http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, huhtikuuta 14, 2018

Ilja Janitskin tuotiin yöllä Suomeen


MV-lehden perustaja Ilja Janitskin lennätettiin Suomeen viime yönä KRP:n poliisien toimesta ja toimitettiin Pasilan poliisivankilaan.

Janitskin toimitettiin lentokoneesta välittömästi poliisin miekkataksiin, koska häntä ei uskallettu tuoda terminaalien puolelta ulos.

Siitä ei ole tietoa, että onko Suomen viranomaiset myös tällä 
kerralla pakkolääkinnyt Janitskinia suurilla diapam coctaileilla.


  
Viimeksi vuonna 2016 kun Janitskin otettiin ensimmäisen kerran kiinni Barcelonassa, niin häntä pakkolääkittiin tuolloin 2x5mg diazepam psyykelääkkeillä Suomen viranomaisten määräyksestä.

Poliisihallitus jahtaa ja vainoaa nyt MV-lehden jatkajia

Suomen poliisihallitus aloitti jo muutamia viikkoja sitten massiivisen ajojahdin ja vainontakampanjan MV-lehden jatkajia kohtaan. 

Ensimmäisenä poliisi teki laittoman rynnäkön nykyisen MV-median päätoimittaja Juha Korhosen kotiin ja takavarikoi hänen tietokoneensa.

Korhonen joutui lähtemään lopulta pakoon tätä poliisivainoa ulkomaille.

Nyt uusin tieto on, että MV-median moderaattoria on pidetty poliisiputkassa pari vuorokautta kuulusteluissa. 

Kaikki tämä suunnaton poliittinen vaino MV-lehden ylläpitäjiä kohtaan kertoo siitä suuresta vihasta ja pelosta jota nämä Suomen korruptoituneet vallanpitäjät tuntevat tätä nettijulkaisua kohtaan.Mielenosoitus Pasilan poliisitalolla la klo 14.00

Pasilan poliisitalon edessä järjestetään tänään klo 14.00 Iljan tukimielenosoitus.

Suomen oikeuslaitos haki Janitskinille jo aiemmin 13 vuoden tuomiota kansankiihotuksesta

Ottaen humioon sen, että jos Suomen korruptoitunut oikeuslaitos oli hakemassa Janitskinille jo aiemmin 13 vuoden tuomiota kansankiihotuksesta. Joka johti hänen vapauttamiseen Barcelonassa.

Joten jos murhastakin ja taposta selviää lyhyemmällä tuomiolla niin tämä kertoo paljon siitä miten arkitodellisuudesta irtaantuneita sekä täysin seonneita psykopaatteja nämä Janitskinin poliittiset jahtaajat ovat.

Iljasta he ovat päättäneet tehdä ns. varoittavan esimerkin joka on päätetty jo näissä salaisissa turvallisuusneuvoston kokouksissa.

Mutta poliisihallitus sai jo nenilleen aiemmin kun Helsingin käräjäoikeus ei suostunut lakkauttamaan MV-lehden sivustoa 2016 syksyllä käydyn salaisen oikeusistunnon päätteeksi.