http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, tammikuuta 12, 2019

Suomenruotsalaisten miljonäärien sijoitusyhtiö yritti laskuttaa 30-kertaista hintaa salaojaputkista


Helsingin hovioikeus on tuominnut Destian maksettavaksi 2,49 miljoonaa euroa, koska se oli laskuttanut lähes 30-kertaisella hinnalla länsimetroverkon salaojaputkista.
Kyseisen Destia Oy on tienrakennuksen ja infastruktuurialan yritys, joka myytiin vuonna 2014 suomenruotsalaisten miljonääri ja rahasukujen omistamalle Ahström Capital sijoitusyhtiölle, jonka hallituksessa istuu lukuisia suomenruotsalaisten rahasukujen miljonäärejä.

Ottaen vielä huomioon sen, että kuinka länsimetro hankkeessa pelattiin pääosin Espoon kaupungin veronmaksajien rahoilla. Mutta eipä mennyt lopulta veronmaksajien miljoonien ryöstö aivan nappiin tältä Ahström Capital yhtiöltä, vaan joutuvat nyt maksamaan tuosta ryöstösaalistaan 2,4 miljoonaa euroa takaisin Länsimetro Oy:lle.

Tällaiset Ahström Capitalin kaltaiset sijoitusyhtiöt ovat Suomen kansalliselle taloudelle kuin mustia aukkoja ja ne toimivat parasiittien tavoin.

Parasiitti on loinen, joka elää toisen eliön (isäntäeliö) kudoksissa, iholla, turkissa tai läheisyydessä. 

Parasiitteja näistä sijoitusyhtiöistä tekee se, että niiden päämotiivi on tuottaa maksimaalista voittoja heidän omistajilleen. Mutta se ei vielä riitä, vaan heidän täytyy vielä onnistua myymään hyödykkeitä kusettaviin hintoihin... Eli juuri tuota 30-kertaista hintaa osastoa, joka sitten tehdään vielä aina veronmaksajien rahoilla, jotta ryöstösaalis saadaan kotiutettua näille rosvoille.

Näin ollen nämä sijoitusyhtiöt ovatkin ryöstö-kusetusyhtiöitä, joille ei pitäisi antaa missään muodossa toimilupaa tuollaisen epärehellisen toiminnan harjoittamiseen tässä maassa.

Vielä tämän kyseisen suomenruotsalaisten rahasukujen Ahström Capitalista merkillisen tekee se, että kuinka se voi luoda vuonna 2016 pelkällä 6,5 miljoonan euron liikevaihdolla peräti 109,6 miljoonan euron tilikauden tuloksen ? 

Aika paljon täytyy jo ryöstää veronmaksajien rahaa tuohon päästäkseen.

Mutta liikevoitto onkin tuona kyseisenä vuonna miinusmerkkinen (- 83,8 %). 

Mutta voisi kuitenkin luulla, että tuollainen lähes 30-kertaisella hinnalla kusettaminen olisi jo ihan voittoisaa liiketoimintaa. 

Helsingin hovioikeus oli kuitenkin vielä lieventänyt näitä Destialle määrättyjä korvauksia, kun ne olivat aiemmin vielä suuremmat.

Destia oli laskuttanut tämän länsimetro reitin Lauttasaari-Keilaniemi välisistä salaojaputkista 940,57 €/metri, kun markkinahinta niistä olisi vain 21.40 €/metri.

Mutta kun kerta pelataan veronmaksajien rahoilla, niin eikös kusetetakin siitä lähes 30-kertainen hinta.

Tässä näkyy juuri tämä, että miten röyhkeää on tämä yksityisomisteisten infrayhtiöiden korruptio.

Lähde: HS

HS