http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, helmikuuta 08, 2013

Uusimpaan Batman elokuvaan "Sandy Hook" tekstin laittaja Scott Getzinger kuoli auto-onnettomuudessa 2012 keväällä





Tähän tuoreimpaan Batman elokuvaan (Dark Knight Rises) tämän "Sandy Hook" tekstin elokuvassa näkyvässä kohtauksessa kartalle lisännyt elokuva-alalla työskennellyt henkilö Scott Getzinger kuoli auto-onnettomuudessa Huhtikuussa 2012. Hän asui Connceticutin, Newtonissa.

Eli siis hänen kotikaupunkinsa oli sama Newton, missä tämä joulukuinen kouluammuskelu tapahtui. Mutta jokatapauksessa tämä kyllä haisee aika voimakkaasti, että olisiko kyse puhtaasta sattumasta.

Getzinger törmäsi toiseen Lexus RX300 henkilöautoon, jonka kuski oli 18-vuotias Alexandra Orteig. Kuitenkin hän sekä toinen 17-vuotias matkustaja selvisivät turmasta hengissä. Kun taas Getzinger kuoli myöhemmin Stamfordin sairaalassa.



Scott Getzinger oli kuollessaan 46-vuotias ja hän oli työskennellyt elokuva-alalla jo useita vuosia ja hän oli vuosien aikana työskennellyt mm. Truman Show, Men In Black III, Indepence Day elokuvien taustajoukoissa. 



Lähde: http://www.stamfordadvocate.com/news/article/Newtown-man-dies-in-Stamford-accident-3465225.php

http://beforeitsnews.com/unexplained-phenomena/2013/01/sandy-hook-massacre-coincidence-99-dark-knight-rises-prop-master-scott-getzinger-died-in-april-2012-car-accident-from-non-life-threatening-injuries-2430934.html