http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, elokuuta 31, 2023

Mikä intressi KONE hissiyhtiöllä on maksaa 200 000 euron tuki Elokapina järjestölle ?


Lähinnä CIA:n varoilla pyörivä Elokapinan ilmastonmuutoshörhöily järjestö on juuri saanut Koneen säätiöltä 200 000 euroa rahaa. 

Tuki annettiin Kalevi Sorsan säätiöltä, jonka taas omistaa Koneen säätiö.

Haen vaan tässä tätä poliittista motiivia, että mitä joku Koneen hissiyhtiö hyötyy siitä, että jos joku Elokapinahippi asettuu taas kohta Gandhilaiseen väkivallattomaan vastarintaan asettumalla autojen tielle Helsingin mannerheimintiellä, josta taas seuraa näille Elokapinahipeille niskoittelusta sakkoja poliisilta ? 

En uskoisi, että ne mitenkään muuttaa Koneen osakekurssia minnekään suuntaan, kun liikkuu ne hissit muutenkin, vaikka nämä Elokapinahipit asettuvat ajoradalle poikittain tai lähtevät Helsinki-Vantaan lentoasemalle vaatimaan lentotukien alasajoa.


Elokapinan järjestöä on tähän päivään mennessä johdettu CIA:n käskystä ja kyseinen henkilö, joka on tästä päävastuussa on eräs Helsinkiläinen naispuolinen kirjastovirkailija, jolla on päivätyö eräässä Helsinkiläisessä kirjastossa.

Tätä virkaansa hyväksikäyttäen hän mm. pari vuotta sitten mahdollisti sen, että Elokapina aktiivit saivat tulla hänen työpaikkansa kirjastolle pitämään omia kokouksiaan vaikka keskellä yötä.


Mikä Elokapina järjestön motiivi on ? 

Elokapina järjestön päämotiivi on ylläpitää tätä nykyajan woke-kulttuuria ja tämä woke kulttuuri jo itsessään on vain nykyajan idiooteille masinoitu ideologia siitä, että täytyy nykyaikana olla samaa mieltä tietyistä asioista ja tähän juuri tämä ilmastonmuutoksen torjunta vahvana kuuluu.

Mutta mitä sitten on tämä ilmastonmuutos ja sen torjunta ? Kun nämä Elokapina hipit ovat pääosin näitä yliopistoon vasta sisään menneitä nuoria, joiden älykkyystaso ei vielä riitä tajuamaan maailman asioita, joten heidät on silloin helppo aivopestä tällä woke-kulttuurinomaisella ilmastonmuutoshörhöilyllä.

Ja tämä ilmastonmuutoshörhöily taas saa sitä rahaa CIA:lta, jolla tämä Elokapina järjestöön kuuluvat 20-vuotiaat massat pidetään tuossa idioottien tasolla, jolloin he eivät enää näe mitenkä tässä maailmaa ollaan muovaamassa kohti tyrannista loppuratkaisua, jossa kaupungeista halutaan tehdä näitä 15 minuutin kaupunkeja lockdowneineen.

Että siinä vaiheessa kun se Jerusalem on se uuden maailmanjärjestyksen keskus, niin ei enää siinä vaiheessa yksikään ilmastonmuutoshippi enää ole siellä jälleen kylttien kanssa vaatimassa ilmastonmuutoksen torjuntatoimia.

Siinä vaiheessa nämä jo ehkä silloin eläköityneet ex Elokapinahipit huomaavatkin, että heitä kustiin linssiin kaikki nämä woke-vuodet, jolloin heille uskoteltiin, että jokin vaara olisi menossa, joka vaarantaisi koko maaplaneettamme tulevaisuuden ja olisi nimeltään ilmastonmuutos.

Ei näitä ELOKAPINA aktiiveja silti saisi vihata, vaikka he ovat vain näitä hyödyllisiä idiootteja, joita kyseinen järjestö vetää vielä nenästä.

Heistä myös näkee sen, että ei heitä mikään ilmastohätätila vaivaa, vaan heillä on usein myös omassa elämässään henkinen hätätila päällä, joka sitten heijastuu tuona vihana heidän omia vanhempiaan kohtaan, jonka he taas kääntävät sitten vihaksi valtiota kohtaan.

Tämä on aivan klassinen keino, jota CIA on hyödyntänyt läpi vuosikaudet ja vielä siihen kapinaan valtiota vastaan kuuluu olennaisesti rock-musiikki mukaan. Esimerkiksi PUNK-rockin uusi aalto 1970-luvun lopussa ja 1980-luvun alussa oli CIA:n yksi salainen projekti.

Tämän ELOKAPINA järjestön tarkoitus on siis pelkästään pitää näiden nykynuorten n. 20-vuotiaiden huomio pois näissä täysin epäolennaisissa asioissa, kuten ilmastonmuutoksen hätätilassa.

Mutta jo pelkästään näiden Vihreiden nuorisojärjestön puolueaktiiveja on jäänyt kiinni siitä, kuinka he poliitikkoina vaativat lentokoneiden päästöjen vähentämistä, mutta samaan aikaan he itse lentävät ulkomailla yli 20 kertaa vuodessa. Eli nämä lentokonepäästöt eivät siis koske heitä itseään, vaan pelkästään muiden ihmisten täytyy ilmastonmuutoksen nimissä alkaa tarkkailemaan autopäästöjään ja kiristämään vyötään ilmastonmuutoksen nimissä.


Yksi tunnettu ilmastonmuutos huijari on elokuvaohjaaja James Cameron, joka on jo useita vuosia vaatinut julkisesti, kuinka meidän jokaisen maailman ihmisen tulisi kiristää vyötään ilmastonmuutoksen takia ja tarkkailla lentokonepäästöjämme. Samaan aikaan Cameron itse omistaa useita helikoptereita, yksityisjettejä sekä lukuisia moottoripyöriä sekä luksusautoja. Eli nämä lentokonepäästöt taas eivät koske Cameronia itseään ollenkaan. 

Hän mm. jopa totesi vuonna 2010, kuinka "ilmaston lämpenemisen kieltäjillä on pää liian syvällä perseessä".


Mistähän se 200 000 euroa onkaan peräisin ? 

Tähän lopuksi veikkaisin, että eiköhän se Kalevi Sorsan säätiö ole sen 200 000 euron stipendin ensin saanut sieltä CIA:lta, jonka se nyt kierrättää julkisesti Elokapina järjestölle, jolla sitten saadaan myös Kone yhtiölle filantroopin maine.

Kun ei voisi millään uskoa, että tuollainen porvarillinen hissiyhtiö haluaisi alkaa rahallisesti syytämään satojatonneja tuollaisille poikkiteloin Helsingin mannerheimintiellä autojen tielle asettuville hipeille. Mutta toisaalta, eipä ne rahat noiden Elokapina hippien taskuun mene, kun he saavat siitä korkeintaan nauttia teekuppien ja Elokapina järjestön ilmaistarjoilujen verran.