot kauan. CIA:lla on kilometrien pinot TOP SECRET dokumentteja ufo-havainnoista. Kaikkein kavalimmat historiat ufojen ja maailmanhallituksen yhteistyön kanssa sijoittuu 1900-1990 vuosiin milloin todellakin oikeasti Ancharan liitto niminen humanoidirotu teki Illuminatin kanssa yhteistyötä. Tämä ei ole mitään scfi-fi satua vaikka siltä saattaakin kuullostaa. Natsi-Saksalaiset olivat myös yhteydessä heihin II:n maailmansodan aikana.

Vuonna 1998 Galaktinen Liitto johon kuuluu useiden planeettojen rotuja sai painostettua Ancharan liittoa liittymään galaktiseen liittoon. Ancharan liitto ei halunnut ajautua erimielisyyksiin Galaktisen liiton kanssa ja siirtyi hyvien puolelle ja hylkäsi Illuminatin kanssa tekemänsä yhteistyöhankkeen. Sen jälkeen vuonna 1998 Illuminati jäi täysin yksin.

Ancharan humanoidit antoivat vuosikymmeniä sitten Area-51:n käyttöön lentäviä lautasiaan. Eli nämä Area-51 mukamas Amerikkalaisten rakentamat avaruusalukset eivät ole Amerikkalaisten rakentamia. Humanoideilla on miljoonia vuosia edellä meistä olevaa tekniikkaa. Esim. siriuksella talot ovat kaikki munanmuotoisia ja lattian välissä on aukkoja joissa on äänettömiä ilmastointiaukkoja jotka poistavat pölyistä ilmaa. Materia mitä he käyttävät on ns. demateria pohjaista katoavaista materiaa joten huoneen siivoaminen on lastenleikkiä heille kun esim. astiat katoavat pöydän sisään jne. Kontaktihenkilöitä on monia käynyt vierailulla siellä Siriuksella ja Andromedassa. Kuitenkin kontaktihenkilöiden vaitiolovelvollisuus on kuitenkin jollain tavalla edelleen salainen. Suurin osa kontaktihenkilöistä eivät ole tietoisia että he ovat tekemisissä humanoidien ensimmäisen yhteydenoton kanssa.

Humanoidien intressit meitä kohtaan

Humanoidien intressit maapalloa kohtaan johtuvat luonnollisesti siitä että maailmassamme on tällä hetkellä erittäin suuri itsetuhon riski. Saasteiden määrä on tullut maksimaaliseen katastrofin suuruiseksi ja samalla vieläkin vallassaoleva salaliitto on ajaantunut järjettömään vallanhimoon joka vie maapalloa kohti lopullista tuhoa.

Kuitenkin estääksen tämän on nämä tunnolliset rodut ryhtyneet toimeen pelastaakseen maapallon tuholta. Heillä on kuitenkin vain rajalliset valtuudet muokata esim. meidän energiatasoa. Sillä he eivät voi muokata esimerkiksi Äiti-maan luojan alkuperäistä suunnitelmaa. Tämän suunnitelman kulku ollaan jo ennustettu ja se menee näin:

Luojan alkuperäinen suunnitelma on ennalta määrätty tapahtuvaksi. Täällä planeetalla tulee tapahtumaan melkein Rooman imperiumin tuhoa vastaava konflikti. Kuitenkin tällä kertaa tässä episodissa tapahtuu vain vallanvaihto hyvän ja pahan välillä. Se todellinen terroristi on salainen maailmanhallitus ja tämä eliitti ei ole vaarallinen jos syylliset paljastetaan. Illuminati on kuitenkin kehitellyt vaarallisia skalaariaseita omissa salaisissa säilytyspaikoissaan joita se suunnittelee hätävarana käyttämisesi ihmisiä vastaan. Galaktisen liiton tehtävä on nyt näinä tulevina aikoina turvata ensimmäisen yhteydenoton turvallisuus. Koska Illuminati kontrolloi täysin esim. käskyttämällä tällä hetkellä Irakissa U.S.A:n armeijaa.

Julkinen vallanvaihto tulee olemaan shokinomainen koska nyt Pohjois-Amerikan vallassa oleva hallitus on laiton. Tämä tullaan välittömästi paikkaamaan uudella hallituksella heti kun N.E.S.A.R.A. laki saadaan voimaan. Sen jälkeen tämä talousuudistus-laki otetaan voimaan yli 120:ssä maassa.

Jos poliitikoilta yksin kysytään heidän mielipidettään nesaran kaltaiselle talousuudistukselle olisi heidän kantansa varmasti kovin negatiivinen koska kapitalistinen politiikka ei anna sijaa nesaran kaltaiselle talousuudistukselle. Nykyinen talouspolitiikka suosii vain rikasta väestöä ja rikkaat hyötyvät täysillä köyhistä.

Tulevaisuuden yhteiskunta NESARA lain yllä ei tule lisäämään mitään sosiaalipummien määrää. Vaan päinvastoin se tulee turvaamaan jokaisen ihmisen elämän taloudellisesti. Sen jälkeen yksityisyrittäminenkin tulee paljon kannattavammaksi kuin ennen ja myös maajussit eivät sen jälkeen valita liian alhaisista maataloustuista. Kuitenkin se suurin valtaväestön ryhmä jonka nesara tulee vapauttamaan on tämä ns. vähäosaisten suurin joukko. Köyhyys ei ole kroonista se on kapitalistisen talousjärjestelmän aikaansaama vitsaus joka on hengissä vain byrokratian moottoreilla. Raha on pohjimmiltaan vain energiaa tätä ei monet ymmärrä.

En tässä rupea mitään ennustelemaan tuon lain edistyksestä jne. Mutta se tiedetään että nesaraa ei haluta edelleenkään missään nimessä läpi Yhdysvalloissa. George W. Bush lähetti Haagin tuomareille jopa miljardin dollarin shekin vuonna 2000 keväällä estääkseen sen toteuttamisen. Samalla Washingtonin parlamentin tuomareita ollaan uhkailtu tappouhkauksilla jos he menisivät tukemaan tätä talousuudistusta.

Yksi julkisimmista nesara lain kannattajista on Bruce Springsteen. Hän oli viime syksyisessään konsertissaa puhunut yleisölle tähän tyyliin; "There's a law in economic reformation act what will do our lives much better. When it comes it brings you to better life".