http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, elokuuta 04, 2021

Brittiläinen näyttelijä Mike Mitchellin sydän ei enää kestänyt kolmannen koronarokotteen jälkeen - Kuoli sydänkohtaukseen


Brittiläinen näyttelijä Mike Mitchell (65) on kuollut.

Netistä selvisi, että mies oli jo käynyt kolme kertaa koronarokottamassa itsensä. Mutta hänen pumppunsa ei enää kestänyt kolmatta rokotetta, vaan henki lähti.

Tämäkin juttu saattaa edelleen olla rokotemyönteisten mielestä pelkkä salaliittoteoria, vaikka tuo rokotekuolema fakta on ihan suoraan nähtävistä näistä yhteyksistä näiden kolmen koronarokotteen välillä.


Nythän Suomessa tämä tunnettu näyttelijä Riku Nieminen joutui sydänoireiden vuoksi sairaalaan.

Hän oli viime kesäkuussa Twitter seinällään ilkkunut näille ihmisille, jotka ovat mm. näistä koronarokotteista varoittaneet ihmisiä, että ottakaa nyt hyvänen aika se rokote.

Nyt sitten Nieminen päätyi sairaalaan ja kardiologi epäilee, että kyseessä on sydänpussitulehdus tai sydänlihastulehdus.

Tässä vain nähdään se, että miten vaarallisesta asiasta on kysymys, kun näitä kokeellisia rokotteita lähtee liputtamaan jopa tunnetut viihdetaiteilijat ja haukkuvat samalla näistä rokotteista varoittelijoita mm. sekopäiksi.

Se on ikävä fakta, että nyt nämä koronarokotteet tulevat sairastuttamaan ja tappamaan jokaisen rokotteen ottajan kerrallaan ja oireet määräytyvät sen mukaan, minkälainen on rokotteen ottajan immuuniteetti. 

Mutta tuplarokote on tuplasti vaarallisempi ja kolmas rokote vie jo hengen kolme kertaa varmemmin.

On silti täysin hullunkurista, kuinka nämä rokotevauriomyönteiset koronarokoteuskovaiset hyökkäävät sitten näiden koronarokotteista varoittavien ihmisten päälle ja haukkuu heitä mm. sekopäiksi tai salaliittoteoreetikoiksi.

Lääkejätit taas haluavat selvästi jakaa kansan kahtia ja saada vielä tämän rokotetun ryhmittymän tappelemaan rokottamattomien kanssa ja vielä uskottelemaan, että emme voi palata uuteen normaaliin, koska rokottamattomat ovat sen este.


Tämä epätoivoinen suunnitelma näillä BIG PHARMA koronaviruksen luojilla on käynnissä, koska heillä on tuo epätoivoinen suunnitelma uuden maailmanjärjestyksen loppuunviemisestä. Australiassahan jopa tv:ssä kutsuttiin maan tilannetta nyt viime heinäkuun alussa termillä NEW WORLD ORDER. 

Että nyt nämä saastat jo alkavat vetää pois naamareitaan, koska ei se sadistisen psykopaatin ja fasistin naamari enää pysy naamalla, koska nämä korona natsit kiihottuvat jo äärimmäisyyksiin näistä Australian ja Uuden-Seelannin vankileirimäisistä pakko karanteeneista.

Se on vaan näiden sadististen psykopaattien osalta aika ikävää todeta, että nämä pimeyden henkivaltojen ja saatanan voimat eivät täällä ikuisesti tule hillumaan, koska ne eivät enää kestä tätä uuden ajan energiaa, koska tämä valo tappaa niiden pimeyden.

Joten ilmankos nämä saatanaa edustavat tahot nyt yrittävät epätoivoisesti markkinoida ja tyrkyttää tuota lopetuspiikkiä mahdollisimman monelle. Mutta siinä vaiheessa kun se paska viimein lentää sinne KORONA-tuulettimeen, niin nämä paskiaiset viedään vielä sotarikosoikeuteen kuulemaan viimeinen tuomionsa. Eikä näitä lääkejättien roistoja enää kukaan siinä vaiheessa suojele, vaikka näillä roistoilla on rahaa ne isot vuoret hallussaan. 


Hehän ovat mm. Uuteen-Seelantiin rakentaneet itselleen maanalaisia pakopaikkojaan.