http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, tammikuuta 19, 2012

Henkilöskannerit tulossa New Yorkin kaupunkiin



Poliisivaltiokehitys etenee Yhdysvalloissa täyttä häkää kun nyt New Yorkin poliisilaitoksen komission jäsen Ray Kelly päätti, että New Yorkin kaupunki ottaa käyttöön omat henkilöskannerit.

Hän on yhdessä New Yorkin poliisilaitoksen kanssa työskennellyt hankkeen etenemiseksi ja ollut tiiviisti yhteydessä Pentagoniin henkilöskannerien hankkimiseksi.



Jos Kellyn ehdotus menee läpi niin kaupunki tulee saamaan useita henkilöskannereita joiden säteilymääärä vastaan lähes röntgenkonetta.

Samalla kuitenkin jo viime-vuonna New Yorkin kaupungissa poliisi pysäytti yli 161 000 siviiliä ilman mitään syytä ja kuulusteli heitä. Joten tämä kertoo jo kaiken missä vaiheessa mennään Yhdysvaltojen poliisivaltion kehityksessä. Jo muinaisessa Natsi-Saksassa Hitlerin Gestapo-joukot kyselivät kaikilta passeja.



Yhdysvalloissa poliisivaltiokehitys tulee noudattamaan lähes identtistä linjaa mitä tapahtui Natsi-Saksassa Hitlerin valtaannousun jälkeen. Eli lähes kaikki poliittiset vastustajat eliminoitiin keskitysleireille ja USA:ssa löytyy myös omat FEMA (Federal Emergency Management Agency) keskitysleirit ja sinne hankittiin jo useita miljoonia muoviarkkuja viime-vuosina, joihin pistetään eliminoitujen kansalaisten ruumiit.



Eräs Yhdysvaltalainen yksityishenkilö kävi paikanpäällä ihmettelemässä näitä FEMA:n tilaamia muoviarkkuja.

Ei liene yhtään epäselvää, että mihin tarkoitukseen ne on tarkoitettu.


Lähde: RT