http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, maaliskuuta 08, 2021

Oliko kuntavaalien siirron takana SDP ja Baltzarin pedofiiliringin kohuoikeudenkäynti ?

 

Nyt taisi osua oikeaan, sillä SDP on tällä hetkellä todella suuressa kusessa, koska heidän todellinen kannatus tällä hetkellä on todella huono, koska SDP:n jäsen Veijo Baltzarin pedofiiliringin käräjäoikeudenkäynti on parhaillaan käynnissä.

Demaripuolue oli jo sen 3.3.2021 oikeuskäsittelypäivän määrännyt niin salaiseksi, ettei silloin sinne oikeustalolle saanut mennä edes lehdistön edustajat, koska ilmeisesti silloin jo puhuttiin näistä demari pedofiileista, jotka olivat Baltzarin huvilalla näiden alaikäisten lukiotyttöjen lapsiprostituutio asiakkaina.

SDP:lle tämä Baltzarin pedofiilirinki oikeudenkäynti on jo niin suuri imagotappio, että ilmeisesti sen takia nämä kuntavaalit tuli siirtää niin, että Baltzarin oikeudenkäyntiä venytettiin yli puoleen vuoteen ja oikeusprosessi venyi silloin yli 2021 kuntavaalien.

Veijo Baltzarin asianajaja Jussi Sarkivi kuvaili jo, että tämä Baltzarin jutun laajuus paisuu vielä melkoiseksi. Tuomio annetaan tässä jutussa vasta kesällä 2021.

Ilmeisesti näitä pedofiili poliitikoita ei tulla mainitsemaan ollenkaan julkisuudessa, jolloin se on suora viesti siitä, että heitä edelleen suojellaan.

Samoin myös nämä alaikäiset Baltzarin pedofiiliringin uhrit ja heidän henkilöllisyydet salataan julkisuudesta.