http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, kesäkuuta 08, 2011

e. coli bakteeri on tarkoitetu tappamaan

Uutissivusto KOPP-onlinen mukaan EHEC-bakteerin alkuperä on Saksan armeijan Pohjois-Saksassa Munsterissa, Hampurin eteläpuolella oleva bioaseiden tutkimuslaboratorio. Bioaseiden tutkimuslaboratoriossa on tutkittu tätä EHEC-bakteeria lähellä olevaa keskiafrikkalaista E. coli-bakteeria EAEC 55989.Tutkimuksen tarkoituksena on ollut suojata trooppisilla alueilla toimivia saksalaisia sotilaita. Tutkimuksissa on risteytymänä tullut tämä EHEC-bakteeri, joka on 93-prosenttisesti identtinen EAEC 55989:n kanssa, ja päässyt karkuun.

Munsterin lähellä viljellään paljon vihanneksia, ja lastaus tapahtuu Hampurissa.

Mielenkiintoista bioaseisku-uutisissa on mahdollisuutta väläytellyt taho:

Geheimdienst (salainen palvelu). Monenkin euroalueen maan hallitukselle sopisi mahdollisesti hyvinkin pikku terrori-isku, ja tähänhän uutisoinnissa taannoin valmisteltiinkin kun otsikot kirkuivat terroristien kostoa Euroopalle. Tällöin voisi kätevästi julistaa poikkeustilalain voimaan "toistaiseksi" ja esimerkiksi Suomen toimitusministeriöhallitus jatkaisi tihujaan loputtomiin.

Suomen perustuslainmuutosesitys HE 60/2010 sisältääkin pykälänviilauksia, joilla poikkeustilalain julistamista helpotetaan. Erityisen mielenkiintoisia ovat pykälien 1§, 23§, 54§, 94§, 95§ ja 118§ muutokset.
Koska tutkimuslaboratorion tutkimukset ovat salaisia, Saksan hallitus on joutunut kiemurtelemaan. Lähteeksi tiedoilleen KOPP esittää tutkimuksista perillä olevia piirejä. Tässä siis todennäköinen syy, täyttä varmistusta ei ole.
KOPP-online kertoi jo 27.5.2011 KOPP-Nachrichten-sivustolla uutisen, että Saksan ulkomaantiedustelu BND (Pariisi) pitää EHEC:iä (tyyppi Husec-41) mahdollisena bioaseiskuna.