http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, huhtikuuta 09, 2021

Ex Pfizerin varapresidentti Dr. Michael Yeadon - Ei ole mitään koronavariantteja, ne ovat kaikki huijausta


Lääkeyhtiö Pfizerin ex varapresidentti Dr. Michael Yeadon antoi haastattelun lifesite.com sivustolle.

Yeadon paljasti tuossa koronaan liittyviä vedätyksiä, joista ensimmäinen koski näitä variantteja.

1.) "Ei ole mitään koronavariantteja, vaan ne ovat kaikki huijausta", Yeadon sanoi.


2.) Tähän mennessä hallitukset eri puolin maailmaa ovat toistaneet tätä samaa valheta uskoen, että me todistaisimme tässä oppoturmismia, mutta kyseessä onkin salaliitto. Sillä välin kun mediakorporaation edustajat ja jättikorporaatiot toistavat tätä samaa propagandaa aamusta iltaan.


3.) Lääketeollisuuden yhtiöt ovat jo kehittäneet lukuisia rokotteita näihin variantteihin. Nämä liittyvät sitten kokeellisen COVID-19 rokotteen kampanjoihin.

jne.

Lisäksi Yeadon totesi, että miksi nämä toimet tehdään vielä, että saataisiin aikaiseksi pankkijärjestelmän nollaus, joka johtaisi totalitarismin nousuun, joka on suora viite siitä, että käynnissä on jo pahuuden keskus kuten Stalinin, Maon ja Hitlerin massadepopulaatiohanke.


END GAME: Rokotuspassit, joihin on sidottu tiukka kontrolli

Yeadon puhui tuossa haastattelussa myös näistä rokotuspasseista, joilla aiotaan estää rokottamattomien ihmisten matkustaminen mm. lentokoneessa ja et myös saisi työpaikkaa ilman rokotuksia.

Yeadon puhuu juuri tuosta, että voisit keksiä tarinan jostain mutatoituvasta viruksesta, joka mutatoituu. Joten sillä saisi ihmiset huijattua näille rokotuksille (Juuri kuten on nyt käynnissä).

Yeadon sanoi tuossa haastattelussa vielä suoraan sen, että kuinka hallitukset valehtelevat kansalaisilleen koronasta kaiken aikaa ja tämä valehtelu voi johtaa sinun kuolemaan.

Yeadon sanoi suoraan näin: "Katsoppas ikkunastasi ulos ja mieti. Miksi minun hallitukseni valehtelee minulle"? "Koska minä mietin vastausta, ja he ovat tappamassa sinut ja aikovat käyttää tätä metodia. He aikovat myös tappaa sinut ja perheesi".


Jos haluat tukea blogin toimintaa, niin PayPal kautta se onnistuu kätevästi. https://www.paypal.com/donate/?hosted_button_id=X58D4Q466Q96C