http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, maaliskuuta 27, 2018

John Podesta ripustanut kotinsa seinälle insestikuvia



USA:n demokraattisen puolueen virkamies ja pedofiili John Podesta on ripustanut kotinsa seinät täyteen lasten insestikuvia. Tämä kävi ilmi kun Pizzagaten poliisitutkinnassa saatiin todistusaineistoa julkisuuteen.



Nämä John Podestan kodin seinältä löytyvät insestitaulut jotka ovat vielä valokuvia eivät jätä mitään arvailujen varaan. Sillä ne kertovat täysin tämän taiteen omistajan mieltymyksistä alaikäisiin lapsiin. Mutta koska Podesta nauttii edelleen CIA:n diplomaattista koskemattomuutta niin häntä ei sen vuoksi voida tuomita edes lapsiin sekaantumisesta vaikka siihenkin on todistusaineistoa.



John Podestasta kun löytyy tämä Washingtonilaisessa pitseriassa äänitetty video/äänitallenne, jossa hän käyttää seksuaalisesti hyväksi ja pahoinpitelee alaikäistä poikaa.



Mikäli John Podesta toimitettaisiin sinne minne hän kuuluu eli USA:n osavaltion vankilaan, niin hän joutuisi siellä hyvin todennäköisesti pedofiileille kuuluville pelkääjien osastolle koska muuten hän saisi vankilassa hänelle (pedofiilit) kuuluvan kohtelun.



Mutta ottaen vielä huomioon että John Podesta ei ole pelkästään raiskannut alaikäisiä lapsia vaan hän on myös murhannut niitä ja mm. veljensä Tony Podestan kanssa kidnappasivat Madeleine McCann nimisen tytön Portugalissa vuonna 2007 ja vaikka kummankin tuntomerkit ovat olleet jo useita vuosia Scotlant Yardilla, niin CIA:n diplomaattinen koskemattomuus estää pidättämästä John Podestan veljeksiä Madeleinen kidnappauksesta sekä osallistumisesta hänen murhaan.

Lähde: http://mvlehti.net/2018/03/26/wikileaks-video-helvetilliset-pedofiilikuvat-clinton-pizzagaten-tony-podestan-kotiseinilla/