http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, maaliskuuta 18, 2019

Huomaa että taas vaalit lähenee, kun on vilinää Facebook vankilassa


Teksti: Teemu Vehkala

Jälleen huomaa sen, että kuinka vaalit lähenevät ja Facebookin vankilaan alkaa täyttyä porukka kärsimään 30 vuorokauden mittaisia banneja. 

Banneja on nyt sadellut erityisesti näiden eduskuntavaalien ehdokkaille. Mutta myös näiden tiettyjen ehdokkaiden tukiryhmäläiset ovat myös saaneet täysin mielivaltaisia banneja Facebookkiin jopa yli 5 vuotisista Facebook päivityksistä. 

Vielä kun puhumme vaaleista, jotka eivät ole tähän päivään asti olleet koskaan rehelliset.

Ääniä tullaan polttamaan myös näissä tulevissakin eduskuntavaaleissa ja erityisesti näiden valtapuolueita uhkaavien pienpuolueiden ehdokkailta, jottei heidän ehdokkaat vain pääsisi läpi aiheuttamaan eduskunnassa hämminkiä nostamalla esille epämieluisia totuuksia. 

Liikemies Hjallis Harkimo on itsekin sanonut, että kuinka kansanedustajat eivät oikeasti päätä yhtään mitään ja silti he toimivat kansanedustajina. Mutta pyrkivät entistäkin enemmän ajamaan vain omia etujaan sekä puolueidensa etua.Eräs edesmennyt Hollywood näyttelijä Robin Williams totesi aikanaan poliitikoista, että heillä tulisi olla yllään samanlaiset sponsoritakit kuin Nascar kuskeilla, jolloin tietäisimme ketkä heidät omistavat. 

Silloin tämän Helsingin eduskuntatalonkin seinillä koreilisi ulkomaalaisten BIG PHARMA lääkeyhtiöiden logot. 

Monikansallisten yhtiöiden tarkoituksena ei ole ajaa kuin vain osakkeenomistajiensa ahneita etuja ja Suomen osalta nämä yhtiöt ovat tulleet tänne jäädäkseen. 

Heillä on tulevina vuosina pääsy lukuisten Suomen veronmaksajien taskuille ja he haluavat sinun eläkkeesi, palkkasi sekä sosiaalietuutesi. 

He tulevat viemään ne asteittain ja vaiheittain pois. SOTE-uudistus tullaan viemään maaliin asti ja tämä tulee olemaan tulevan Suomen hallinnon pakkorako ja siitä ei voi edes neuvotella, koska Suomen valtio on jo velkaantunut niin paljon, että Suomen tulevan hallituksen on vietävä SOTE-uudistus maaliin, jotta nämä ahneet monikansalliset lääkeyhtiöt pääsevät aloittamaan Suomen lukuisten terveyspalveluiden hintojennousun.Tämä SOTE-uudistus ei ole mikään pikku juttu, vaan siinä leikitään ihmishengillä ja pelkästään yksittäisten sairaalapäivistysasemien lakkauttaminen tulee viemään lukuisia ihmishenkiä tässä maassa.

Mutta sinulta ei kysytä, että haluatko säilyttää nämä terveyspalvelut ja sairaalapäivystyksen ennallaan. Vaan nämä korruptoituneet poliitikot on käsketty painamaan SOTE:n puolesta nappia ja tullaan käskemään painamaan se läpi tulevalla hallituskaudella. Pääministeri Juha Sipilä nyt otti kunnian itselleen tuolla, että hajoitti hallituksen pelkkänä teatterina hieman ennen tulevia eduskuntavaaleja.

Tuollainen toimenpide on aivan sama kuin jokin urheilija johtaisi maratonia ja sitten kampittaisi kanssakilpailijat vähän ennen maalia mahan ja kävelisi itse maaliin ja julistaisi kilpailun peruutetuksia ja kehuisi vielä tämän jälkeen itseään loistavasta urheilusuorituksesta.