http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, huhtikuuta 21, 2011

Bloginpitäjä pakkohoidossaAllekirjoittanut Teemu Vehkala hoideltiin pakkohoitoon Hämeenlinnan keskussairaalaan 17.02.2011, kun Teemu oli Viking XPRESS nimisellä laivalla muusikon työtehtävistä.

Allekirjoittaneen kahvin sekaan pistettiin tod. LSD:tä ja sen jälkeen Teemu pakotettiin joko kaverin hyttiin tai putkaan.

Putkareissun jälkeen laivan lääkäri sanoi, että Teemu tarvitsee ammatillista hoitoa ja, että hänellä on psykoosi.

Siitä sitten matka jatkui aina Katajanokalle asti ambulanssiin ja ambulanssikyyti meni ensin Helsingin psykiatriselle poliklinikalle, josta sitten myöhemmin tuli toinen ambulanssikyyti Hämeenlinnaan.

Viranomaisten mielestä Teemu Vehkala on sairastunut paranoidiseen psykoosiin. Mutta totuus on, että ainoa psykoosi mikä oli sattui ja tapahtui laivalla 17.02.2011 ja johtui synteettisestä huumeesta, joka sai aikaan myös hallusinaatioita.

Jokainen voi miettiä, että kuinka paljon Teemu Vehkala on ollut psykoosissa LSD huumauksen jälkeen. Kun Hämeenlinnan keskussairaalan hoitohenkilökunnan mielessä harhaluutot ja paranoidiset oireet ovat jatkuvia.Potilaspuhelimesta saa allekirjoittaneen kiinni soittamalla vaihteeseen (03) 6291 ja pyytämään yhdistämään P3 potilaspuhelimeen.

Hallinto-oikeus on jo lytännyt tämän tapauksen, jossa se leimaa allekirjoittaneen mielisairaaksi.

Kuitenkaan missään vaiheessa ei olla pystytty todistamaan, että potilas on
a.) itselleen tai b.) muille vaaraksi, minkä johdosta tahdosta riippumaton pakkohoitomääräys on laiton.