http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, toukokuuta 05, 2024

Koronarokotetut levittävät piikkiproteiineja hengitysteitse, tästä seurauksena hinkuyskä epidemia


Nyt lehdistökin joutui kertomaan, kuinka hinkuyskä on tehnyt Suomeen paluun, vaikka kyseessä on tauti jostain menneisyydestä.

Mutta sitä ei media suostu kertomaan, kuinka tämä hinkuyskä tulee mm. korona rokottamattomiin ihmisiin, koska koronarokotetut ihmiset levittävät sitä julkisilla paikoilla hengitysteitse.

Huomaat sen mm. jos et ole koronarokotuksia saanut. Sinun tarvitsee vain mennä mm. täpötäyteen junaan tai bussiin, niin johan alkaa hinkuyskä kohtaukset iskemään muutaman 5 min. sisällä. Mutta liman eritys ja hinkuyskä loppuu heti sen jälkeen, kun ei enää olla samassa tiiviissä tilassa näiden koronarokotteiden myrkyllisen piikkiproteiinin levittäjien kanssa.

Koronarokote ei ole mikään suoja tällaista vastaan, vaan koronarokote tuhoaa immuniteetin, koska se on juuri sitä varten luotukin maailman liikaväestön harvennukseen. Mutta vallanpitäjien piti valehdella kansalaisilleen, että heitä uskaisi jokin vaarallinen tartuntatauti, koska muuten ei kansalaisia olisi saatu peloteltua yhtä helposti näille myrkkypiikeille.


THL vielä turvautui valehtelemaan röyhkeästi tuossa Iltasanomien lehtijutussa, kun se väitti että hinkuyskä tapaukset olisivat kriittisesti vähentyneet juuri koronavuosina, kun siinä kävi juuri päinvastoin.


Mutta kuten tämä ylilääkäri Asko Järvinen sanoi sille eräälle kansalaiselle tämän vuoden tammikuussa sanoi kahden kesken, ettei hän voi oikein kertoa koronarokote haittahommien todellista laitaa, koska hän on huonossa välikädessä.

Lähde: Iltasanomat