http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, maaliskuuta 03, 2021

Suomen tulli ei saanutkaan lupaa ottaa käyttöön koronaa haistavia koiria


Suomen Tulli ei saanutkaan lupaa ottaa käyttöön koronan haistavia koiria, joita se väitti kouluttaneensa jo muutaman.

Koirien olisi ollut tarkoitus työskennellä Suomen rajoilla ja haistella matkustajia ja poimia potentiaalisia koronavirustaudin kantajia.


Miten koirat voivat haistaa luulosairauden ? 

Mutta kun tämä koronavirus on pelkkä luulosairaus ja itse covid19 virusta ei olla vieläkään eristetty, niin miten ylipäänsä mikään koira voisi haistaa tällaisen luulosairauksen jostain ihmisestä ?

Että jos tällainen Munchausenin syndrooma olisi edes haistettavissa, niin olisihan sellainen koira jo melkoinen nero.

Aivan kuten Iltalehden toimituskin joutui tuossa jutussa myöntämään, että kuinka ei ole riittävää näyttöä siitä, että koira tunnistaisi hajun perusteella covid-19-tartunnan.

Mutta se jo nähtävästi riittää, että tällaisessa hölmölässä kuin Suomi saatiin jo melkein tällainen järjettömyys verorahoista käyttöön, kuin koronan haistavien koirien käyttäminen tullin toimissa.

Luulosairaus on kuitenkin vakava asia, joka vaarantaa monen sen kokijan henkisen mielenterveyden. Jos sitä koronavirusta pelkää jo niin paljon, että se alkaa muistuttaa ihan kuoleman pelkoa. Mutta sehän onkin ollut koko tämän koronavirus hysterian poliittisen agendan päätarkoitus. Eihän tämä virushysteria juuri Evankelisluterinsen kirkon helvetillä pelottelusta eroa.

Mutta jos et usko koronaan tai et suostu tottelemaan näitä fasistisia korona rajoituksia niin silloin olet taas syntinen, josta ovat jo kirkkoherrat sekä muut teologioppineet jeesustelleet aina Helsingin Sanomia myöten.

Tämä on se suora kirkon pelastusoppi, joka on nyt valjastettu valemedian korona narratiiviin.

Mutta tämä hallituksen ja valtioneuvoston koronasekoilu antaa kyllä seuraavina viikkoina aivan uudet mittasuhteet, kun vielä Suomen armeija komennetaan nyt Vantaalle muka jäljittämään koronaa ja kuntien rajoja aletaan laittamaan kiinni.

Nämä koronarajoituksia ohjeistavat virkamiesfasisti ovat äärimmäisen kiihottuneista näistä tulevista sulkutoimista ja he nauttivat tästä sotatilasta aivan avoimesti, eikä heille riitä vielä yksi ulkonaliikkumiskielto, vaan niitä tulee olla vähintään kaksi.

Mutta tämä on äärimmäisen ihmeellistä, ettei Suomen kansaa olla vieläkään ärsystetty riittävästi näillä sulkutoimilla, mutta minä tiedän kyllä heti satavarman keinon, jolla se kansa viimein saataisiin barrikaadeille ja se olisi ALKOT KIINNI ja TV-torni kiinni sekä tupakka vielä sikareiden ja piipputupakat pois kaupoista sekä kahvipaketit, niin johan olisi eduskuntatalon eteen ryntäystä.

Mutta eihän nämä fasistit sellaista uskalla tehdä, koska silloin tämän kansan lampaista tulisi leijonia ja sen jälkeen näitä virkamiesfasisteja heiteltäisiin sinne roskikseen ilmielävänä.

Sitä vartenhan näillä fasisteilla on Suomen armeijan erikoisjoukot, joilla nämä fasistisedät toivovat laittavan Suomen kansan kyykkyyn, kun tämä koronalla pelottelu ei enää tehoa kansaan.

Silti siellä valtioneuvostossa selvästi pelätään ottavan käyttöön näitä Uuden-Seelannin tasoisia liikkumisrajoituksia, joissa ihmisiä kiellettiin liikkumasta päivässä 5 km pidemmälle. 

Näitä ei uskalleta Suomessa ottaa käyttöön, koska eliitti pelkää kapinaa.


Voisiko koulutettu koira haistaa psykopatian ? 

Minulla olisi kyllä yksi hankinta ehdotus, joka voisi toimia ihan näiden koirien osalta.

Sinne aluehallintovirastoon voisi kouluttaa muutaman koiran, jotka haistaisivat psykopatian ja sitten kaikki virkamiehet sekä yritysjohtajat joutuisivat näiden koirien haisteltaviksi.

Jo olisi valtion tulevaisuus turvattu sen jälkeen, kun nämä piskit haistaisivat nämä oman edun tavoittelijat ja psykopaatti pyrkyrit, joita ei enää jatkossa päästettäisi noihin kaupunginjohto ja Presidentin tason virkoihin, kun nämä psykopatian haistavat koirat haistaisivat sen.

Tällaisille koirille olisi varmasti käyttöä laajemminkin.

Erityisesti öky-porvaripuolueissa tulisi melkoinen uusien ehdokkaiden vaihdos sen seurauksena.

Lähde: ILTALEHTI