http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, helmikuuta 06, 2005

9/11 Filmifestivaali

Suomessa toimiva 9.11 toimintaryhmä järjestää 8.2.2005 Helsingin Andorra elokuvateatterissa filmifestivaalin jossa näytetään yhteensä 5 kpl dokumenttielokuvia koskien 911 päivän terrori-iskuja. Dokumenttien tekijöillä ei ole mitään tekemistä Yhdysvaltain hallituksen kanssa ja nämä dokumentit ovat markkinoilla erittäin kuumaa tavaraa ja ne eivät kelpaisi laajaan levitykseen koska illuminatin vaikutusvalta mediamaailmassa on suorastaan tuhoava.

Illuminatin sensuuriorganisaatio ulottuu aina Helsingin-sanomiin asti jossa almamedian (Helsingin-sanomien) pääomistaja Aatos Erkko toimii CIA:n vastaavana toimihenkilönä Suomessa. Kaikki uutiset mitkä koskevat 9/11 asiaa ja jossa kyseenalaistetaan ns. mediassa esitetty virallinen teoria jätetään julkaisematta koskien erästä artiklaa jota täytyy jokaisen medialähteen noudattaa sakon uhalla.

9/11 jälkeinen informaatio internetissä lähti leviämään rakovalkean lailla heti muutama viikko 9.11.2001 tapahtumien jälkeen. Kulisseista kantautui uskomaton määrä salaista tietoa koska monia CIA:ssa sekä FBI:ssä työskenteleviä ihmisiä rikkovat vaitiolovelvollisuuttaan ja puskaradion kautta kulissien takainen salailu murtuu. Illuminatin (maailman salaisenhallituksen) jäseniä on lukuisia kääntynyt pois heidän yhteisistä salaliittohankkeistaan. Tietääkseni Microsoftin pääomistaja Bill Gatesia on useaan kertaan houkuteltu Illuminatin jäsenlistalle hänen suuren omaisuutensa takia mutta hän ei ole halunnut ottaa osaa tähän maailmanvalloitusleikkiin. Kun maailmahallituksen sisällä siirrellään miljardöörien varoja keskenään suuriin investointeihin ja näin tehdään voittoa rikaille suvuille. Pääsijoittajina toimii useita maailman rikkaimpia sukuja kuten etunenässä Rockefellerit. Kulissien takainen satakulttimainen riitti menee jo todella ufoksi kun Englannin kuningatar Elisabeth II kuuluu Illuminatin sisäpiiriin ja he suorittavat palatsissaan uhrimenoja. Tämä kerrotaan peittelemättä David Icken dokumentissa Revelations of Mother Goddess. Siinä eräs entinen kuningashuoneen työntekijä kertoo mitä oli omin silminsä nähden nähnyt kuningashuoneessa tapahtuvan.

Michael Mooren 2004 julkaisema kohudokumentti Farenheit 9/11 ei kerro totuudesta puolen häivääkään ja tähän löytyy aivan luonnollinen selitys joka on senruuri. Moore saattaa itse jopa tietää todellisen totuuden 911 päivän iskuihin mutta dokumentti missä presidentti Bush esitettäisiin 911 terrori-iskujen päätoteuttajaksi ei menisi millään läpi markkinoille, koska salaliitolla on uskomaton valta medialähteissä. He ovat hyllytääneet useita itsestään kertovia kohudokumentteja joiden nauhat on kuitenkin päässyt internetissä leviämään mutta mitään kansainvälisiä markkinoita ei olla vieläkään onnistuttu tekemään julkisesti näille kohudokumenteille.

Michael Mooren Farenheit 9/11 olisi kuulunut olla dokumentti joka paljastaisi totuuden eli nämä ydinasiat joita ei mediassa suostuta kertomaan hinnalla millä hyvänsä:

- Bushin hallitus toteutti 9/11
- Arabikaapparit ovat edelleen elossa
- WTC:n törmänneissä koneissa ei ollut pilotteja eikä matkustajia, niitä kauko-ohjattiin
- N.E.S.A.R.A. taloudellisen uudistuslain oli määrä julkistaa 9.11.2001
- Washingtonin Pentagoniin ei törmännyt 757 vaan pieni sotilastiedustelukone
- CIA ja FBI osallistuivat 9/11 terrori-iskujen todistusaineiston hävittämiseen
- Illuminatin kaksoisagentit yhdessä CIA:n erikoisryhmän kanssa asensi kaikkiin romahtaneisiin world trade center pilvenpiirtäjien kriittisin pohjakerroksiin useita tonneja thermiittiräjähteitä jotka laukaistiin silloin kun tornit romahtivat

- FBI:n henkilöitä kävi takavarikoimassa kaikki Pentagonin lähistöllä olevat turvakameranauhat joita ei olla suostuttu antamaan julkisuuteen

- FBI ja CIA takavarikoivat myös palomiesten nauhoittaman palomiesten keskustelun wtc tornista ja myöhemmin joutuivat palauttamaan nauhan julkisuuteen useiden painostusten jälkeen. Nauhalla 2 New Yorkin palomiestä kertovat että world trade centerin lentokoneen osumakohdan tulipalo sijoittuu vain kahteen kerrokseen ja sammuttamiseen tarvitaan 2 letkua.
Tämän jälkeen kului muutama minuutti jolloin torni romahti. Tämä nauha on myös pätkittynä versiona netissä ja vain ainoastaan turmassa kuolleiden omaiset ovat saaneet kuulla kokonaisen version. Sekä joutuivat kirjoittamaan vaitiolovelvollisuus sopimuksen nauhan takia. Pätkittynauha löytyy tästä: http://www.whatreallyhappened.com/firefighters.mp3

- Randy Lavello on hiljattain haastatellut paloupseeri (Auxiliary Lieutenant Fireman) Paul Isaac Jr:a, joka kertoo New Yorkin palomiesten olevan hyvin järkyttyneitä tapauksen peittelystä ja hän itse on ottanut tehtäväkseen hakea oikeutta ja vastauksia kysymyksiin. Isaac kertoo, että monet palomiehet tietävät, että WTC:ssä oli pommeja, mutta ovat peloissaan työpaikkansa takia, eivätkä uskalla puhua siitä, koska esimiehet ovat kieltäneet. Palolaitoksen terrorismin vastainen konsultti, entinen CIA:n johtaja Robert Woolsey, on antanut komentoketjua alaspäin tiukan käskyn olla hiljaa (gag order - juridinen termi). Virallista "tukiristikkoteoriaa" (truss theory) pilvenpiirtäjien sortumisen syynä, Isaac kommentoi: "näin korkeaa rakennusta ei koskaan voitaisi rakentaa siten. Pienikin tuuli kaataisi sen nurin. Nuo rakennukset (kerrokset) oli tuettu rakenneteräksellä. Rakennus ei vain sorru tuolla tavalla itsensä sisään, se oli hallittu räjäytys.


Elokuvafestivaalille uskotaan tulevan kiinnostuneita ihmisiä nimittäin aikaisempi yleisötilaisuus viime syyskuussa 11.9.2004 keräsi suunnattoman kävijätulvan vanhalle ylioppilastalolle. Kuulijoita oli tuolloin niin paljon että kaikille ei riittänyt istumapaikkaa vanhanylioppilastalon musiikkisalissa.
STT:n toimittaja oli tekemässä haastattelua edellisenä päivänä kyseisestä tapahtumasta Helsingin pressiklubilla Rautatieasemalla
STT:n päätoimittaja kuitenkin esti toimittajan tekemän jutun julkaisemisen eli lähettämisen lehdistön oman harkintansa mukaan käytettäväksi ja tästä näemme miten CIA:n kämmen ulottuu suomeen asti. Kuitenkin iltalehti oli tehnyt pienenn maininnan verkkosivuillaan tästä elokuvafestivaalista liekö sitten saavat jopa noottia asiasta myöhemmin kun ovat ns. rikkoneet kansainvälistä journalismin yhteisartiklaa jossa jutun päättelyketju yhdistettäisiin Bushin syyttämiseen 9/11 iskuista. Kuitenkin iltalehden lööppi oli vain maininta 9/11 filmifestivaalista 8.2.2005 Helsingin Andorrassa joka esittää 911 päivän terrori-iskujen virallisen tarinan kyseenalaiseen valoon.